Nieuw

Griekse grenswachters mishandelen illegale moslim-indringers en sturen ze naakt terug 

Een groep illegale migranten, naakt en in verpauperde staat, werd door dorpelingen ontdekt in de noordwestelijke provincie Edirne in Turkije. Bewerend dat ze door de Griekse politie in elkaar geslagen waren en van hun kleren en spullen beroofd.

De migranten, waaronder Jemenitische en Palestijnse staatsburgers, werden op maandag door de de lokale bevolking van het dorp Kiremitçi Salihop aangetroffen terwijl ze in de open velden liepen op de oostelijke oever van de Maritsa-rivier, die de grens tussen Turkije en Griekenland vormt.

De dorpelingen brachten de migranten naar het koffiehuis van het dorp, voorzagen hen van kleding en waarschuwden de lokale politie.

Dorpshoofd Zeki Ateş vertelde het persbureau Demirören dat alle migranten zichtbare tekenen van mishandeling op hun rug en over hun lichaam hadden.

– Toen we hen vroegen wat er was gebeurd, vertelden ze ons dat de Griekse politie hen in elkaar had geslagen, zegt Ateş.

Hij zegt dat de migranten werden opgehaald door de lokale politie.

Het incident was de laatste in reeks gebeurtenissen waarbij migranten en Griekse en Bulgaarse soldaten en politieagenten betrokken waren, die ervan beschuldigd worden migranten op de grens “terug te duwen”.

Soortgelijke incidenten hebben zich ook voorgedaan in de Egeïsche Zee, waar migranten en Turkse inwoners de Griekse kustwacht ervan beschuldigden de rubberboten te laten leeglopen of ze terug te brengen naar de Turkse territoriale wateren.

“Terugduwen” is een illegale praktijk onder internationale verdragen en Griekenland heeft nooit erkend of zijn veiligheidstroepen betrokken waren bij het terugdringen van de migranten of niet. Turkse media zeggen dat Griekenland vorig jaar ongeveer 4.000 illegale migranten heeft teruggedrongen.

Op basis van de verhalen van de illegaal uitgezette migranten worden Griekse politieagenten er ook van beschuldigd dat ze de waardevolle bezittingen van migranten in beslag nemen en hen martelen.

Bron:

Greek police beat migrants at border, send them back to Turkey naked, locals say

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Griekse grenswachters mishandelen illegale moslim-indringers en sturen ze naakt terug 

 1. Jeanette K // november 15, 2018 om 11:14 //

  Naakt terugsturen… dat noem ik gevoel voor humor.

  Liked by 1 persoon

 2. Liegen zit hun in hun natoer.{mag van Wállah- halla. Waardevolle bezittingen ook al afgenomen ? Potverdorie nog aan toe zeg. Dus wel een nagel bezitten om aan de reet te krabben. Dan ook netjes en volgen de regels immigreren. Maar het ruikt GELD !

  Liked by 1 persoon

 3. Klinkt mij in de oren als de standaard politie gebruiken in Turkije, lijkt me eenngevalleyjes toneel a la Erdogan om het vuur wat op te stoken, net als een coup opzetten om je tegenstanders uit de weg te ruimen, en in het voorbijgaan iedereen met enig zelfdenk vermogen op te sluiten.
  Fake nieuws ten dienste van de NGO en EU verraders.

  We zullen de waarheid nooit horen.

  Liked by 4 people

 4. p.s. bijna allemaal met militair kapsel…..Turken met Syrische tongval op missie?

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // november 15, 2018 om 14:16 //

  Och arme, straks vatten ze kou, geef ze tenminste een stropdas.

  Like

 6. koddebeier // november 15, 2018 om 15:24 //

  Nou en ??? Met een beetje geluk proberen ze het nooit meer !!

  Like

 7. Republikein, alleen een strop is al genoeg.

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein // november 15, 2018 om 17:57 //

  Goed aantrekken, met dik elastiek gaat het ook, maar btw, die oliegevechten zijn daar zo populair, het glimt tenminste wel, soort dunne stront, honden ruiken aan elkaar’s kont voor sociaal contact, lijkt er op, basic instinct.

  Like

 9. Wat mij blijft verbazen is dat geleuter van ‘terugduwen mag niet volgens internationale verdragen’. Wat is dat voor onzin. tuig dat illegaal binnenkomt moet gewoon teruggeschopt worden vanwaar het komt. Als internationale verdragen dat niet toestaan dat soort verdragen per direct opzeggen

  Like

 10. Von Puffelen // november 15, 2018 om 19:34 //

  ze hebben ongetwijfeld hier wel een paar gaatjes gevonden met wat Soros juristen.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Admiralty_law

  Like

 11. antiislamnu // november 15, 2018 om 23:30 //

  En hun E.U sorros creditcard?? Ook weg Baalen man

  Like

 12. Kijk dat is de goede weg ze komen met iets en gaan leeg terug .
  Normaal is.Ze komen zonder iets en gaan met een uitkering terug.

  Like

 13. Moslims zijn goed in zelfkastijding, is deze foto misschien een bewijs van zelfkastijding om zogenaamd te gebruiken voor mishandeling door Griekse Grenswachten?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s