Nieuw

De lijst wordt langer: VN-migratiepact wankelt nu ook in België

De lijst van landen die zich willen terugtrekken uit het VN-migratiepact wordt steeds langer: woensdag werd bekend dat België de overeenkomst mogelijkerwijs niet ondertekent omdat Vlaamse Nationalisten de tekst niet willen steunen. Eerder had de Tsjechische premier Andrej Babis aangekondigd dat zijn land de overeenkomst zou verwerpen.

Een woordvoerder van de Belgische staatssecretaris voor asielzaken, Theo Francken van de Nieuw Vlaamse-Alliantie, N-VA, zei tegen de krant “De Standaard”: “Wij ondertekenen deze tekst niet”. Een woordvoerder van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) legde uit dat er nog geen verklaring van de overheid bestaat.

Bron:

Die Liste wird länger: UNO-Migrationspakt wackelt nun auch in Belgien

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on De lijst wordt langer: VN-migratiepact wankelt nu ook in België

 1. Verwerpen, afwijzen…..om dan te tekenen met inlegvelletjes en uitzonderingen die vervolgens nooit worden uitgezonderd….en berg leugens, het stopt pasals de boomtakken vol hangen met delui die dit blijven opdringen en forceren. Laat migratie zijn zoals de zaken gaan, maar omvolken is oorlog veroorzaken.
  Over oorlog veroorzaken gesproken, bepaalde groepen in Nedelrnd maken zich op om horden migranten te gaan huisvesten en daar veel mee te gaan verdienen, met alle schade voor de burger. En de overheids diensten werken er aan mee, zonder vragen of protest, zoalng er maar loonsverhoging komt…letterlijk voor ene handvol geld word uw toekomst verkocht, Judas was duurder…

  Like

 2. Nog even dan ondertekenen van de Europese landen alleen nog maar Duitsland, Zweden en Nederland.

  En laten dat nu juist toevallig de enige landen zijn waar de vluchtelingen en de kennismigranten naar toe willen.

  Maar geen nood, er zullen wat kleine aanpassingen worden gemaakt in het migratiepact waaronder een strenge screening t.a.v. eventuele IS-strijders die mee willen liften.
  Ook de medicijnmannen uit Afrika moeten eerst een proeve van bekwaamheid afleggen in het bijzijn van een blonde activiste, uiteraard onder vier ogen i.v.m. de privacy.
  De huisjesmelkers gaan weer gouden tijden tegemoet want al die kennismigranten moeten toch ergens slapen en de vraag naar vrijwilligers voor een nadere kennismaking met de verzorgingsstaat zal ook sterk gaan stijgen.

  De echte goedmensen kunnen de nobele wilden ook huisvesten als zij voldoende woonruimte ter beschikking hebben, over een ruimhartige financiële vergoeding zal de Overheid niet moeilijk doen.

  De subsidiebuidel zal weer gaan rinkelen en de gemeentelijke belastingen zullen sterk gaan stijgen, allemaal voor het goede doel: de omvolking van Nederland.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De lijst wordt langer: VN-migratiepact wankelt nu ook in België | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s