Nieuw

Nieuwe film laat zien hoe geweld door migranten moet worden verduisterd

Marcus H. wordt gedood door een migrant. Als zijn vader het misdrijf onderzoekt, realiseert hij zich al snel dat de autoriteiten iets willen verbergen. (video aan het einde van het artikel)

Wanneer zijn incidentele gevallen werkelijk incidentele gevallen en wanneer een massaverschijnsel? Wat de migrantencriminaliteit tegen Duitsers betreft, krijgt men de indruk dat dit laatste eerder het geval zou zijn. Of het nu in Köthen, Chemnitz, Kandel of elders is, de patronen zijn opvallend gelijksoortig. Buitenlandse daders confronteren Duitse slachtoffers, de politiek en het Openbaar Ministerie proberen het te downplayen, en de media zoeken naar “xenofobe motieven” of wijzen op de instrumentalisering door “rechtse” groepen. Wat er in de nabestaanden afspeelt, is voor de verantwoordelijken irrelevant. Het burgerinitiatief “Ein Prozent” heeft nu de videodocumentaire “Marcus H.” gepubliceerd, die zowel de harde worsteling van de nabestaanden als de blauwdruk laat zien waarmee gevallen van geweld van migranten tegen Duitse burgers door de autoriteiten worden aangepakt.

Verzonnen zelfverdediging

Lutherstadt Wittenberg overleed op 29 september 2017. De 30-jarige Marcus H. botste met een groep Syriërs voor het winkelcentrum “Arsenal” en één van hen sloeg Marcus het ziekenhuis in. Daar sterft hij enkele uren later. Het Openbaar Ministerie in Dessau-Roßlau voert het onderzoek uit en publiceert een persbericht. De Syriër had  in “zelfverdediging” gehandeld – de media maakten melding van een xenofoob motief.

De tegenstrijdigheden beginnen echter met het eerste persbericht van de autoriteit en strekken zich uit tot de rechtbankdocumenten. De meest in het oog springende tegenstrijdigheid is de verklaring van het Openbaar Ministerie dat de Syriër slechts één vuistlag heeft uitgedeeld – op de bewakingsvideo zijn minstens drie vuistslagen te zien. Ondanks de tegenovergestelde verklaring in het persbericht lijken de officieren van justitie de video niet eens te hebben bekeken – of opzettelijk valse verklaringen te hebben verspreid.

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Bron:

Neuer Film zeigt, wie Migrantengewalt vertuscht werden soll

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7201 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Nieuwe film laat zien hoe geweld door migranten moet worden verduisterd

 1. antiislamnu // november 13, 2018 om 13:03 //

  Verschrikkelijk voor die vader merkel moet echt terechtgesteld worden voor de duizenden doden waar zij persoonlijk verantwoordelijk voor is

  Like

 2. Gladiator // november 13, 2018 om 13:25 //

  @antiislam,

  Ja beste, dat weten we allemaal en u weet dat ik hier ook van heb mogen “proeven”, ik bedoel dus concreet migrantengeweld, echter, NIEMAND staat op en doet echt wat.

  Ik ben al jaren bezig om alleen al eens samen proberen te komen, groepjes beginnen te vormen om zo de neuzen dezelfde kant op te krijgen maar zelfs dat DURFT NIEMAND.
  Gewoon bij mij thuis, op de of een bank, biertje of fris erbij en praten!! Heb zelfs al een BBQ aangeboden bij mij in de tuin waar meer dan plaats genoeg is en zou zelfs nog aan de Maas kunnen welke ongeveer in mijn achtertuin stroomt maarrrrrrrrrrrrrrr……..

  Telkens begint een of andere jojo te verkondigen dat zelfs DIT zeer “gevaarlijk” is….ja, nou en, het gevaarlijkst lijkt het me voor MIJ, toch!!

