Nieuw

Amerikaans rapport: “De Verenigde Staten kunnen een militair conflict tegen Rusland of China verliezen”

A U.S. Soldier with the 2nd Cavalry Regiment prepares to fire a Javelin shoulder-fired anti-tank missile during a decisive action training environment exercise Oct. 25, 2012, as part of Saber Junction 2012 at the Joint Multinational Readiness Center in Hohenfels, Germany. Saber Junction is a 2nd Cavalry Regiment-led exercise designed to prepare U.S. and international partner forces for a NATO deployment to Afghanistan. (U.S. Army photo by Sgt. Robert Sheets/Released). © Wikimedia

Een Amerikaans rapport waarschuwt dat de Verenigde Staten een militair conflict tegen Rusland en China kunnen verliezen.

Een rapport van de National Defense Strategy Commission, een commissie die door beide partijen in het Amerikaanse Congres is benoemd, stelt dat een Amerikaanse overwinning in een mogelijke oorlog tegen Rusland of China absoluut niet zeker is.

“Het Amerikaanse leger zou in het volgende conflict onaanvaardbaar veel slachtoffers en verlies van belangrijke kapitaalgoederen kunnen lijden. Het kan moeite hebben om een oorlog tegen China of Rusland te winnen of misschien zelfs te verliezen”, aldus de auteurs.

Zelfs landen als Noord-Korea en Iran hebben “meer geavanceerde wapens ontwikkeld en op creatieve wijze asymmetrische tactieken gebruikt”, iets waar Iran eerder over sprak. De commissie is ook van mening dat de algemene verspreiding van geavanceerde wapens, onder andere bij islamisten, een bedreiging vormt voor de Verenigde Staten.

“Overal ter wereld zorgt de proliferatie van geavanceerde technologie ervoor dat meer actoren de militaire macht van de VS op meer bedreigende manieren kunnen betwisten”, aldus het rapport.

Bron:

US Military Could Lose Potential Conflict Against Russia, China – Report

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Amerikaans rapport: “De Verenigde Staten kunnen een militair conflict tegen Rusland of China verliezen”

 1. tim pietersen // november 16, 2018 om 13:03 //

  veel van amerika’s militaire geheimen zijn via israel (en dual citizens) naar rusland en china gegaan……

  clinton foundation heeft hier ook rol in gespeeld

  Like

 2. Tsja.. je kan verliezen en winnen.

  Like

 3. Von Puffelen // november 16, 2018 om 14:09 //

  Het enige waar de VS goed in is is een land terug bombarderen naar het stenen tijdperk.
  Met “boots on the ground” loopt het meestal wat minder vlot zoals Iraq, Vietnam of Afghanistan om er maar een paar te noemen.

  Like

 4. Von Puffelen
  Dat komt voornamelijk omdat ze die landen wel binnenvielen maar feitelijk geen idee hadden hoe verder. Daarom ben ik ook altijd tegen die invasies geweest en ze behoren tot de grootste fouten die de vs gemaakt heeft. Gelukkig is Trump uit ander hout gesneden maar wordt daarom wel tot op het bot gehaat.

  Like

 5. Amerikaans rapport: “De Verenigde Staten kunnen een militair conflict tegen Rusland of China verliezen” Tja als je ook ziet hoe ze aan het klootzakken zijn in Afghanistan, dan verwonder ik mij niet over deze stelling, enfin Afghanistan is een verdienmodel voor de yankees, de heroïne is is een uiterst lucratief middel om het budget van de CIA aan te vullen, ze zijn helemaal nat op de grondstoffen die ze al zo graag willen delven.

  Like

 6. Von Puffelen // november 16, 2018 om 16:49 //

  Dit zijn ook een paar “blijvertjes”.
  https://www.benzinga.com/analyst-ratings/analyst-color/17/04/9281777/war-torn-afghanistan-sits-stubbornly-atop-vast-reserves-

  https://en.wikipedia.org/wiki/Turkmenistan%E2%80%93Afghanistan%E2%80%93Pakistan%E2%80%93India_Pipeline

  @Dick, hoe verder weten ze altijd prima met het standaard pakket: VS vriendelijke puppy regerinig installeren, goudvoorraad veilig stellen, centrale Rothschild bank installeren, olie- en gasbronnen veilig stellen, overige grondstoffen veilig stellen, eventuele patriotten afknallen.
  Optioneel: afhankelijk van klimaat drugsvelden planten (denk aan de gouden driehoek en nu Afghanistan).

  Like

 7. Von puffelen
  Dat is met irak en a’stan toch niet goed uit de veren gekomen, a’stan misschien iets beter maar irak is niets geworden. Trump heeft bv nooit begrepen dat ze zelfs de olie niet gepakt hebben, hoewel hij tegen de invasie van irak was maar als je er dan toch bent. Verder heeft de amerikaanse belastingbetaler middels obama 6 triljoen uitgegeven in het midden oosten, 6 triljoen!! Obama heeft 230 jaar staatsschuld in 8 jaar verdubbeld. De vs is er niet beter van geworden maar slechter. Dat is uiteraard de truc die gespeeld wordt want er zijn natuurlijk partijen schat- en schathemelrijk van geworden, ze zijn bezig met name westerse landen te drainen, ook dat is een reden waarom ze Trump tot op het bot haten want die steekt daar een stokje voor.

  Like

 8. Von Puffelen // november 17, 2018 om 10:51 //

  De VS is er idd sinds 1776 niet beter van geworden maar je moet het land zien als een vrijwillige donor voor Zion en het MIC oftewel de elites.
  Die zijn er namelijk wel beter op geworden en zullen er altijd beter op worden wanneer er ergens op deze planeet wordt geknald.

  Like

 9. Bij de volgende massale (wereld)oorlog zijn er geen winnaars, alleen verliezers.

  Like

 10. Arnold Schipper // november 18, 2018 om 09:45 //

  Grootste gevaar komt uit de ruimte

  Like

 11. Arnold Schipper // november 18, 2018 om 09:46 //

  Op deze site doen ze ook aan censuur, belachelijk

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s