Nieuw

New York: geen toegang meer tot openbare scholen voor blanken

De anti-blanke haat die alle moderne liberale samenlevingen ondermijnt komt openlijk aan de oppevlakte in New York City, waar blanke kinderen nu actief de toegang tot openbare scholen wordt ontzegd ten gunste van niet-blanken, ook al maken blanken officieel slechts 15 procent van de studentenpopulatie uit.

Volgens een artikel in de New York Post, met de titel “NYC schools to give priority to predominantly black and Hispanic kids“, door journalist Susan Edelman, breidt een “diversiteitsgolf zich over de stad uit nu 78 scholen in 14 van de 32 gemeenschapsdistricten van de stad zich laten voorstaan op plannen die voorrang geven aan voornamelijk zwarte en Latijns-Amerikaanse kinderen – en binnenkort volgen meer scholen”. 

Het plan, beweert de New York Post is “de grootste de-segregatiebeweging in de scholen in de  Big Apple sinds de Civil Rights periode in de late jaren 50 in de vorige eeuw – maar het is natuurlijk niets van dien aard.

Het plan om niet-blanken voorrang te geven boven blanken bij de toelating tot openbare scholen in NYC is openlijke anti-blanke haat en discriminatie, bedoeld om de laatst overgebleven blanken etnisch te zuiveren uit de toch al in meerderheid niet-blanke stad.

Het is ook een voorbode van wat blanken in alle regio’s kunnen verwachten als ze in de minderheid zijn.

Overal de hele stad is de huidige raciale uitsplitsing van de openbare schoolstudenten van NYC 41 procent Hispanic, 26 procent zwart, 16 procent Aziatisch, 15 procent blank en 2 procent ‘gemengd’.

Deze 15 procent is echter volgens de beruchte, onnauwkeurige definitie van ‘blank’ van de federale overheid, dus het is waarschijnlijk dat de werkelijke blanke cijfers nog lager zijn, maar dit is natuurlijk nog steeds te veel om de anti-blanke razernij van het establishment te sussen.

Lees verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

8 Comments on New York: geen toegang meer tot openbare scholen voor blanken

 1. Blanken zullen eigen schoolsystemen oprichten die zullen exelleren.
  Laat die anderen.

  Like

 2. Ik denk dat die jongen van mij geen bezwaar zou hebben om zijn schoolplek aan een neger te geven. Graag zelfs.

  Liked by 1 persoon

 3. Blanke kinderen zijn zo slim, die hebben helemaal geen school nodig

  Like

 4. De huidige scholen zijn er alleen maar om blanken te indoctrineren, beter geef je ze thuisonderwijs ipv. al die onzin die tegenwoordig op scholen in hun hersenen gepompt wordt.

  Like

 5. The Reality of Anti-White H*tred

  Like

 6. Microsoft CEO Summit Innovation in Education

  Like

 7. Eens met de reacties. Thuisonderwijs is beter en is echt onderwijs, taal, rekenen etc en de kinderen hebben geen last van indoctrinatie door de staat (dumbing down effect). Het werkt dus als een boomerang maar ook als katalysator. Ga zo door. Laat de matrix zichzelf maar in de voet schieten.

  Like

 8. Het probleem is dat de paar blanken die er nog zijn dan een paar eigen scholen zullen oprichten die goed zullen werken. Om vervolgens van rascime te worden beschuldigd zodat de niet-blanken het kunnen overnemen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s