Nieuw

14 Marokkanen seksueel misbruiken meisje en steken haar vriend neer – mainstream media zwijgt

De gebeurtenis vond twee dagen geleden plaats in Santa Coloma de Gramenet in Catalonië. De jonge vrouw reisde met haar vriend in de metro toen de Marokkaanse “manada” (of wilde kudde, zoals de Spanjaarden seksueel gewelddadige groepen mannen noemen) haar begon te molesteren.

De Marrokanen volgden het paar uit de metrocoupé en drongen zich bij het koppel in een lift in het treinstation, staken de vriend neer terwijl hij zijn vriendin verdedigde, en vielen de jonge vrouw met geweld seksueel aan.

De groep werd afgelopen zondag 11 november in het huis dat ze gekraakt hadden door de lokale politie gearresteerd.

Toen bij hen schurft werd vastgesteld, een besmettelijke huidziekte, moest de politie de voertuigen waarin ze waren vervoerd en het politiebureau desinfecteren.

Twee van de 14 gevangengenomen Marokkanen waren minderjarig en verschillende betrokkenen waren de afgelopen dagen al een paar keer door de lokale politie gearresteerd voor diverse gewelddadige overvallen. De gewonde jongeman, die zijn vriendin probeerde te verdedigen, is buiten levensgevaar.

De gemeentelijke overheid heeft de Catalaanse regering gevraagd om de situatie snel aan te pakken, aangezien deze Marrokanen “verschillende misdaden en overtredingen plegen die ongerustheid en onveiligheid genereren”. Men heeft ook om meer politieaanwezigheid in het gebied verzocht.

Er wordt in de mainstream media vrijwel geen melding gemaakt van deze immigrantencriminaliteit, en als dat wel het geval is, is het meestal om medeleven en clementie te vragen voor de seksuele aanvallers.

Daarvan was er geen sprake toen twee jaar geleden een andere “manada”, bestaande uit vijf Spaanse mannen, aan het licht kwam. Vervolgens hebben de media weken lang besteed aan het afschilderen van hen als monsters.

Bron:

14 Moroccans sexually abuse girl and knife her boyfriend in Spain – Mainstream media silent
Los Whatsapp de La Manada durante San Fermín: ”Follándonos a una entre los 5, puta pasada de viaje”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7200 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on 14 Marokkanen seksueel misbruiken meisje en steken haar vriend neer – mainstream media zwijgt

 1. Toen bij hen schurft werd vastgesteld, een besmettelijke huidziekte, moest de politie de voertuigen waarin ze waren vervoerd en het politiebureau desinfecteren.

  terug de auto intrappen en afbranden

  Like

 2. ….iedere dag roofovervallen door groepen op schoolgaande autochtone jeugd, speciaal team opgericht om dit soort zaken totaal in blackout te gooien….

  ….zouden pers en politie openheid van zaken geven zouden er binnen 14 dagen herverkiezingen zijn. Een goede reden om de nieuws bericht geving strak te reguleren, net als de ware reden voor de stijging van de zorgpremies…..gratis en door de zorgverzekeraar of het COA betaalde L’oreal haar shampoo voor Afrikaanse asieleisers omdat hun hoofdhuid het nodig heeft, maar u als betalende zorg verzekerde krijgt het niet. En een bejaarde in het verzorgingstehuis mag nu om de drie weken douchen en warm eten, na te zijn gescheiden van de partner die net te goed is om te worden opgenomen….thuiszorg is te duur maar ze sturen wel huishoudenlijke hulp om stront van de muren te schrapen bij de nieuwe burgers…maar ik heb geen grieven hoor, ik kan zelf nog mijn kont vegen en de wc schoon houden en toch meer premie en btw en andere ongein betalen, nog wel….tot januari…

  Al die groepen terreur konijnen, ze zijn er om nooit meer weg te gaan en iedereen zal vroeg of laat slachtoffer worden, en anders laat de overheid op politiek voorspraak het u wel via loting worden….

  Liked by 1 persoon

 3. De cultuurverrijking. Je wordt er kotsmisselijk van.

  Like

 4. Goor vunzig tuig en niet alleen de regeringen maar die verrotte allochtonen zouden we stuk voor stuk onze landen uit moeten trappen!
  En daarachter aan al dat tuig wat nu politici heet!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s