Nieuw

Zwarte ouders proberen hun kinderen met zagen te onthoofden als ze verdacht worden van hekserij

Kinderen en baby’s die als heksen zijn gebrandmerkt, zijn geketend, uitgehongerd, geslagen en zelfs in brand gestoken. Er zijn ook gevallen gemeld van ouders die hun kinderen met zagen probeerden te onthoofden.

Reden nummer zoveel waarom we geen negers toe moeten laten tot Europa. En reden nummer zoveel, waarom we met politiek-correcte islamcritici die net zo hard willen ‘deugen’ als hun islam-apologete tegenhangers geen stap verder komen.

Nigeriaanse christenen, want daar hebben we het in onderstaande verhaal over, zijn net zo’n groot probleem als moslims. Een simpele blik op de herkomstlanden maakt al duidelijk dat zwarten, met of zonder ideologie, minimaal zo destructief zijn als mohammedanen.

Al Jazeera:

“Mijn grootmoeder was ziek en haar been was erg gezwollen”, zegt Godbless. “Ze zei dat ik de verantwoordelijke was, dat ik een heks was”.

De 14-jarige jongen zit in de geïmproviseerde hut in Lemna, die hij nu zijn huis noemt.

Hij deelt deze stoffige houten hut met een half dozijn andere jongens die nu buiten zijn en de cannabis roken die hen de dag door zal krijgen.

Godbless werd naar de plaatselijke kerk van de familie gebracht, waar een pastoor de ergste angsten van zijn grootmoeder bevestigde – hij was inderdaad een heks, beweerde de pastoor.

Zijn familie eiste dat hij het huis verliet, maar hij weigerde.

Godbless rolt zijn korte broek op om een lang, zwartgeblakerd litteken op zijn bovenbeen te onthullen.

“Dit is wat mijn tante met mij deed toen ik niet ging,” fluistert hij. “Ze verwarmde een mes in het vuur en zette het op mij.

Twee jaar nadat hij weggelopen was, verdienen Godbless en zijn bende geld door plastic sodaflessen en blikjes te recyclen.

Godbless zal nooit in Europa aankomen, want de reis kost tussen de 5- en 10.000 euro en dat kun je niet betalen met wat plastic flessen, tenzij we natuurlijk ‘ontwikkelingshulp gaan geven om de oorzaken voor immigratie weg te nemen’ zodat Godbless de reis wel kan betalen, want dat is het eerste dat hij dan zal doen. Of als Soros of een van de vele andere organisaties van zijn etnische stam, net als in Honduras, geld uitdeelt om een invasiekaravaan op gang te brengen.

In de Nigerdelta, waar een extreme vorm van christendom wortel heeft geschoten en zich vermengd met inheemse overtuigingen, is een alarmerend aantal kinderen beschuldigd van het beoefenen van hekserij met kwade bedoelingen.

De beschuldigingen hebben geleid tot een generatie van verschoppelingen die overgeleverd zijn aan de genade van een systeem dat slecht is uitgerust om hen te beschermen.

Het is een relatief recent fenomeen dat in de jaren negentig van de vorige eeuw in de hele regio is geëxplodeerd, mede gevoed door populaire films en zelfbenoemde profeten die de angst van mensen willen manipuleren om snel geld te maken.

Het epicentrum van deze beschuldigingen ligt in de zuidwestelijke staten Akwa Ibom en Cross River in Nigeria.

In een rapport uit 2008 werden naar schatting 15.000 kinderen in deze twee staten beschuldigd.

En hoewel er geen definitief cijfer is voor het aantal skolombo’s in Calabar, bleek uit een onderzoek uit 2010 dat in één regio van de staat Akwa Ibom, 85 procent van de straatkinderen zoals Godbless beschuldigd was van hekserij.

De gevolgen voor velen van hen waren ernstig.

Kinderen en baby’s die als heksen zijn gebrandmerkt, zijn geketend, uitgehongerd, geslagen en zelfs in brand gestoken. Er zijn ook gevallen gemeld van ouders die hun kinderen met zagen probeerden te onthoofden.

Deze beschuldigers gebruiken hekserij meestal als middel om kwetsbare kinderen tot zondebok te maken voor handelingen variërend van weerspannig gedrag en ziekteverzuim van school tot een mislukte oogst of mechanische problemen met de gezinsmotor.

heksenverbranding Nigeria

In de Nigerdelta – een bijzonder arm deel van Nigeria, waar het gemiddelde dagloon iets meer is dan een dollar – hebben congreganten waarschijnlijk meer kans om profetieën in te slikken die hun bestaan ​​en ziektegeschiedenis verklaren.

“Nigeria is een van de slechtste plaatsen om kinderen op te voeden vanwege de zogenaamde ‘religies van de vrede’, die verantwoordelijk zijn voor 80 procent van onze problemen”, zegt Ibor.

In de Nigerdelta – een bijzonder arm deel van Nigeria waar het gemiddelde dagloon niet veel meer is dan een dollar – hebben congreganten meer kans om profetieën te slikken die hun hand-op-mond bestaan en slecht fortuin verklaren.

“Nigeria is een van de slechtste plaatsen om kinderen op te voeden vanwege de zogenaamde vredesreligies, die verantwoordelijk zijn voor 80 procent van onze problemen”, zegt Ibor.

