Nieuw

Het Japanse volk zegt nee tegen immigratie

Om de krimpende bevolking van Japan te bestrijden, suggereren sommige immigratie, maar die aanpak wijst een overweldigende meerderheid van het Japanse volk van de hand.

In 2017 vroegen 20.000 mensen asiel aan in Japan, waarvan er 20 werden goedgekeurd en nog eens 45 op humanitaire gronden mochten blijven.

Het tegengaan van de verwachte bevolkingsafname zal echter niet worden opgelost door het land minder homogeen te maken. In een eerder dit jaar uitgevoerd onderzoek zegt 58 procent niet meer immigratie te willen en 13 procent wil de immigratie verminderen – over het geheel genomen is 71 procent negatief over immigratie. Slechts 23 procent wil meer immigratie zien.

In Japan zijn begrippen als no-go zones, terrorisme en radicalisering bijna onbekend.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7200 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Het Japanse volk zegt nee tegen immigratie

  1. Jeanette K // november 15, 2018 om 11:15 //

    Kom daar hier ‘ns om, met al die linkse idioten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s