Nieuw

‘Back to Africa’ – Salvini ontruimt legerkamp van invasiekolonisten in Rome

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9565 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on ‘Back to Africa’ – Salvini ontruimt legerkamp van invasiekolonisten in Rome

 1. typisch dat overal vuilnis ligt, net zoals in elk dorp in zuid afrika. Heeft natuurlijk niks met kaffers te maken.

  Liked by 2 people

 2. ========>> copy posting d.d. za 17-11-2018 op Facebook PVV groep:

  Waldo Dewanand mbt nationale veligheid en v nederlandse kinderen al deze Afromix psychiatrische patienten toch preventief opsluiten he in TBS Vught elk jaar nov/dec he. En geef hen een oprotpremie, denaturaliseren, lekker Back to the Jungle waar zij in hun natuurlijke Afro-biotopen kunnen leven en genieten. Dit is ook hun hele MINDERHEIDS STRESS SYNDROOM denk ik in superieure, witte maatschappij met hogere Ubermensapen, en veel mensen met kleurtjes lijden hieraan, incl mijzelf, na meer dan 30 jaar verblijf. Diverse Hindoe meiden die ik ken lijden ook hieraan, terwijl zij toch met tientallen blanke Hollandse mannen het bed deelden. Massa-IMmigratie is fout, ok ik moet eea snel in boekvorm uitwerken en presenteren aan PVV en FVD en Pvdd achterban in 2019 mn de hardere wetenschappelijke grondslagen. De ontwikkelde (technocratische) alternatieven zijn bovendien zelfs winstgevender voor de Nederlandse producenten. Wieroe heeft ook meegewerkt ok, dus er is hogere Uberkatten kennis en zelfs enkele futuristische katten technologie concepten in verwerkt.
  Manage Like · Reply · 1m

  ========>>

  Ja, alles kan vanuit zuiver hard technocratisch oogpunt, en als mislukte (100 % loser) 69 % beta ingenieur v TUD voel ik wel aan hoe dit zit. Het is goed wat ik nu doe ok, want ik wil juist vanuit de dierlijk/ primitieve, animistische zwarte koelie/ afro wereld de zaak onderzoeken en ok ik kom zelf uit deze lagere zwartjes wereld, tot mijn 20ste in surinaamse kwatta jungle gewoond, liep vaak halfnaakt daar rond met groot kapmes in bossen als wilde afro/ koelie aapje. Nu dus al dik 33 jaar in Arisch Nederland en inderdaad verder geevolueerd tot zgn schrijvend Koelielander aapje ism met Wieroe als oerHollandse Uberkat, met vermoedelijk genen van superieure, arisch duitse katten uit het Derde Duitse Katten Rijk. .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s