Nieuw

Door Duitsers betaalde Halal Harem van Achmed in Duitsland

Tot nu toe heeft Achmad 2 vrouwen en 6 kinderen met nog een andere onderweg. Zodra hij kan, zal hij een derde en een vierde vrouw nemen en zijn nest met welzijnsbaby’s nog verder uitbreiden. Realiseren de Duitse belastingbetalers zich dat zij degenen zijn die deze islamitische levensstijl financieren? Volgens de statistieken van de Duitse regering werkt meer dan 90% van de moslim-asielzoekers niet, en dat zal ook nooit gebeuren. Maar waarom zouden ze dat moeten doen als de staat alles betaalt?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9565 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Door Duitsers betaalde Halal Harem van Achmed in Duitsland

 1. Manman, deze zooi wil je toch niet in je land hebben? Dit druist in tegen alle normen en waarden waar wij mee opgevoed zijn. Maf, maffer ’t mafst. Europa is compleet gestoord!

  Like

 2. Zo, die draagt eigenhandig een flink steentje bij aan de omvolking … ! Zie maar eens een Europese vrouw te vinden die ook zonder zaniken 5 kinderen baart en nog een tweede, derde en zelfs vierde vrouw tolereert …

  Like

 3. antiislamnu // november 16, 2018 om 21:44 //

  Dit valt toch niet meer goed te praten hij verneukt de heleboel met ze mamma Merkel.
  En de witte boze man maar werken en iedere dag in de file wat een racisten zijn dat toch .

  Like

 4. Von Puffelen // november 17, 2018 om 11:04 //

  Het lijken net honden: vreten, schijten, vechten en naaien.
  De ontwerpers van deze wat later ontstane doctrine hebben vast en zeker een voorbeeldje aan een paar straathonden genomen.

  Like

 5. Leuke reacties allemaal ik vind hem zelf een geile vieserik die zoveel mogelijk seks wil hebben en hun vrouwen kinderen laten uitpoepen. Hun komen naar europa voor uitkering uit pakistan jemen syrie turkije afganistan etc Europa is paradijs voor deze luie mensen in hun eigen land hebven ze niets.

  Like

 6. jochemjaarsma // november 18, 2018 om 16:35 //

  Iedere nakomeling van deze pedofreak gun ik de gevestigde orde stemmers van harte.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s