Nieuw

De voorhoede is gearriveerd: tientallen migranten bereiken de Amerikaanse grensomheining en klimmen erop

De voorhoede van illegale migranten uit Midden-Amerika bereikte dinsdag de Amerikaanse grens in Tijuana (Mexico). Volgens RT zijn er op het strand tussen Tijuana en San Diego tientallen mensen op het grenshek geklommen, minstens één jongeman sprong naar de Amerikaanse kant van de grens, maar liep terug naar de Mexicaanse kant. Na een tijdje klommen alle migranten weer van het hek naar beneden. De Amerikaanse grenswachters keken van een afstand toe en kwamen niet tussenbeide. Maar de  zal waarschijnlijk anders zijn als honderden de grensomheining willen oversteken.

Nu zie je het tegenovergestelde van de open grenzen van Merkel in het voorbeeld van de VS: je kunt grenzen beschermen en illegale immigratie voorkomen, grensbescherming is een basisvoorwaarde voor de veiligheid van een land. Was en is geen optie voor Merkel.

Bron:

Vorhut ist angekommen: Dutzende Migranten erreichen US-Grenzzaun und klettern hoch

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on De voorhoede is gearriveerd: tientallen migranten bereiken de Amerikaanse grensomheining en klimmen erop

  1. Een paar mitrauileur nesten is genoeg en een bommetje na.

    Liked by 1 persoon

  2. THE MIGRANTS IN THE CARAVAN HAVE NEW SMART PHONES BUT THE MEDIA SAYS THEY ARE POOR AND STARVING

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s