Nieuw

Na “reddingsactie” op zee: “vluchtelingen” weigeren aan land te gaan in Libië en eisen naar Italië te worden gebracht

Normaal gesproken zijn schipbreukelingen blij om gered te worden uit zee, om te zijn ontsnapt aan de verdrinkingsdood en om ongedeerd naar de dichtstbijzijnde haven te worden gebracht. Maar met de “redding op zee” aan de Middellandse Zee kan het van tijd tot tijd gebeuren dat de “schipbreukelingen” het niet eens zijn met de overdracht naar de “volgende” veilige haven en hun eis onmiskenbaar duidelijk maken vanwege de dure betaalde passage naar Europa.

Meer dan 90 migranten die voor de kust van Libië zijn onderschept, weigeren een schip voor de kust van het land te verlaten. De Libische kustwacht maakte woensdag bekend dat de mensen een week eerder uit de zee waren gered.

Een containerschip bracht ze vervolgens naar de West-Libische stad Misrata, waar ze weigerden aan land te gaan. “Toen we de migranten vroegen om het schip te verlaten, weigerden ze en vroegen om naar Italië te worden gebracht,” zei een medewerker van de kustwacht. Er waren onderhandelingen aan de gang met in totaal 94 mensen, van wie sommigen bereid waren om aan land te gaan, maar die door andere migranten werden verhinderd.

Bron:

Focus Online – met video

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Na “reddingsactie” op zee: “vluchtelingen” weigeren aan land te gaan in Libië en eisen naar Italië te worden gebracht

 1. Geen eten ,sturen naar die boot,gaan ze vanzelf aan land .
  Oplossing kan zo eenvoudig zijn .

  Like

 2. scherpschutter1943 // november 16, 2018 om 11:15 //

  Het is opvallend dat er overal mensen klaar staan met eten, kleding en tenten. Als dit van overheidswege wordt verboden en actief wordt tegen gegaan, staan al die lui buiten zonder iets. Dat is de beste methode om van ze af te komen. Lukt het dan nog niet dan grovere maatregelen inzetten

  Like

 3. Nogmaals gewoon laten dobberen.

  Like

 4. Heeft eigen bevolking iets te eisen of te weigeren? Terug naar land van herkomst met of zonder boot.!!

  Like

 5. Van de kant af slepen en lek.schieten de oplossing is zo simpel

  Like

 6. Laat ze maar op de boot zitten zonder eten en de boot aan de ketting leggen; komen ze er na verloop van tijd vanzelf af..

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Na “reddingsactie” op zee: “vluchtelingen” weigeren aan land te gaan in Libië en eisen naar Italië te worden gebracht – WEIGEREN – EISEN: de zweep erover? | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s