Nieuw

Vrouw moet man $2.500 betalen omdat ze weigerde zijn genitaliën aan te raken

Terug in mei schreef ik over de biologische man die beweerde een vrouw te zijn die een kuuroord in Windsor heeft aangeklaagd nadat een vrouwelijke werknemer weigerde hem te helpen na zijn verzoek om een Braziliaanse wax. De “transgendervrouw” was woedend en beweerde dat zijn genitaliën irrelevant zijn voor zijn gender, en dat deze moslimvrouw absoluut geen enkel probleem zou moeten hebben met zijn penis, aangezien het in zijn ogen een vrouwelijke penis was.

Toen kwam er in augustus nog een andere collega in het spel. Een transgender “vrouw” begon kuuroorden in Brits Columbia te bellen, met de vraag of ze hem een “Manzillian” wax wilden geven en noteerde vervolgens zorgvuldig de namen van degenen die weigerden. Hij diende vervolgens 16 mensenrechtenklachten in tegen zestien vrouwen die weigerden om met zijn penis om te gaan en beweerde dat hij gediscrimineerd werd. Sterker nog, hij beweerde dat de weigering van deze vrouwen om zijn geslachtsdelen te waxen hem “diep gekrenkt had … het doet echt pijn”.

Zich alleen identificerend als J.Y., zijn de eisen van discriminatie en pesten ironisch gezien wat deze kerel doet met echte vrouwen. Een van de schoonheidsspecialistes, een alleenstaande moeder die bij haar thuis werkt, betaalde J.Y. $ 2.500 om zijn klacht in te trekken zodat ze gewoon door kon gaan met haar leven. Twee en een half duizend, zo blijkt, is de hoeveelheid geld die een alleenstaande moeder, gezien haar levensonderhoud bedreigd wordt, moet betalen aan een man voor het niet aanraken van zijn geslachtsdelen.

Het wordt nog erger. Volgens John Carpay van het Justice Centre for Constitutional Freedoms zijn veel advocaten doodsbang om transgenderdiscriminatiezaken aan te raken uit angst om beschuldigd te worden van transfobie, waardoor het voor de vrouwen die het doelwit zijn zeer moeilijk wordt gemaakt om rechtsbijstand te krijgen en de verleiding toeneemt om maar gewoon te schikken. Om deze aanval op de hoorzitting te bestrijden, merkte Carpay op, zou elk van deze vrouwen meer dan $ 20.000 kosten.

In feite, merkte Carpay op dat een van de vrouwen die het JCCF nu vertegenwoordigt “door 26 verschillende advocaten en advocatenkantoren is afgewezen. Dit alles wees op een gebrek aan expertise in mensenrechtenprocedures, of de angst om de transgenderlobby te beledigen, of allebei”. Hij heeft publiekelijk verklaard dat het JCCF ook de andere vrouwen gratis zal vertegenwoordigen, maar tot nu toe heeft het Tribunaal voor de Rechten van de Mens geweigerd om hen hiervan op de hoogte te stellen. Zoals altijd is het bij de mensenrechtenklachten het proces dat de straf is.

Een biologische man die vrouwen voor de rechtbank daagt omdat zij weigeren zijn penis aan te raken op grond van het feit dat dit discriminatie van transseksuele vrouwen is, is een serieuze volgende stap in de ‘gaslighting’. Het is moeilijk om de intentie van JY in dit specifieke geval volledig te beoordelen – het kan geld zijn, aangezien hij een aardig stuk contant geld kan verdienen als hij zijn zaken wint, of hij probeert gewoon de macht van de staat te gebruiken om te bluffen om biologische vrouwen te dwingen hem als “vrouw” te accepteren en hen te dwingen ermee in te stemmen dat zijn genitaliën vrouwelijke geslachtsdelen zijn, ongeacht het feit dat ze dat letterlijk niet zijn.

Het is echt verbazingwekkend dat hier niet meer verontwaardiging over bestaat. Ik begrijp dat veel mensen zijn verschoven naar een “live and let live”-modus, simpelweg omdat ze de steeds evoluerende acroniemen van nieuwe geslachten en vloeibare seksualiteit niet kunnen bijhouden, maar het idee dat een persoon met een penis vrouwen kan dwingen om hem geld te betalen voor het weigeren van de behandeling lijkt grotesk, krankzinnig en wreed. Zeker een veelvoud aan Canadezen vindt dit gedrag weerzinwekkend – en ze zouden zeker bereid zijn om op te komen voor deze gepeste vrouwen.

Ik hoop van wel, want als dat niet het geval is, zijn we in veel slechtere staat dan ik dacht.

Bron:

Canadian man claiming to be ‘female’ sues 16 women for refusing to wax his genitals

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Vrouw moet man $2.500 betalen omdat ze weigerde zijn genitaliën aan te raken

 1. Wie o wie stopt deze waanzin?

  Liked by 2 people

 2. koddebeier // november 16, 2018 om 09:01 //

  Er lopen meer gekken buiten dan dat er opgesloten zitten !!

  Like

 3. Waarom moet een medewerker van een kuuroord zijn pielemuisje aanraken?
  Daar snap ik de ballen niet van.
  Of dacht hij (want ja, als je een lul hebt ben je gewoonweg een man en géén vliegtuig) dat hij in een bordeel was? Idioot!

  Like

 4. scherpschutter1943 // november 16, 2018 om 11:33 //

  Dat een man betaalt om zijn penis door een vrouw aan te laten raken, daar heb ik begrip voor. Maar dat een vrouw geld moet betalen omdat zij weigert de penis van een man aan te raken, is complete waanzin. Ik krijg plotseling een idee hoe dat wel kan. Een vrouwelijke moslimarts die een westers ziekenhuis weigert om een man aan zijn penis te helpen, c.q. te opereren. Met helpen bedoel ik medisch helpen, niet sexueel

  Like

 5. Von Puffelen // november 16, 2018 om 12:16 //

  De eersten die moeten bungelen aan de lantaarnpalen zijn de linksdragende “rechters” die meedoen met deze achterlijke shit. Hang ‘m high.

  Liked by 1 persoon

 6. Ik denk dat het waxen ‘meer pijn’ doet.

  Like

 7. Arnold Schipper // november 17, 2018 om 10:07 //

  Je komt op deze wereld als man of als vrouw, PUNT

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s