Nieuw

Syrische man verkrachtte driejarige jongen in vluchtelingenkamp – UNHCR: “sommige delen zijn no-go zones”

Een 20-jarige Syrische vluchteling is in Griekenland gearresteerd op verdenking van verkrachting van een driejarige jongen in een vluchtelingenkamp.

Vorige week heeft de Griekse politie de 20-jarige Alshahada Thamer gearresteerd op verdenking van verkrachting van een driejarige jongen in het vluchtelingenkamp van Agia Eleni in het noordwesten van Griekenland.

De driejarige jongen kwam huilend naar zijn moeder in het vluchtelingenkamp. De jongen bloedde en werd naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging, waar de artsen konden vaststellen dat de jongen was verkracht. Hij had pijn in de onderbuik en geslachtsdeel, zo meldt de Griekse media.

Thamer werd op 8 november op verdenking van verkrachting in het vluchtelingenkamp gearresteerd. Nu kiest het Openbaar Ministerie van Ioánnina ervoor om foto’s van de vermoedelijke verkrachter vrij te geven om het publiek voor te lichten, minderjarigen te beschermen en de mogelijkheden voor meer informatie voor de politie te verbeteren.

De VN-vluchtelingenorganisatie is bezorgd

In een rapport van de VN-Vluchtelingenorganisatie UNHCR van februari jongstleden werd grote bezorgdheid geuit over het toegenomen aantal seksuele misdrijven tegen vrouwen en kinderen in vluchtelingenkampen.

In 2017 ontving het UNHCR 622 meldingen van seksuele misdrijven in Griekenland. Het rapport beschrijft hoe sommige delen van vluchtelingenkampen tijdens de donkere uren van de dag no-go zones zijn voor vrouwen en kinderen.

Baden en douchen overdag is ook gevaarlijk. De onveiligheid in vluchtelingenkampen heeft ertoe geleid dat sommige vrouwen ervoor hebben gekozen om helemaal niet te douchen, in een vluchtelingenkamp vertelde een vrouw dat ze uit angst om verkracht te worden twee maanden lang niet had gedoucht, aldus het rapport.

Bron:

Syrisk man våldtog treårig pojke i flyktingläger – UNHCR: ”vissa delar är no-go-zoner”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Syrische man verkrachtte driejarige jongen in vluchtelingenkamp – UNHCR: “sommige delen zijn no-go zones”

 1. Frans Gerards // november 16, 2018 om 10:29 //

  Lekker dat smerige islam tuig hierheen te halen.

  Like

 2. alwine kerkhof // november 16, 2018 om 12:26 //

  En waarom word dat tuig niet meteen terug gestuurd??

  Like

 3. Hier zijn weer geen woorden voor maar slechts gedachten. Dat vieze stinkende zakie eraf knippen !

  Liked by 1 persoon

 4. En wéér een voorbeeld waaraan je kunt zien dat dit achterlijk tuig NIET in het westen thuishoort!

  Liked by 1 persoon

 5. Tja, zoiets hadden ze in NL toch wel anders aangepakt.
  Daar was de kleuter allang gearresteerd,……..wegens aanstootgevend gedrag!

  Like

 6. Claudia M. // november 16, 2018 om 19:53 //

  Het is ook totaal niet verwonderlijk dat de landen van herkomst dit soort klanten niet terug wil, maar wat moeten wij ermee? Als je toch een kind van drie zoiets aandoet, dan ben je gewoon niet goed bij je hersens! Een humaan spuitje lijkt mij dan toch de enige oplossing!

  p.s. vijf jaar geleden had ik nooit gedacht ooit zoiets te schrijven, de tijden zijn veranderd!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s