  Maar het kan altijd nog wel gevaarlijker, gewoon nog ff wachten en dan komt dit vanzelf………………ieders WOONKAMER IN!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 3. Ik breng de chippies wel, tot binnenkort. En gevaarlijk??? Niets doen is funest, en mijns inziens is de verantwoording van de ene mens voor de andere een normaal iets, dus in discussie gaan over de toekomst en hoe zoveel mogelijk medemensen heel te houden lijkt mij de enige weg.

  Thuis op de bank blijven of achter je pc wegteren is mijns inziens ook prima, maar leg dan lijsten aan met alle mogelijke info die er toe doet en waar iets mee kan worden gedaan, en zorg dat die toegankelijk zijn voor hen die wel van de bank en de pc af komen, dan is er een nuttige reden voor die kont die de stoel nooit verlaat. Of stel middelen beschikbaar voor hen die wel kunnen en willen vechten voor ons zelfbehoud. Ruimte, geld, nuttige spullen om volk en vaderland mee te verdedigen, kortom, sta op of sta af.
  Waar een wil is is een weg.

  Duchesne

  Like

 4. Gladiator // november 13, 2018 om 20:51 //

  Graag wil ik jullie aandacht voor het volgende met daarbij de vraag of hiervoor bij de redactie dezes EXTRA AANDACHT VOOR ZOU KUNNEN KOMEN WAT M.I. MEER DAN NODIG ZAL ZIJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Bij deze enkele getalletjes waar ik neem aan iedereen wel blij van zal worden, toch!!!???

  BESTE MENSEN,

  Ik vond het belangrijk om u te informeren over het volgende.

  Daar NIEMAND zich schijnt te realiseren wat ons in december aanstaande te wachten staat deze extra info!

  Rat Rutte, Das Verkel, KokosMacron, enz enz enz enz zullen, en ik herhaal, ZULLEN in december 2018 het verdrag van Marakesch ONDERTEKENEN!!!!!!!!!

  Dit betekend iets wat u met zekerheid niet zult geloven (ik kon het ook niet) namelijk het volgende en er volgen enkele concrete cijfers welke u van uw stoel zullen doen vallen!!!!!

  Het verdrag houd onder meer in dat:

  1) Elke migrant van waar ook afkomstig zelf mag aangeven waar deze naartoe wil, dus vrije keuze van het land van wens!!
  2) Het uitgekozen land is daarna verplicht de migrant op te nemen!
  3) Het land verplicht zich hiermee eveneens de migrant GRATIS in het medische systeem van het land op te nemen.
  4) Het land van keuze is tevens verplicht de migrant buiten deze gratis gezondheidszorg ook een economische existentie te verschaffen en wel…..jawel, GRATIS!!
  5) Eenieder die zich na ondertekening van het betreffende verdrag negatief hierover uitlaat of kritiek heeft begaat hiermee een CRIMINELE HANDELING en ZAL een AANZIENLIJKE STRAF krijgen!!!

  Dan de beloofde cijfertjes welke hierbij behoren!!!

  Alles is door mij gecheckt én gedoublechecked!!

  Duitsland heeft NU 82,5 miljoen inwoners en moet naar (echt waar hoor) 274 miljoen inwoners

  Oostenrijk heeft NU 10 miljoen inwoners en moet naar 75 miljoen inwoners

  Italië heeft NU 60 miljoen inwoners en moet naar 240 miljoen inwoners

  Frankrijk heeft nu 65 miljoen inwoners en moet naar 486 miljoen inwoners

  Nederland heeft nu 16 miljoen inwoners en moet naar 25 miljoen inwoners

  enz enz enz

  in totaal moet Europa van nu 500 miljoen inwoners naar (echt waar) 3,8 MILJARD (=3800 miljoen = erg veel!)

  NOG VRAGEN,

  En stop aub met zeveren over PRUTTE, TRUMPF, VERKEL of wat dan ook!!!

  Dit is ONZE DEFINITIEVE ONDERGANG……en ik zit nu over het absolute KOOKPUNT!!

