Nieuw

Afghanistan, the war that shames America

foto slechts ter illustratie

After 17 bloody years, the longest war in US history continues without relent or purpose in Afghanistan.

There, a valiant, fiercely-independent people, the Pashtun (Pathan) mountain tribes, have battled the full  might of the US Empire to a stalemate that has so far cost American taxpayers $4 trillion, and 2,371 dead and 20,320 wounded soldiers.  No one knows how many Afghans have died. The number is kept secret.

Pashtun tribesmen in the Taliban alliance and their allies are fighting to oust all foreign troops from Afghanistan and evict the western-imposed and backed puppet regime in Kabul that pretends to be the nation’s legitimate government.  Withdraw foreign troops and the Kabul regime would last for only days.

The whole thing smells of the Vietnam War.  Lessons so painfully learned by America in that conflict have been completely forgotten and the same mistakes repeated.  The lies and happy talk from politicians, generals and media continue apace.

Eric Margolis >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s