Nieuw

Australische verslaggeefster wil het geen islamitisch terrorisme noemen, dus doet een patriot het voor haar – in liveuitzendig

Tijdens een live-uitzending van TV News over de islamitische terroristische aanslag van vorige week op Bourke Street in Australië, weigert de verslaggeefster de aanslag “islamitisch terrorisme” te noemen of het feit dat de aanvaller een Somalische moslimmigrant was. Ze beweert ook dat ze het motief niet kent, ondanks overweldigend veel gepubliceerde connecties naar ISIS. Dat is het moment wanneer een Aussie-patriot het beu is, en voor haar gezicht verschijnt.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7203 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Australische verslaggeefster wil het geen islamitisch terrorisme noemen, dus doet een patriot het voor haar – in liveuitzendig

 1. trebor2110 // november 16, 2018 om 14:33 //

  en gelijk weer over Trump beginnen dan weet je waar je mee te maken hebt en is iedere discussie onbegonnen ook al heb je 100% gelijk .

  Like

 2. Alphons Mantel // november 16, 2018 om 16:00 //

  de naieve journalist wil niets leren; ze lijkt op Merkel!

  Like

 3. typisch weer zo een kwakzalf wijf die nog niet wil zien wat haar te wachten staat met haar dhimmy gedrag.

  Like

 4. antiislamnu // november 16, 2018 om 23:17 //

  Die cameraman zou je toch zo die camera ze oog in trappen wat een mongool is dat dan met ze middel vinger.
  Kijk deze video probeer maar is geen fake nieuws

  Liked by 3 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s