Nieuw

Grote websites verbannen heteroseksueel datingadvies – sodomie, pedofilie en transmonsters wel toegestaan

Grote websites als Facebook, YouTube en Amazon gaan steeds verder in het verbannen van materiaal dat in hun ogen ‘schadelijk’ is. Echter is ‘schadelijk’ in deze context alles wat rechts, traditioneel en vaderlandslievend is. Na talloze rechtse video’s, boeken, websites en podcasts te hebben verwijderd, richt de gevestigde orde zich nu op het nieuwe kwaad: heteroseksueel datingadvies.

Door: N. Arcist

Roosh V is een zogenaamde Pick Up Artist (PUA), een soort leermeester in de kunst van het vrouwen versieren. Hoewel de term PUA relatief nieuw is, zijn de versiertechnieken van alle tijden. Wel is de techniek aangepast aan de moderne tijd, aangezien veel vrouwen zich steeds veeleisender opstellen en ronduit hoerig gedragen. Een vrouw die 20 piemels heeft gehad voor de leeftijd van 20, is tegenwoordig helaas eerder regel dan uitzondering.

Het is dan ook geen verassing dat een PUA als Roosh V almaar aan populariteit wint. Zijn nieuwste boek GAME behoort inmiddels tot de best verkochte boeken bij Barnes & Noble, een van de grootste (online) boekhandels ter wereld. Bovendien worden de websites van Roosh – Rooshv.com en Return of Kings – gelezen door miljoenen fans wereldwijd.

En dat zint het establishment niet. Roosh is namelijk ‘misogyn’: hij stelt – meer dan terecht – dat vrouwen zich moeten onderwerpen aan hun man. Bovendien houdt hij er nationalistische en ‘antisemitische‘ sympathieën op na. Drie onvergeeflijke fouten in de wereld van nu.

En zo gebeurde het. Vele  boeken van Roosh – die al jaren verkrijgbaar waren op Amazon – verdwenen. Diverse video’s  op Youtube werden aangemerkt als ‘schadelijk’ en adverteerders op zijn website trokken zich plotseling terug.

Uit welke hoek deze aanval komt laat zich natuurlijk wel raden. De Anti Defamation League, een Joodse organisatie gericht op de bestrijding van ‘racisme’ en ‘antisemitisme’, adviseert websites als Google, Facebook en YouTube wat wel en niet toelaatbaar is. Ook de Joden van het Southern Poverty Law Center hebben Roosh op de korrel.

U kunt zich gerustgesteld voelen: de Joden weten wat goed voor u is.

Recentelijk werd de PUA ook verbannen van Vimeo, een ander groot videoplatform. Opmerkelijk is dat allerlei ziekelijke video’s wel toelaatbaar zijn. Denk hierbij aan films over ‘barebacking’, een term voor onveilige homoseksuele anale seks, dat grotendeels de oorzaak is voor de verspreiding van soa’s in onze maatschappij. Ook homoseksuele porno is blijkbaar geschikt voor kinderogen.

Facebook gaat nog een stap verder. Het social media platform overweegt het toe te staan dat mannen seksuele foto’s aan kinderen kunnen vragen. Youtube staat pedofielenpropaganda toe en viert het hoe transmonsters kleine kinderen indoctrineren.

U ziet het: heteroseksuele blanke mannen zijn de vijand en dienen zich kwetsbaar en passief op te stellen, ten gunste van alles dat verderfelijk is.

N. Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Grote websites verbannen heteroseksueel datingadvies – sodomie, pedofilie en transmonsters wel toegestaan

 1. Von Puffelen // november 16, 2018 om 12:30 //

  Roosh V. is zelfs al een persona non grata in kosher UK en bij een stopover in kosher Ijsland ging ie ook al de bak in.
  En dat voor het schrijven van een boekje, het ligt waarschijnlijk niet goed op de maag bij onze planners.

  Like

 2. Voor gewone alledaagse mensen is er geen plaats meer.

  Liked by 1 persoon

 3. Gelukkig mag ik als hetero blanke man nog wel steeds meer dan voldoende belasting betalen, dat dan weer wel.

  Like

 4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s