Nieuw

Zweden: Groene Partij stelt voor om huizen van burgers in beslag te nemen om ze aan ‘migranten’ te geven

De Groene Partij in Zweden heeft voorgesteld om de woningen van burgers in beslag te nemen en deze aan migranten te geven als het onroerend goed te groot wordt geacht of als de eigenaar meer dan één verblijfplaats heeft.

Blogger Katerina Janouch onthult hoe de partij een nieuwe wet wilde invoeren die “gemeenten in staat zou stellen om huisvesting in beslag te nemen om aan vluchtelingen te geven”.

Volgens het voorstel zou de overheid “mensen met een te grote woning kunnen evacueren”, bijvoorbeeld “koppels waar de kinderen van zijn verhuisd of samenwonen waar de partner elders een verblijfplaats heeft”.

Onder een dergelijke wetgeving zouden huiseigenaren niet eens gecompenseerd worden, terwijl de overheid hen voordien minstens 125% marktwaarde had moeten betalen.

Na het uitbreken van controverse werd het voorstel blijkbaar ingetrokken. Er zou ook een lijst met namen van personen zijn verspreid die het risico liepen dat hun woning in beslag zou worden genomen, hoewel in het artikel niet duidelijk is of dit in Zweden of Noorwegen is gebeurd.

De Groene Partij is geenszins een marginale kracht in de Zweedse politiek, maar een minderheidslid van de coalitieregering van het land.

Is het, gezien deze absurde suggestie, werkelijk een verrassing dat het liberale Zweden op dit moment in feite één grote meme is?

Eerder dit jaar werden studenten in Spanje gedwongen hun huizen te verlaten, ondanks het feit dat ze hun verblijfskosten hadden betaald om plaats te maken voor migranten die net op het reddingsschip Aquarius in Valencia waren aangekomen.

In 2016 kreeg een ziekenhuis op het Italiaanse eiland Sardinië de opdracht om lokale patiënten te verjagen om plaats te maken voor migranten.

De Duitse regering kondigde ook aan dat het 600 miljoen euro zou uitgeven aan het huisvesten van migranten in hoogwaardige Berlijnse hotels voor een bedrag van 18.000 euro per “vluchteling”, terwijl de 10.000 daklozen van de stad op straat bleven.

Eerder dat jaar werd een 80-jarige hoteleigenaar door de politie gedwongen om een groot aantal migranten in zijn kleine pension onder te brengen.

Videobeelden laten een wanhopige Luigi Fogli zien, terwijl Afrikanen zijn hotel bezetten.

“Wil je ze ook nog mijn huis geven?” Vraagt Fogli terwijl zijn protest aan dovemansoren gericht is.

Bron:

SWEDEN: GREEN PARTY SUGGESTS CONFISCATING CITIZENS’ HOMES TO GIVE THEM TO MIGRANTS

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9565 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Zweden: Groene Partij stelt voor om huizen van burgers in beslag te nemen om ze aan ‘migranten’ te geven

 1. Lijkt me dat de Groenen hun huizen dus moeten prijsgeven aan migranten.
  Tja….

  Liked by 1 persoon

 2. Ik mag het eigenlijk niet zeggen want vanwege een ban of zo maar mensen die er zulke idieeën op na houden dienen per direct de kogel te krijgen vanwege direct landverraad.

  Liked by 1 persoon

 3. Groenen zijn net als het onkruid dat ze bestrijden. Dus……

  Liked by 1 persoon

 4. De Grrroenen zijn de migranten, en andersom.
  Er zit daar ergens een grote debiele linkse hoge klasse dat ongetwijfeld veraf van al die heisa in villa’s woont dat van daaruit alles manipuleert.

  Liked by 2 people

 5. Daar de migranten onverbloemd stemrecht krijgen, zijn de migranten inderdaad de Grrroenen.

  Like

 6. Van de duitse bezetters moesten we toen ook het huis afstaan
  Wat is het verschil?
  Gij zult niet stelen, is dat ook niet een van de tien geboden?

  Like

 7. Niet huilen, maar dit zit bij de EU ook al in de pijp….en in Nederland worden nu alle Roompot parken leeg gemaakt…..ik zeg nog niks maar het kan zomaar zijn dat aankomende zomer Arabisch de meest gesproken taal bij de Roompot gast worden….alles betaald van UW belastinggeld en pensioen opbouw, die u zeer waarschijnlijk compleet gaat zien verdwijnen.

  Liked by 2 people

 8. bedonderde burger // november 16, 2018 om 13:42 //

  Ja, en de autochtone burgerij slaapt vredig door…..

  2040 enkel nog islamieten en zwarten in Europa…. Hoe kon dat nou gebeuren???
  2041 Europa is een groot failliet derde wereld land, uitgezogen en kaal en leeg gevreten.
  De ‘migranten’ trekken verder….

  Like

 9. Von Puffelen // november 16, 2018 om 15:18 //

  Hier in Nederland vertoeft een parasitaire familie met flink wat leegstaand onroerend goed wat door ons de belastingbetalers moet worden opgerocheld.
  Ze noemen zichzelf “van oranje” maar hun stamboom is niet veel meer dan kachelhout of kreupelhout.
  Een DNA bewijs is ook nog steeds niet geleverd.
  Dat onroerend goed is prima te gebruiken voor hen die in nood zitten.
  Laat deze parasitaire familie nu eerst eens het goede voorbeeld geven.

  Like

 10. Deze ernstige vorm van rode gekte vindt men alleen in Zweden, en (nog) niet in Noorwegen. De verkiezingsuitslagen in Zweden wijzen erop dat alle autobranden, aanrandingen en bot geweld en terreur nog niet genoeg is om een fatsoenlijk verkiezingsresultaat te bereiken. Het is misschien een goed idee om de zweden hun huis uit te trappen. Dan ontwaken deze geindoctrineerde zombies misschien eindelijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s