Nieuw

Farage: “Mevrouw Merkel, wanneer verontschuldigt u zich bij de Duitsers?”

In haar 90 minuten durende toespraak voor het EU Parlement gisteren pleitte Angela Merkel onder andere voor de oprichting van een Europees leger, verwelkomde ze een schulden- en bankenunie en riep ze op tot een gezamenlijke toelating van migranten. Nigel Farage van UKIP reageerde met deze toespraak (video onderaan):

“Mevrouw Merkel, veel van mijn eurosceptische collega’s hier vandaag hebben u vandaag uitgejouwd, maar dat zou eigenlijk niet zo moeten zijn. De Britten zouden u moeten applaudisseren, want zonder u zouden we nooit de Brexit hebben gekregen, en daar wil ik hen hartelijk voor bedanken. Juist deze eurosceptici, of ze nu van links, midden of rechts komen, zullen hier na de Europese verkiezingen in mei in groten getale binnenkomen, dankzij uw migratie- en asielbeleid.

“Uw ‘Wir schaffen das’ heeft geleid tot een enorme stroom migranten, een stormloop over de Middellandse Zee: jonge mannen uit zeer verschillende culturen die nooit de intentie hadden om hier te integreren. Jonge mannen, van wie geen enkele ooit echt vluchteling is geweest. We hebben dit in het Brexit-referendum bekeken en gezegd dat we niets te maken willen hebben met deze door Duitsland gedomineerde EU, en we willen zeker niet de prijs betalen voor uw mislukking, mevrouw Merkel.”

Na u hier vandaag gehoord te hebben, en de Franse leiders van de afgelopen dagen, is het echt een bevrijding voor ons om de EU te verlaten. Ons wordt verteld dat deze EU nu een imperium wordt, met een eigen leger, een ondemocratische EU die haar grenzen steeds verder naar het oosten verlegt, een EU die een nieuwe Koude Oorlog tegen de VS heeft uitgeroepen, een EU die de geschiedenis wil herschrijven.”

“100 jaar na het einde van de Eerste Wereldoorlog moeten we ons ernstig zorgen maken. Er wordt ons verteld dat een opgewaardeerde EU op de een of andere manier een garantie voor vrede moet zijn. Ik stel voor dat u er allemaal over nadenkt. Misschien hebben jullie allemaal een beetje geschiedenisles nodig. De EU werd opgericht om de suprematie van Duitsland tegen te gaan. Maar wat we hier vandaag zagen was een ijskoude staatsgreep.”

“De Brexit is dus onvermijdelijk geworden. Wat de andere landen betreft, mevrouw Merkel, hebt u een lange, succesvolle carrière achter de rug. Maar uw besluit om de grens te openen was de slechtste politieke beslissing van de naoorlogse periode in Europa.”

Mevrouw Merkel, wordt het niet tijd dat u eindelijk uw vergissing toegeeft, wordt het niet tijd dat u zich verontschuldigt bij de Duitse burgers en de burgers van vele andere gemeenschappen en zegt: “Het spijt me voor wat ik u heb aangedaan en de problemen die ik al vele decennia lang heb veroorzaakt?”

Bron:

Farage: „Frau Merkel, wann werden Sie sich bei den Deutschen entschuldigen?“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Farage: “Mevrouw Merkel, wanneer verontschuldigt u zich bij de Duitsers?”

 1. Frans Gerards // november 15, 2018 om 08:33 //

  Farage chapeau, Je verkondigd de mening van veel Europese burgers en uiteraard de mijne.

  Liked by 1 persoon

 2. Geweldige toespraak, deze man zoubwel eens premier van Engeland kunnen worden, ze zouden er een kans op een echte toekomst bij winnen.

  Als je deze kan en zijn argumenten hoort en je hoort Timmermans janken dan heb je een heel goed argument voor abortus.

  Liked by 1 persoon

 3. En dat geldt ook voor Rutte.

  Liked by 1 persoon

 4. Geweldige uitspraak van Deze man .
  Helaas is mevrouw Merkel doof voor dat soort uitspraken .
  Maar aan de Andere kant vertrekt ze niet voor niks uit de politiek ze weet dat de hel los gaat breken .

  Like

 5. Godalmachtig, wat lijkt die vrouw op hitler, uiterlijk heb ik het nu over hè

  Like

 6. Body Language: Theresa May’s Brexit statement from Downing Street

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s