Nieuw

Zoeloe natie belooft blanke Zuid-Afrikanen te beschermen tegen de zwarte regering – het alternatief is verhongeren

De zwarte regering wil zonder compensatie land van blanken in beslag nemen. De Zoeloekoning heeft beloofd het misbruik van de regering tegen de blanke bevolking te bestrijden. Het alternatief is verhongeren.

Nederland heeft consequent de voortdurende genocide op blanke Afrikanen in Zuid-Afrika genegeerd.

De koning van de Zoeloe natie, Goodwill Zwelithini, die zijn hoofdverblijfplaats heeft in de Zuid-Afrikaanse provincie KwaZulu-Natal, heeft eerder zijn steun uitgesproken voor de situatie van kwetsbare blanke Boeren. Zwelithini heeft beloofd de blanken te verdedigen tegen de agressieve politiek van de zwarte regering.

Het land onteigeningsprogramma, ontworpen door president Cyril Ramaphosa, zal grond onteigenen van blanken om aan zwarten te geven. De meeste slachtoffers van het beleid van de president zullen de blanke Boeren zijn, maar het beleid heeft ook ontevredenheid bij het Zoeloevolk veroorzaakt.

– De Zoeloe-natie waar ik het over heb, zal niet bestaan als we geen voedsel hebben. Daarom zeg ik dat Boeren dichterbij moeten komen, zodat we bespreken wat we kunnen doen als we het hebben over landbouw en de beschikbaarheid van voldoende voedsel in het land. Daarom vraag ik AfriForum van de Boeren om ons te komen helpen.

– Toen de regering begon te praten over de onteigening van land, onteigening zonder compensatie, lieten de Boeren hun gereedschap vallen. Er is geen voedsel in Zuid-Afrika, vult hij aan.

Grote steun van de bevolking

Het Zoeloevolk  is de grootste etnische groep in Zuid-Afrika. Naar schatting behoren 10-12 miljoen mensen tot de Zoeloe, voornamelijk in KwaZulu-Natal. Dit betekent dat het Zoeloevolk meer dan een vijfde van de bevolking van het land vertegenwoordigt en dat hun mening over het algemeen als belangrijk wordt beschouwd, niet in de laatste plaats voor de nationale verkiezingen van volgend jaar.

– Iedereen die door ons op gestemd en gekozen wil worden, ik ga het nu zeggen, iedereen die door ons gekozen wil worden, moet hier komen voor ons knielen en zweren dat ik uw land nooit zal aanraken, aldus de Zoeloekoning.

Hoewel koningen al lange tijd geen formele macht hebben in Zuid-Afrika, krijgen ze loyale steun van miljoenen mensen en worden ze in de Zuid-Afrikaanse grondwet erkend als “traditionele leiders”.

Samenwerking in de geschiedenis

Zoeloekoning Dinizoeloe rekruteerde in het begin van de jaren 1880 blanke Boeren als militaire huurlingen. In ruil voor de steun van de Boeren beloofde Dinizoeloe dat de Boeren grond zouden krijgen.

LEES MEER: Louis Botha – De Boerengeneraal

Na de oorlog tegen Zibhebhu in 1884 kregen de Boeren precies wat de Zoeloekoning hun had beloofd. De Boeren kregen ongeveer de helft van het voormalige Zoeloeland als individuele boerderijen.

Samen vormden zij een zelfstandige republiek, die een vruchtbare landbouwproductie begon.

Dit wekte grote zorg bij machtige actoren in Londen, dat in die tijd ook het belangrijkste machtscentrum van Rothschild was. Vanwege deze “zorg” werden Britse soldaten naar Zuid-Afrika gestuurd, dat in 1887 het Zoeloeland annexeerde.

Bron:

Zulu Nation Vows To Protect White Farmers Against Land Seizures

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Zoeloe natie belooft blanke Zuid-Afrikanen te beschermen tegen de zwarte regering – het alternatief is verhongeren

 1. weeral zat de joodse bankier Rothschild achter deze oorlog

  Like

 2. koddebeier // november 15, 2018 om 11:28 //

  Deze Zoeloekoning is één van de weinige Zwarte Afrikanen die zijn hersens gebruikt !

  Liked by 1 persoon

 3. Ze moeten van agrarisch afblijven. Ze zorgen immers voor het voedsel. Ook in Nederland wordt er druk op
  Gezet. Is sinds de zeventiger jaren al zo.

  Like

 4. 2018 Mega-Mergers Update Part 1: The Shape of the Food Chain

  ‘After a few years of merger whiplash in the seed and pesticide industry, the dust is settling on the Bayer-Monsanto, Dow-Dupont (now Corteva Agrisciences), and ChemChina-Syngenta mergers. All along the Industrial Food Chain, from seeds, chemicals and machinery all the way to food processors and retailers, mega-mergers have been rearranging the food system.

  This episode assesses the current state of each “link” in the industrial food chain, giving updated data and analysis on corporate power in food and agriculture.’

  Like

 5. Zulu’s hebben nooit vrede kunnen vinden met de mandela club. ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  Like

 6. Hij begrijpt wat samenleven is

  Like

 7. Ja, dat zal helpen.

  Op 15 december vestigde Pretorius zich aan de oever van de Ncome (Bloedrivier) en bouwde een laager (kamp, een cirkel van 64 ossenwagens).

  Op 16 december bestormde een Zoeloeleger van ongeveer 10.000 man sterk het laager van 464 Voortrekkers met 200 knechten. Om hun assegaaien (Zoeloesperen) goed te gebruiken moesten de Zoeloes zo dicht mogelijk bij het laager komen. De Voortrekkers waren met hun vuurwapens en kanonnen veel beter uitgerust en de aanstormende Zoeloes vielen bij bosjes dood neer. Na drie onsuccesvolle aanvallen van de Zoeloes stuurde Pretorius zijn cavalerie op de vijand af en sloegen de Zoeloes op de vlucht.

  Dankzij hun laager, hun geweren, hun motivatie en hun twee (mogelijk drie) scheepskanonnen (onder meer Grietjie) versloegen de Voortrekkers de Zoeloes verpletterend: ongeveer 3.000 Zoeloes werden gedood. Slechts drie Voortrekkers werden tijdens deze slag gewond, waaronder Andries Pretorius die door een assegaai geraakt werd en geen enkele Boer liet het leven. Omdat het bloed van de gevallen Zoeloekrijgers volgens de overlevering de Ncome bloedrood kleurde, werd de rivier door de Voortrekkers omgedoopt tot Bloedrivier.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s