“Zij [de kerken] hebben onze wetten geremd en ondermijnd, en wij hebben deze religieuze boeken boven onze wetten geplaatst.

Diana-Abasi Udua Akanimoh, die werkt voor een lokale religieuze organisatie die Way to the Nations heet, legt uit dat veel kerken en hun congreganten een passage uit de King James Bible letterlijk nemen – namelijk: “Gij zult niet lijden onder een heks om te leven.

De rol van de kerk 

Het pinksterbeweging verspreidde zich in de jaren zeventig van de vorige eeuw over heel Nigeria.

De Niger Delta-regio heeft naar verluidt meer plaatsen van aanbidding per vierkante mijl dan waar dan ook ter wereld.

Deze vorm van christendom heeft het idee geadopteerd dat als je niet succesvol bent in het leven, dat schadelijke entiteiten dan de oorzaak kunnen zijn.

Een dergelijk geloofssysteem mag niet worden afgedaan als ouderwets Afrikaans bijgeloof – pinksterkerken zijn ook actief in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk en Amsterdam-Zuidoost.

Het Nollywood effect

In de volksmond bekend als Nollywood, is de Nigeriaanse filmindustrie de tweede na Bollywood in termen van het aantal films dat het jaar na jaar uitpompt.

Het is misschien niet eerlijk om alle schuld voor deze epidemie van kinderhekserijbeschuldigingen bij de pinksterkerken te leggen.

Net als bij de moord op JFK en het vallen van de Twin Towers op 9/11, lijken velen zich nog steeds te herinneren waar en wanneer ze voor het eerst ‘End of the Wicked’ zagen.

Voor Patience Itoro was het in 2001 in de stad Eket in de staat Akwa Ibom.

De film richt zich op de familie Amadi die samenwoont met de moeder van de vader – die , zo ontdekken we, een heks blijkt te zijn.

Amadi’s kinderen sluiten zich uiteindelijk aan bij de cultus, en in de film wordt getoond hoe ze menselijk vlees eten en samenzweren om hun ouders te vermoorden.

In een andere scène, lachen de kinderen als de ogen van een man worden uitgestoken.

Geproduceerd door de Liberty Gospel Church, schitterde de kerkleider Helen Ukpabio in de film uit 1999 als de voorganger die op heroïsche wijze de heksen ontmaskert en vernietigt.

De film was enorm controversieel en werd destijds beschuldigd van de golf van hekserijbeschuldigingen tegen kinderen in de jaren negentig en 2000.

De film is bekritiseerd voor het vervagen van de grens tussen feit en fictie.

Zie ook:

Zambia gaat heksen opleiden – wij betalen

Heksenjacht in Malawi – al zeker vijf ‘heksen’ gelyncht

Werd een 18-jarige Italiaans meisje gedood door een Nigeriaanse drugsdealer in een voodoo ritueel ?

De Voodoo-kannibalen van Liberia die wij nodig hebben om onze armzalige en minderwaardige cultuur op te fleuren

President Malawi belooft ‘vampieren’ uit te roeien

Vampieren zorgen voor opstanden en chaos in Mozambique

Malawi: steeds meer albino’s vermoord voor toverdrankjes

Lynchpartijen in Congo als paniek over penisdiefstal de hoofdstad in een greep houdt

Afrikanen oefenen voor als ze naar Europa gehaald worden – VN-rapport onthult massaverkrachting en kannibalisme in Congo

Afrika verandert wel het Westen:

Plaatselijke imam te Sheffield misbruikt islamitisch exorcisme om vrouwen te onderdrukken, oh nee te genezen van hekserij

Nigeriaans-Britse actrice dreigt Trump met voodoo-hekserij: “Je bent niet veilig meer”

Londense ‘voodoo’-verpleegster schuldig aan vrouwenhandel – dwong haar slachtoffers om wormen en bloed te drinken tijdens rituelen

Werd een 18-jarige Italiaans meisje gedood door een Nigeriaanse drugsdealer in een voodoo ritueel ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

6 Comments on Zwarte ouders proberen hun kinderen met zagen te onthoofden als ze verdacht worden van hekserij

 1. Net als in de Middeleeuwen. Je begrijpt niet dat ouders zoiets kunnen doen.
  Al dat bijgeloof. Helemaal niet Christelijk.

  Like

 2. Gristelijk is ook bijgeloof. Elke vorm van religie trouwens.

  Like

 3. Als je kijkt naar de Middeleeuwen, is het bijgeloof. Maar ik bekijk het nuchter. Zoiets mag je een
  ander niet aandoen, laat staan je kind.

  Like

 4. Von Puffelen // november 16, 2018 om 21:51 //

  Europa en zijn heksen.

  Like

 5. religie, geloof is allemaal waanzin. denkbeelden. Als kind vond ik het al niks, vreemde vent in jurk en dat gezwam over ……. De heksen waren vaak die mensen die de nuchtere wereld belichten, kritisch waren, dus tegendraads dan wat algemeen aanvaard werd, geloof shit dus

  Like

 6. A TRANSHUMAN SOCIETY THE ULTIMATE NWO ALIEN AGENDA

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s