Nieuw

China: één miljoen moslims geïnterneerd in heropvoedingskampen

Ook China heeft zijn enorme problemen met de zeer politieke “religie” islam, die overal waar het zich verspreidt probeert de macht te verwerven – altijd vergezeld van terroristische aanslagen, verkrachtingen, excessen van geweld en eindeloze eisen. De tien miljoen Oeigoeren, leden van een geïslamiseerd Turks volk, willen zoals gewoonlijk een eigen islamitische staat oprichten in de Chinese provincie Xinjiang, waarin alle mensen dan door de Sharia-wetgeving worden gecontroleerd.

Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: ‘Rommel’

China wil dit uiteraard niet toestaan en neemt consequente tegenmaatregelen. Zoals Fenixx al eerder meldde, werden in het voorjaar van 2017 de sluier, gebedsmatten en het dragen van “abnormaal lange baarden” in het openbaar verboden. Het verbod van de Koran als “extremistisch” boek volgde, waarna alle moslims werd gevraagd het aan de autoriteiten te overhandigen.

Inmiddels zouden naar verluidt een miljoen van de duidelijk bijzonder agressieve en fundamentele moslims in heropvoedingskampen zijn ingekwartierd om de totalitaire ideologie, die in Europa in toenemende mate wordt omschreven met de term “politieke islam”, uit hun hoofd te krijgen. Deze “de-Islamisering” is vergelijkbaar met de denazificatie die de geallieerden in Duitsland na 1945 hebben uitgevoerd.

Maar de “elites” in Duitsland zijn nog steeds ver verwijderd van het begin van het herkennen van dit probleem. Dit bleek ook uit het debat “Onverenigbaarheid van de islam, de sharia en de rechtsstaat” op 11 oktober in de Bondsdag, waar de AfD om vroeg. Geen enkele vertegenwoordiger van de oude partijen was bereid om de gevaren van de islam onder ogen te zien, hoewel het AfD-lid van de Bondsdag, Dr. Gottfried Curio, dit in detail had gepresenteerd met een op feiten gefundeerde toespraak. Van de vertegenwoordigers van de oude partijen kwamen alleen platte attitudes als “De islam bestaat niet”, “vrijheid van godsdienst heerst hier”, “men kan de Koran anders interpreteren”, “ook in de Bijbel staan er wrede dingen”, “de AfD interpreteert de islam zoals Al-Qaida” etc.

Het is dan ook geen wonder dat in het door de Groenen gevraagde debat in de Bundestag over “mensenrechtenschendingen” in China afgelopen donderdag, de politiek correcte en realiteit verloochenende islam-faciliteerders van de oude partijen hypocriet hun solidariteit met de Oeigoeren hebben uitgesproken en de Chinese regering aan de schandpaal hebben genageld. Bovenal de Groene Margarete Bause, die sprak over “willekeurige opsluiting” en “ernstige schendingen van de mensenrechten”. Haar partij eist dat de Chinese regering alle kampen en detentiefaciliteiten sluit en alle gevangenen “onvoorwaardelijk vrijlaat”.

De Chinese regering verzet zich tegen deze inmenging en maakt het duidelijk.

De Chinese ambassade beschuldigde de Bundestag er vervolgens van de realiteit in Xinjiang te negeren: De maatregelen dienden om “terrorisme en extremisme te bestrijden”. De brief werd afgesloten met de hoop “dat de Duitsers de bezorgdheid en demarche (diplomatiek protest) van Chinese zijde serieus nemen om ervoor te zorgen dat de Duits-Chinese betrekkingen zich in de goede richting blijven ontwikkelen”.

De FAZ deed op 18 oktober verslag van de Chinese aanpak van deze heropvoedingskampen:

Volgens de nieuwe regeling genieten de talloze moslims, van wie sommigen al anderhalf jaar zonder gerechtelijk bevel achter muren en prikkeldraad worden vastgehouden, een “gratis beroepsopleidingsprogramma”. Xinjiang’s regeringsleider en plaatsvervangend partijleider Shokrat Zakir prees deze week het “programma” de hemel in en was de eerste regeringsvertegenwoordiger die er in gedetailleerd commentaar op gaf.

Dit is de reactie van Peking op de beschuldiging van mensenrechtenactivisten dat tot een miljoen moslims in Xinjiang geïnterneerd zijn om hen te hersenspoelen en hen van hun religieuze en etnische identiteit te beroven om hen zo op te nemen in de Chinese meerderheidssamenleving. Bij Zakir klinkt het natuurlijk anders:

“Veel van de trainees werden geteisterd door religieus-extremistische ideeën en onderwierpen hun gedrag aan een door extremisten vervormde ‘religieuze discipline’ of ‘gezinsdiscipline’. Nu hebben veel trainees zich gerealiseerd dat zij in de eerste plaats burgers van de natie zijn.”

Zo beschrijft de lokale regeringsleider, die zelf tot de minderheid van de Oeigoeren behoort, het aan het staatsnieuwsagentschap Xinhua.

