Nieuw

VS: Overweldigende meerderheid is van mening dat de media mensen verdeelt en haat verspreidt

Bijna driekwart, oftewel 72 procent, van de Amerikaanse bevolking is van mening dat de mainstream media haatzaait en misverstanden veroorzaakt. De kiezers zeggen ook dat de mainstream media de mensen langs rassen, geslacht, en politieke lijnen verdeelt.

Er is slechts drie procentpunten verschil tussen de geslachten, 70 procent van de mannen en 73 procent van de vrouwen. Maar op basis van politieke sympathieën zijn de verschillen des te groter: bijna alle Republikeinen zijn het hierover eens, met 51 procent van de Democraten.

Ongeveer hetzelfde verschil wordt ook gevonden onder blanke en zwarte kiezers. Hoe jonger de kiezers, hoe meer ze het eens zijn met de verklaring.

Tegelijkertijd is tweederde van de kiezers van mening dat president Donald Trump dezelfde soort verdeeldheid veroorzaakt – maar het aandeel van de media is een stuk groter.

Bron:

Voters feel the mainstream media is also to blame for the spread of hate and misunderstanding

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on VS: Overweldigende meerderheid is van mening dat de media mensen verdeelt en haat verspreidt

 1. koddebeier // november 15, 2018 om 11:31 //

  Net als in de Europese Unie dus !

  Like

 2. Het Kalergi plan lijkt in testorten wegens toenemende onvrede en weerstand van de bevolkingen in Europa en VS.

  Like

 3. Zij zullen nu aansturen op oorlog en denken daar mee weg te komen en heel Brussel en Nationale verandwoordelijken zullen voor een internationaal berecht worden en dat zullen geen Linkse fluitketels zijn maar echte rechters en men zal ze vinden over de hele wereld dus vluchten kan niet meer,zou niet weten hoe en zou niet wten waar naar toe word jun motto.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s