Nieuw

Trump dreigt Antifa: “Je komt in een groot probleem terecht”

Donald Trump waarschuwt Antifa dat tegenstanders van de linkse terroristen zouden kunnen beginnen met terugvechten.

De vrijsprakige president van de VS, Donald Trump, heeft in een interview met The Daily Caller verklaard dat de linkse Antifa terroristen in de Verenigde Staten op hun hoede moeten zijn.

– Deze mensen, zoals Antifa, moeten hopen dat hun tegenstanders ervoor kiezen om zich niet te organiseren. Want als ze dat wel doen, zijn ze veel harder en veel sterker. Potentieel veel gewelddadiger. Antifa zal in een ernstig probleem terechtkomen. Maar tot nu toe hebben ze dat nog niet gedaan, en dat is goed, zei Trump.

– Zij zitten achterover, kijken toe en ze worden steeds bozer en bozer. Het zijn erg veel zeer sterke en robuuste mensen. Harder en slimmer dan zij, zei Trump over de Antifa oppositie.

Maar degenen die volgens de president de Antifa terroristen moeten bestrijden, zijn niet degenen die aan hun geweld zijn blootgesteld; nationalisten, conservatieven of Trump-aanhangers, maar het leger en de politie.

De uitspraken komen na meerdere jaren met verhoogd links geweld in de Verenigde Staten. Meest recent in de lijn van aanvallen, was tegen de vrouw van de vrijheid-van-mening-voorvechter journalist Tucker Carlson.

Bron:

EXCLUSIVE: TRUMP WARNS ANTIFA — YOU COULD BE IN BIG TROUBLE

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Trump dreigt Antifa: “Je komt in een groot probleem terecht”

 1. koddebeier // november 16, 2018 om 11:33 //

  Niet dreigen Trump…………………..maar doen, vernietigd dit linkse tuig !

  Liked by 3 people

 2. scherpschutter1943 // november 16, 2018 om 11:38 //

  Lijkt me een makkie voor die wapen dragende Amerikanen. Die respecteren echter nog steeds de wet, kan je van die linkse criminelen niet zeggen. Maar als de president het zelfs zegt zal het toegestaan om een paar rondjes af te vuren op de linkse demonstranten . Ben ook benieuwd of Trump ook massaal met scherp laat schieten op[ de vluchtelingen aan de grens met mexio. We gaan het zien. Als ie het niet doet ben ik zeer teleurgesteld.

  Like

 3. Gelukkig zijn er ook af en toe een paar lichtpuntjes: Trump dreigt Antifa: “Je komt in een groot probleem terecht”

  Like

 4. Trump is een realist. En dat is precies wat je nodig hebt anno 2018.

  Like

 5. Eindelijk eens verstandige woorden.

  Like

 6. Nu maar hopen dat het ook daden worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s