Nieuw

Illegal Immigrant Killed 3 People After Release From Jail Custody, ICE Says

Luis Rodrigo Perez (Greene County Sheriff Office)

An illegal immigrant is being accused of killing three people in Missouri, but he had been previously jailed and released in New Jersey on domestic violence charges, said U.S. Immigration and Customs Enforcement (ICE) officials. ICE said he should have faced deportation proceedings instead of being released.

ICE had placed a detainer on Luis Rodrigo Perez, 23, a Mexican national, while he was in police custody in December 2017, said ICE acting Executive Director Corey Price. The request wasn’t honored by Middlesex County officials and the agency wasn’t notified when he was released.

“Yet again, an ICE detainer was ignored and a dangerous criminal alien was released to the streets and is now charged with killing three people,” Price said in a news release.

“Had ICE’s detainer request in December 2017 been honored by Middlesex County Jail, Luis Rodrigo Perez would have been placed in deportation proceedings and likely sent home to his country … and three innocent people might be alive today. It is past time that localities realize the perils of dangerous sanctuary policies and resume their primary goal of protecting their residents.”

The Epoch Times >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9556 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s