Nieuw

NATO-soldaten schijten heel Noorwegen onder en zuipen al het bier op

Meer dan 400 Noren hebben klachten ingediend over het gedrag van Zweedse en Amerikaanse soldaten tijdens de grote NAVO-oefening.

Meer dan 400 klachten over de slordige stoelgang van Zweedse en Amerikaanse soldaten op openbare plaatsen en 119 klachten van boeren over beschadigde landbouwgrond na zwaar militair verkeer – dit zijn een paar van de resultaten na de groote gezamenlijke militaire oefening onder NAVO-vlag sinds de “koude oorlog”.

De oefening Trident Juncture was tussen 25 oktober en 7 november.

Volgens de Noorse publieke zender (NRK) hebben soldaten zich onder andere ontlast op plaatsen in de buurt van kleuterscholen en recreatievoorzieningen.

– Dit is verschrikkelijk, het handelt zich om normaal fatsoen. Wij moeten de ontlasting opruiming die soldaten achterlaten. Het is letterlijk een sch*tbaan, zegt majoor Marianne Bø tegen NRK.

– Ze hebben in feite een systeem om dit te hanteren. De soldaten brengen hun eigen materiaal mee om het schoon te houden. Maar de volgende keer dat we een grote oefening hebben, moeten we deze kwestie aanscherpen, zegt Bø.

De klachten uit Noorwegen kwamen op hetzelfde moment dat Amerikaanse soldaten in Reykjavik tijdens een weekend in de oefeningen in IJsland de pubs en bars van bier leegzopen.

Een groot aantal bars voelde zich gedwongen om noodleveringen van bier aan te schaffen tijdens de bier-aanval van dorstige Amerikaanse zeelieden en marinesoldaten.

De grootste verontwaardiging in Noorwegen komt echter voort uit de ontevredenheid van boeren over de manier waarop hun land is beschadigd door tanks en andere militaire voertuigen tijdens de oefeningen.

Bron:

Hundreds Of Norwegians Complain About NATO Troops Defecating In Public Places
‘It’s literally a sh**ty job’: Hundreds of Norwegians complain that NATO soldiers taking part in military exercises have left a mess after defecating in public places

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on NATO-soldaten schijten heel Noorwegen onder en zuipen al het bier op

 1. Ze hebben ook nog een eigen fregat gezonken:

  Like

 2. Hebben de Russen gedaan.

  Liked by 1 persoon

 3. Echte soldaten kunnen zuipen.
  Maar de zooi onderschijten moeten ze aan kleine kinderen overlaten.
  Rrrrrapport!

  Like

 4. ..als we toch over gekkegeiten schrijven….iets leukssss…https://www.rt.com/usa/443951-handgun-company-christmas-gift/

  Like

 5. trebor2110 // november 16, 2018 om 00:40 //

  het zijn net poolse,roemeense chauffeurs die zuipen en schijten ook de hele zooi onder

  Like

 6. Net als voor de honden : poepzakken gebruiken
  Wat een lief kindje trouwens op het plaatje😊😊

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s