Nieuw

Immigratie uit de derde wereld kost Noorwegen 25 miljard euro – per jaar

Een Noorse journalist werd geadviseerd om niet te publiceren dat de invasie van derde wereld-landers in Noorwegen evenveel kost als de olie-inkomsten elk jaar oplevert.

Human Rights Service in Noorwegen schrijft dat een voormalige journalist van de Noorse Finansavisen (financieel dagblad), Kjell Erik Eilertsen, nu de kosten van de lopende immigratie vanuit de derde wereld naar Noorwegen kan onthullen.

De kosten bedragen 25 miljard euro – per jaar

Hoewel eerdere officiële regeringsrapporten de situatie hebben gebagatelliseerd, hebben immigratiecritici toch de hoge kosten van immigratie waargenomen. Human Rights Service schrijft in een artikel dat er ook serieuze onderzoeken zijn geweest die wijzen op aanzienlijk hogere kosten dan de officiële bescheiden cijfers, maar volgens Karlsen hebben politici, die hij “feiten-resistent” noemt, de onderzoeken om politieke redenen genegeerd of zelfs niet gelezen.

Deze rapporten, waar Karlsen naar verwijst, zijn een staatsonderzoek dat reeds in 2011 werd gepubliceerd ‘Welzijn en Migratie – De toekomst van het Noorse model‘, en het rapport ‘Macro-economie en overheidsfinanciën in verschillende scenario’s voor immigratie‘, van het Noorse statistiekbureau, dat in het tsunami-immigratiejaar 2015 uitkwam. Volgens Karlsen zouden deze rapporten voldoende moeten zijn geweest om het beleid te veranderen.

Twee journalisten van Finansavisen, Ole Asbjørn Ness en Kjell Erik Eilertsen, zijn in het materiaal gedoken en zijn tot de nieuwe huiveringwekkende cijfers gekomen. Naderhand  hebben ze hun materiaal schoongepoetst, maar toen ze daarvoor begonnen met het publiceren van artikelen over immigratiekosten, kregen ze met harde kritiek van politici te maken.

Er werd een politiek theater gelanceerd om de cijfers uit te leggen, ook al waren het feiten. Het was niet de desastreuze uitkomst die centraal stond in de discussie, maar het “moreel”, schrijft Karlsen.

Oliegeld gaat naar immigranten uit de derde wereld
“Wat we toen niet schreven, maar waar we schriftelijke citaten van ontvingen, is dat de niet-westerse allochtone bevolking een jaarlijkse nettokostprijs vertegenwoordigt die gelijk is aan het olie-inkomensgeld”, schreef Eilertsen op sociale media.

“We weten hoe het door oliegeld gecorrigeerde begrotingstekort van de overheid in de afgelopen 30 jaar is geweest, en u weet waarvoor jaarlijks ongeveer 250 miljard kronen worden gebruikt”, constateert Eilertsen.

Volgens Eilertsen weten alle economen dat, maar niemand durft erover te praten. “Een man heeft het geprobeerd, professor economie Kjetil Storsletten. Maar toen de financiële krant ‘Finansavisen’ hem confronteerde, werd hij volledig stil, en sindsdien heeft hij ervoor betaald. Het is geen carrièrebevordering voor economen in de academies om deze feiten te erkennen”, zegt Eilertsen. Hij heeft er zelf ervaring mee:

“Een van de bewijzen hiervan was toen ons werd toevertrouwd om de offerte niet te publiceren [over de kosten ten opzichte van de olie-inkomsten]. Vandaag betreur ik mijn lafheid.”

Een andere donkere wolk in de lucht is dat de cijfers waarop het staatsonderzoek en het Noorse statistiekbureau hun rapporten baseerden, betrekking hadden op de vraag of de kosten van de immigratie voor alle Noorse burgers gelijk waren en dat de kinderen die in Noorwegen geboren zijn van buiten-Europese immigranten “perfect geïntegreerd zullen zijn in de Noorse samenleving”.

“Laat dat een beetje inzinken”, schreef Eilertsen op sociale media.

Zowel Ole Asbjørn Ness als Kjell Erik Eilertsen hebben vandaag ander werk.

Bron:

Ikke-vestlig innvandring koster Norge anslagsvis 250 milliarder – årlig

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Immigratie uit de derde wereld kost Noorwegen 25 miljard euro – per jaar

 1. 1) Er spelen in NL nu twee zaken, die 20 miljard pleuro wordt hier ook uitgegeven aan luie flikker crimigranten.
  2) Ons gas is dezelfde richting opgegaan, alleen maar naar het sociale systeem, we konden de hele wereld wel bijstand geven, maar helaas is nu zowel het gas als ook het geld op waardoor de polletieke dombo verpleegstertjes en schoolmeestertjes in de 2e fuckslaapkamer zich geen raad weten en zich in allerlei bochten wringen. FF ineens alles over op elektriek, maarrrrrrrrrrrrrr dat gaat zomaar niet. En dat allemaal met een steenkoude winter in het vooruitzicht met -20 in dit landje.

  Liked by 2 people

 2. Kost een hoop, wast een beetje.

  Like

 3. Het ergste is dat alles betaald word door de bevolking van Europa,die schoften in Brussel verzinnen allemaal nieuwe belastingen en verhogen de bestaande wat honderden miljarden op levert en waar alleen die politieke figuren en die invaders van profiteren en als dank slopen zij onze landen en vermoorden en vekrachten de inwoners en zelfs kinderen.wij moeten met alles wat wij hebben in en met het geweer komen en al diegene die dit veroorzaakt hebben voor een tribunaal laten komen zelfs die Bilderberggroep en Rotchilds,natuurlijk willen zij iedereen vermoorden en omkopen maar dit moet lukken met grote groep patriotten in ieder land.

  Liked by 2 people

 4. Alles gratis of voor een habbekrats naar het buitenland. Eigen bevolking die het niet meer kan betalen.
  En maar steeds meer migranten. Het is niet te geloven met die winter voor de deur.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s