Nieuw

Duitsland maakt Turk vice-chef van de inlichtingendienst

Sinan Selen, een advocaat geboren in Istanbul, wordt de volgende vicevoorzitter van het Bureau voor de bescherming van de grondwet.

Hij wordt de eerste topambtenaar met een migrantenachtergrond bij de Duitse inlichtingendiensten. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer Selen zijn nieuwe positie zal innemen.

Maassen, de voormalige voorzitter van dat bureau, werd net gedwongen met pensioen te gaan in een controversiële beslissing na kritiek op Merkel en het vermeende radicaal linkse element binnen haar coalitiepartner, de SPD.

VoE >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9565 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Duitsland maakt Turk vice-chef van de inlichtingendienst

 1. Gaat goed met die overname van Duitsland door Erdogan, vice chef betekend dat deze de andere gaat vervangen….volgens mij is het loyaliteitsbeginsel hier van toepassing, en hoe zit het met die opperbevelhebber in het Duitse leger, Kal Ayim of zoiets?

  P.s. wist u dat uw Hotmail berichten naar Engeland lopen via Duitslandsen dan via een server in Iran? nou ik wel….

  Like

 2. antiislamnu // november 18, 2018 om 01:04 //

  De nieuwe bondskanselier gaat waarschijnlijk Mohammed heten

  Like

 3. Jack vanderVeen // november 18, 2018 om 08:57 //

  Neennnnnnnnn! Onmogelijk. Duitsland geeft zich over middels volledige medewerking aan de “vijand” van Europa. Wat bezielt die zwaar gestoorde dementerende regering in Moffenland.

  Like

 4. Hetgeen mij meerdere malen opvalt, is dat wanneer bepaalde politici ‘op vertrekken staan’ ze eerst nog e.e.a. aan destructief beleid implementeren. Groen Links NL daarentegen zal het wel een ‘top-actie’ vinden van Frau Merkel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s