Nieuw

YouTube-concurrent BitChute wordt uitgeschakeld door PayPal

Bitchute werd gelanceerd als een alternatief voor YouTube omdat de makers van inhoud politieke censuur zouden krijgen. Nu hebben de bank en de betalingsdienst PayPal het account van Bitchute gesloten – zonder rechtvaardiging.

De videodienst Bitchute heeft woensdag aangekondigd dat ze niet langer de mogelijkheid hebben om betalingen via Paypal te doen of te ontvangen, omdat ze onmiddellijk zijn beëindigd van de service zonder rechtvaardiging van de politiek handelende internationale bankier.

Bitchute heeft, in tegenstelling tot zijn joodse concurrent Youtube, de vrijheid van meningsuiting op zijn platform gewaardeerd.

“We geloven dat dit onze positie is in de huidige censuurtrend die tot deze actie heeft geleid”, schrijft het team achter Bitchute als een reactie op de shutdown.

Bitchute is nu bezig om te proberen een andere betalingsmakelaar te vinden.

Bron:

BitChute’s Immediate Removal from PayPal

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1423 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on YouTube-concurrent BitChute wordt uitgeschakeld door PayPal

 1. tim pietersen // november 16, 2018 om 13:06 //

  deplatform paypal, bebruik ook rico, want dit is georganiseerde misdaad

  Like

 2. @ tim pietersen Rico wat linkje ?

  Like

 3. de joden weer en dan maar janken over Antisemietisme

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s