Nieuw

11-jarig meisje groepsverkracht in Zweden – daders gaan vrijuit en lachen haar uit

De Zweedse onafhankelijke journalist Joakim Lamotte heeft gesproken met een moeder van wie de 11-jarige dochter door twee mannen is verkracht.

Het meisje werd gedwongen tot zowel anale als orale seks. De jonge mannen werden gearresteerd, maar kort daarna weer vrijgelaten. Meerdere malen heeft de dochter de jongens ontmoet als ze naar school loopt. Ze lachten in haar gezicht.

De moeder is net op de hoogte gesteld dat het onderzoek is afgesloten en dat haar dochter geen recht zal krijgen.

Het leven van haar dochter is verwoest, zegt ze, en het enige toevluchtsoord dat ze zien is om naar een andere stad te verhuizen. Ze is zeer kritisch over de manier waarop de politie de zaak heeft behandeld.

Tegelijkertijd is de politieke ontwikkeling in Zweden op zijn minst zorgwekkend. Terwijl kinderen worden verkracht en de politie de zaken niet oplost, kunnen politici in Stockholm niet eens een regering vormen. De situatie is acuut en in plaats van met elkaar te praten, gedragen de partijleiders zich als kleuters.

Vanwege deze heisa mag de nieuwe begroting geen nieuwe politieke voorstellen bevatten, wat betekent dat de politie geen nieuwe middelen krijgt. “Het is onbegrijpelijk. Ik dacht dat politici voor het beste van het volk zouden werken. Nu werken ze alleen nog maar voor hun eigen bestwil”, schrijft Lamotte.

“Het kan hun niet schelen dat degenen die lijden aan deze politieke puinhoop gewone mensen zijn. Zolang ze zelf niet worden blootgesteld, is het niet belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor Zweden. “Hoeveel meisjes moeten er in Zweden verkracht worden voordat politici krachtdadig optreden? “Het is de hoogste tijd om een einde te maken aan de politieke zandbak”, besluit hij.

Bron:

11-year-old girl gang raped in Sweden – Perpetrators walk free and laugh in her face

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9565 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on 11-jarig meisje groepsverkracht in Zweden – daders gaan vrijuit en lachen haar uit

 1. trebor2110 // november 18, 2018 om 00:09 //

  Het leven van haar dochter is verwoest, zegt ze, en het enige toevluchtsoord dat ze zien is om naar een andere stad te verhuizen.

  Een pistool ??

  Liked by 1 persoon

 2. Joep Meloenkop // november 18, 2018 om 00:20 //

  Men hoort steeds vaker van horen zeggen dat het gros het niet erg zou vinden dat de daders een .50 verdienen en de politiek verantwoordelijken een pianosnaar. Ik vind dat maar raar…

  Liked by 2 people

 3. Het volgende geldt voor alle Elite die dit orkesteren, Plotseling beseffen de leiders dat ze in hun eigen huis niet meer veilig waren. En die tijd zal komen dat ze geliquideerd worden.

  Als er iemand komt om je te doden, sta op dood hem eerst!
  Of dachten de heren dat ze hier mee weg komen, denken jullie dit nu werkelijk?

  Liked by 1 persoon

 4. Als het merendeel van de Zweden op de socialisten blijft stemmen zal het alleen nog maar erger worden. Hoe erg ik het ook vind maar de Zweden roepen het zelf over zich af. Socialisten zijn het kwaad anno 2018!

  Liked by 1 persoon

 5. Scarlatti Bombatti // november 18, 2018 om 10:31 //

  Scarlatti Bombatti/GAB.ai Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba 34 seconden geleden
  #PVV #KOMINVERZET!HOE LANG PIKKEN WIJ DIT NOG,TROUWENS WAAROM DOEN WIJ DAT NOG STEEDS?r= GEEN HOOP op BETER WANNEER WIJ ZELF r NIET vr ZORGEN!#POLITICI&POLITIE ZIJN r NIET vr ONS!11-jrg meisje groepsverkr8 in Zweden – DADERS gaan VRIJUIT & lachen haar uit https://fenixx.org/2018/11/17/11-jarig-meisje-groepsverkracht-in-zweden-daders-gaan-vrijuit-en-lachen-haar-uit/

  Like

 6. De eerste schuldigen zijn je medeburgers die op regerings partijen stemmen die vervolgens de verkrachteers, moordenaars en ander tuig binnen halen. De tweede rij verantwoordelijken zijn de rechters die deze lui een vrijbrief geven.
  En dan pas komen de daders, die vaak met een IQ en een GAF norm zitten welke volgens onze normen preventief moet worden opgesloten omdat loslopen een gevaar betekend voor de samenleving. De autochtoon met een zelfde IQ zit gewoon al opgesloten.
  En de politici dan vraagt u zicht af, zijn die niet verantwoordlijk? Nee, wel als mens tot mens, een punt waar ze compleet falen, maar het zijn je medeburgers van de Rotary en de andere elitaire kut clubjes die erop stemmen, je winkeliers en je wat rijkere medeburgers met een elsevier abbonement, politici hemelen is dan ook niet waar de sleutel tot verandering ligt. Zelf een goed gevoel krijgen daarintegen misschien wel…

  Liked by 1 persoon

 7. Veel mensen vinden het ‘recht in eigen hand nemen’ niet ‘beschaafd’. Zo gaan we niet met elkaar om enzo…….tralala, bladiebla.
  Echter dringt het bij veel van dit soort mensen in het beschaafde deel van deze wereld blijkbaar niet door in hun hersenpan dat wanneer je ‘beschaafd’ bent tegen onbeschaafdheid je per definitie dus het onderspit delft.

  Velen blijven zich gedragen als ‘sitting ducks’.
  En de oorzaak hiervan (?), geen flauw idee !
  Of het moet zijn dat zij liever ‘deugend’ ten onder aan……….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s