Dankzij het opleidingsprogramma zijn de “trainees” nu in staat om hun “fouten” te herkennen. Waar ze uit bestaan, zegt Zakir niet. Hij beweert dat ze zich schuldig hebben gemaakt aan “kleine misdaden in de context van terroristische of extremistische activiteiten.”

De Chinezen stellen verder dat de assimilatie van moslims een stabiliteit creëert waarin “menselijk gedrag is gestandaardiseerd”. Dit lijkt ook nodig, want 300 moslims uit Xinjiang zijn voor de terreurmissies naar de islamitische staat gereisd, zoals Gudrun Eussner al in februari 2015 meldde.

Wie de existentiële dreiging van de fascistische, onmenselijke, gewelddadige en moorddadige strijd en oorlogsvoering en de macht die de politieke islam opeist, ontkent, zondigt tegen zijn eigen bevolking en bereidt zich op volstrekt onverantwoorde wijze voor op hun ondergang. 270 miljoen doden door de 1400 jaar durende Islamitische Djihad met de brute verovering van 57 landen zou eigenlijk al genoeg moeten waarschuwen.

Het lijdt geen twijfel dat het communistische China niet veel te maken heeft met de eerbiediging van de mensenrechten. Men kan er veel kritiek op uiten, wat ook de AfD-afgevaardigde Jürgen Braun in het debat bevestigde. Maar hij vroeg zich ook terecht af waarom de Groenen de situatie van de moslims kozen voor het debat in de Bondsdag.

Zelfs in Myanmar, waar moslims zelfs de anders zo vreedzame boeddhisten terroriseerde, was men gedwongen om consequent op te treden, staan de links-groene ideologen eenzijdig aan de kant van de islam. Deze catastrofale beoordelingsfout is niet alleen te wijten aan volledige onwetendheid over de ideologie van de politieke islam, maar vooral aan de hebzucht naar moslimstemmen, die hier worden gebruikt om de eigen politieke positie te consolideren en te proberen op de lange termijn aan de macht te komen. Daarom willen de Groenen ook de poorten openen voor massale moslim-immigratie uit islamitisch Afrika en Arabië.

In Duitsland moeten zich eerst apocalyptische terroristische aanslagen, abnormale groepsverkrachtingen, buitensporige razzia’s, massale aanvallen op winkels en burgeroorlog omstandigheden op straat ontwikkelen, totdat de politieke leiders zich realiseren dat na het criminele nationaal-socialisme een soortgelijke ideologie Duitsland en Europa nu in zijn ijskoude wurggreep begint te nemen.

Bron:

China: Eine Million Moslems in Umerziehungslagern interniert

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on China: één miljoen moslims geïnterneerd in heropvoedingskampen

 1. Worden ze ook eens onderdrukt.

  Like

 2. In China winden ze er geen doekjes om, met dat moslims zielig zijn met de onzedelijke dingen die ze doen.
  En dan kun je wel voor mensenrechten zijn, maar dan is je eigen volk ten prooi.
  Heeft eigen bevolking geen rechten meer?

  Liked by 2 people

 3. Chip zie je helemaal fout, het zijn bevrijdings kampen voor diegene die onderdrukt waren door het giflam.

  Liked by 2 people

 4. koddebeier // november 15, 2018 om 11:24 //

  Wat is daar mis mee ???? Daar horen ze toch thuis !!

  Like

 5. de links-groene ideologen eenzijdig aan de kant van de islam

  Natuurlijk, omdat socialisten met hezelfde sop overgoten zijn als mislims.
  Ze weten het altijd en immer beter dan ieder ander en willen dus erg graag diegenen die een realistische kijk op het leven hebben in hun socialistische keurslijf dwingen, net zoals de mislam dat met niet mislims wil.

  Like

 6. Joey France // november 15, 2018 om 14:56 //

  Kan moeilijk beweren het altijd met de Chinezen eens te zijn, maar in dit specifieke geval hebben ze overschot van gelijk, er zit met soort fanatiekelingen niks anders op.
  In China onderkennen ze tenminste het gevaar van de islam en handelen ze ernaar.

  Like

 7. Von Puffelen // november 15, 2018 om 16:03 //

  Nou en, islam betekend toch zoiets als onderwerping of submission? Nu worden ze weer eens een keer flink ouderwets onderworpen en liggen ze meteen weer te janken.

  Liked by 2 people

 8. scherpschutter1943 // november 16, 2018 om 09:45 //

  Overal waar in de politieke ideologie links wordt gedacht en gedaan heeft men de pest aan de eigen bevolking en bekommert men zich liever om zogenaamde vluchtelingen. Nou als dat vluchtelingen zijn die in hordes op ons afkomen om ons land te verpesten, dan ben ik sinterklaas, om even in stijl te blijven. Dus groen links.pvda (of wat daarvan over is) dat kunnen jullie in de rechterbroekzak steken. Niet links want die is al gevuld met de opbrengst van “links lullen en rechts zakken vullen”, ala het voorbeeld van de grote roerganger wim kok. Allah hebben zijn ziel

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s