Nieuw

Juncker is weer eens lazarus

Tijdens een persconferentie met de Zuid-Afrikaanse president, ontdekte een medewerkster van de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, dat hij schoenen in verschillende kleuren had aangetrokken, waarna hij naar buiten ging om het mankement te corrigeren.

Juncker heeft bij verschillende gelegenheden duidelijk onder invloed opgetreden. Uit officiële bronnen wordt gezegd dat dit komt omdat hij aan ischias lijdt.

Een alternatieve verklaring hiervoor is dat de medicijnen die Juncker neemt voor pijn in zijn been achter het onstabiele gedrag schuilgaan.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Juncker is weer eens lazarus

 1. antiislamnu // november 16, 2018 om 21:33 //

  Leider van de e.u kan ongestraft dronken zijn werk doen ? Ik denk dat de meesten ontslagen worden als ze lam op hun werk komen waarom deze mongool dan niet????

  Liked by 1 persoon

 2. Tja ,als je jezelf boven je eigen wetten stelt worden deze toestanden mogelijk, nu zijn het twee verschillende schoenen ,wat zal het straks zijn ,hij is zijn houdbaarheidsdatum allang voorbij ,best zou in één of ander museum gestopt worden ,zijn we er ineens vanaf.

  Liked by 1 persoon

 3. als je dit ziet, weet je genoeg van wat er over ons beslissen wilt. Je word belazerd en ze lachen zich krom bij de feestjes

  Like

 4. Het is te hopen voor hem dat hij na zijn vertrek kan vertrouwen op een flinke voorraad. Of hij moet een wijngaard of stokerij bezitten. Er zijn trouwens door de jaren heen genoeg voorbeelden van aan alcohol en drugs verslaving lijdende leiders. Waarom denk je dat er zoveel oorlogen zijn. En die eikels zitten ook nog achter de rode knop.

  Liked by 1 persoon

 5. wereld en het leven word geregeerd door lusten en begeerde.

  Like

 6. Kijk het beertje Pippeloentje
  Op één slof en op één schoentje

  Like

 7. Jack vanderVeen // november 17, 2018 om 09:15 //

  Die lamzak van een alcoholist zal best pillen kunnen slikken tegen de pijn ten gevolge van ischias.
  Maar indien hij de bijsluiter dan aandachtig heeft gelezen dat staat er nadrukkelijk: NIET IN COMBINATIE MET ALCOHOL GEBRUIKEN.
  Tsja, vertel dat een chronisch alcoholistische varken, genaamd Juncker, maar eens.

  Liked by 1 persoon

 8. Kunt u mij vertellen waar woon ik?

  Liked by 1 persoon

 9. Dick,oud mopje misschien toch leuk
  Een oude man zegt in de kroeg tegen de barkeeper ik ben zo ongelukkig ik heb een prachtige jonge vrouw,ze kookt goed,is lief voor me zegt de barkeeper waarom ben je dan verdrietig zegt de oude man ik weet niet meer waar ik woon

  Like

 10. De media neemt het liefst Trump of Putin op de hak ,terwijl Juncker en Merkel mogen doen en laten wat ze willen ,iemand die dat begrijpt moet mij dat toch eens uitleggen .

  Liked by 1 persoon

 11. Yvonne
  Hahaha.. kende ‘m nog niet 🙂

  Like

 12. Thuis heeft hij nog zo’n paar…….. zag hij.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s