  Hoor heel heel heel graag jullie commentaren.

  Oh ja, nog eventjes ter onderbouwing 2 korte videootjes van mensen die ik zéér hoog inschat!!

  Irre EU Studie: Deutschland kann 192 Millionen Migranten verkraften

  en

  Eva Herman: Was Europa bevorsteht

  Onder de link van het filmpje van Eva Herman staan onder de video ook de links naar de EU studie alsmede de links naar de video van Oliver Janich en de übersetzung van het UN migrationspakt

  Nou,

  Ik zou zeggen hele prettige feestdagen en…………….ik hoor graag van jullie!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 5. Dit zijn behoorlijk schokkende cijfers, maar ze sluiten aan bij wat ik zelf al bij elkaar had gesprokkeld. We zijn nog veel verder onderweg naar de afgrond dan ik dacht. Welbedankt voor jullie onderzoek, Duchesne en Gladiator. Top!! I’ll spread the word.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // november 14, 2018 om 00:56 //

  Wat een verbijsterend verhaal.
  En wat maakt dat het extra ‘binnenkomt’ dat is de rustige manier waarop de vader zijn verhaal vertelt, het is aan zijn gelaat te zien hoeveel pijn de man hierdoor gekend heeft. In zo’n situatie toch in staat zijn je emoties de baas te blijven daar kun je alleen maar grote bewondering voor hebben.
  Vroeger hadden we in Nederland “Pistolen Paultje”, geen lieverdje maar mede daardoor met vele contacten in de onderwereld. De man kon slecht tegen onnodig dierenleed en loofde in het circuit vaak beloningen in het vooruitzicht als daders werden aangepakt.
  Jazeker dat heet eigenrichting.Maar het had wel vaak resultaat.
  En nee dat is iets waar je niet naartoe zou moeten willen, maar als je door politie & justitie en daarbovenop ook nog door de politiek volledig in de steek gelaten wordt dan is er misschien geen alternatief.
  Er moeten toch in Duitsland maar ook in Nederland toch mensen rondlopen die in staat zijn en bereid zijn om de taak van de rechtspraak over te nemen en de daders dan maar zelf te straffen.
  En wat mij betreft mag dat een flinke straf zijn, een ultieme zelfs.

  Like

 7. Het is al jaren een trend om ook in NL, elke gebeurtenis die onbeheersbaar is geworden als gevolg van het jarenlang wegkijken, als ‘incident’ te blijven bestempelen.

  Voordeel voor de overheid; daadwerkelijk ingrijpen om voornoemde gebeurtenissen te voorkomen kan achterwege blijven. Want ‘incident’.
  Nadeel voor de burger; die is het ‘haasje’ en mag het ondanks zijn belastingafdracht die ondermeer bedoeld is om een veilige samenleving te garanderen, zelf oplossen.

  Definitie van een ‘incident’ = een negatieve, onverwachte, en onvoorziene gebeurtenis.
  Anders gezegd, een eenmalige gebeurtenis is een ‘incident’.
  Gebeurt iets soortgelijks een 2e maal spreken we van een ‘patroon’.

  Bij de 3e maal is er dus gewoon een fucking PROBLEEM !

  Liked by 1 persoon

 8. …. word wakker, hier in suid afrika word die moord op blanke boere ook verberg, 6 aanvallers om 02:00 om jou bed is gewoon lieve jongens wat n nieuw mobieltje nodig heeft. En als je onder the benzine gegooit word en in de fic gesteekt word is het ook nog niet een poging tot moord.
  https://maroelamedia.co.za/nuus/sa-nuus/boer-amper-aan-die-brand-gesteek-tydens-plaasaanval

  Like

 9. Laat de revolutie beginnen mensen kom van de bank af voordat het te laat is denk aan De toekomst van u kinderen.
  De criminelen in Brussel en den Haag moeten gestopt worden
  Zij willen maar een ding onder drukking

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s