Nieuw

Tijdreizen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Tijdreizen

 1. Republikein // november 13, 2018 om 14:33 //

  Wrong time wrong place.

  Like

 2. Tijdreizen is een interessant fenomeen wat helaas nog niet mogelijk is, al zijn er op YouTube wel wat foto’s en filmpjes te bekijken die in die richting wijzen.

  De mens kan maximaal ongeveer 120 jaren oud worden en dit is een mooi gegeven voor het volgende gedachte-experiment: zou een mens die plotseling wordt overgeheveld van het jaar 1900 naar onze tijd zich kunnen handhaven, b.v. een man of vrouw van ongeveer 25 jaren oud.
  Iemand dus in de kracht van zijn leven en redelijk bij het volle verstand.

  Wordt deze mens binnen enkele dagen volkomen krankjorum vanwege de overstelpende nieuwe indrukken waaronder een druk autoverkeer, TV, radio, sociale media en de totaal andere rol van de vrouw in het maatschappelijke leven? Plus de multiculturele samenleving die toch ook als een grote schok zal worden ervaren.
  Die mens zou misschien zelfmoord kunnen overwegen of denken dat hij in de hemel of in de hel is beland, al naargelang zijn religieuze overtuiging.

  Aan de andere kant moeten we ons afvragen of wij ons wel zouden kunnen handhaven als we terug zouden moeten naar de tijd van 1900, met zijn 6-daagse werkweek met 12 tot 14 uren zware arbeid per dag. Nooit geen dag vakantie, geen oude dag-voorzieningen en zeker geen verzorgingsstaat.
  Lichamelijk en geestelijk zouden wij dit zeer waarschijnlijk niet kunnen opbrengen en vervallen tot landloperij en bedelarij en worden gedeporteerd naar de strafkolonie Veenhuizen in Drenthe, het toenmalige pauperparadijs ter heropvoeding.

  Stapsgewijs zijn al die nieuwigheden zoals ingrijpende maatschappelijke hervormingen waaronder het vrouwenstemrecht, het afschaffen van de verzuiling, de moderne elektronica enz. wel te verwerken maar een plotselinge confrontatie zou de mens van 1900 zeer waarschijnlijk in een psychiatrische inrichting doen belanden.

  Toch doen wij in een bepaald opzicht mee met het reizen in de tijd: wij worden nu geconfronteerd met een sterk gedateerde religie zoals de islam, die normen en waarden praktiseren die exact dezelfde zijn als 1200 jaren geleden. Een hele grote sprong in de tijd dus.
  En dat fenomeen accepteren wij toch ook zonder blikken of blozen.

  Uitgezonderd natuurlijk die populisten en haar alsmaar stijgende aanhang.

  Like

 3. Harbers (VVD) weet niks van Marrakesh Immigratiepact, tekent toch

  ‘Omdat FVD zich grote zorgen maakt over het omstreden Marrakesh Immigratiepact hebben we 100 kamervragen gesteld. Zojuist ontvingen we het antwoord van VVD-staatssecretaris Mark Harbers: hij heeft nog niet genoeg informatie om onze vragen te beantwoorden. Toch wil hij het pact gaan tekenen.

  Dit laat opnieuw zien dat VVD en CDA geen idee hebben waar ze mee bezig zijn. Steun ons!

  Lees alle 100 FVD-vragen over het Marrakesh Immigratiepact:
  https://forumvoordemocratie.nl/actueel/fvd-stelt-100-kamervragen-aan-mark-harbers-vvd-over-omstreden-marrakesh-immigratiepact

  Like

 4. Een politiek dus van zelfvernietiging op de gebieden van onze cultuur, de verzorgingsstaat, onze nationale identiteit en op termijn de niet geringe kans op een burgeroorlog.

  En de verantwoordelijke staatssecretaris weet nog niets, evenals een groot gedeelte van onze bevolking die dom wordt gehouden. Want geen enkele talkshow besteedt hier aandacht aan.
  Over welbewuste censuur gesproken…
  Houdt het volk dom en zet vervolgens een handtekening onder een verdrag met verstrekkende gevolgen voor ons nageslacht.

  Als we de verantwoordelijke politici mogen geloven zou het hier slechts gaan om een intentieverklaring waaraan elk land binnen de EU zijn eigen invulling aan zou mogen en kunnen geven. Maar een aantal landen ruiken al lont en hebben al aangeven dit immigratiepact niet te zullen gaan ondertekenen omdat er talloze juridische addertjes onder het gras liggen. Dit pact zal worden misbruikt door de asieladvocatuur met de volledige steun van de overwegend linkse rechterlijke macht.

  Het geeft voorts steun en eigenlijk een blanco volmacht aan de NGO’s om verder te gaan met hun duistere praktijken in nauwe samenwerking met de mensensmokkelaars.

  Een dergelijke vorm van naïviteit (of collaboratie) zou men kunnen verwachten van partijen zoals GroenLinks en DENK maar eigenlijk niet van de VVD en het CDA.
  Mark Rutte sprak in 2015 op het hoogtepunt van de vluchtelingencrisis over het gevaar van ”een totale ontwrichting van onze samenleving” bij het toelaten van ongelimiteerde aantallen vluchtelingen naar ons land.

  Nu is hij blijkbaar radicaal van standpunt veranderd, al of niet onder invloed van Angela Merkel en is hij bereid zijn handtekening te zetten. Zelfs zonder een Kamerdebat te laten houden over deze gevoelige kwestie en het verschaffen van enige inhoudelijke informatie via een staatssecretaris.

  Alleen het FvD en de PVV trekken bij herhaling aan de bel en de rest doet er het zwijgen toe, want de diversiteit en de vergrijzing staan hoog op hun agenda. Voorts gaat het weer goed met onze economie en de criminaliteit is dermate afgenomen dat onze gevangenissen kunnen worden gesloten en eventueel omgebouwd kunnen worden voor de eerste opvang van al die economische vluchtelingen, die er ongetwijfeld aan zullen komen als de handtekeningen eenmaal zijn gezet.

  Men moet goed beseffen dat die z.g. vluchtelingen en die z.g. kennismigranten maar enkele
  landen in het vizier hebben bij hun invasie naar Europa: Duitsland, Zweden en Nederland.

  Nederland staat aan de vooravond van een cruciaal moment in zijn geschiedenis en de politieke elite weet zogenaamd van niets.
  Reden: we kunnen het populisme toch niet in de kaart gaan spelen en we hebben trouwens een goede deal gemaakt met Turkije, dus u kunt rustig gaan slapen.

  Rutte en Harbers waken over u!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s