Nieuw

Netanyahu beweert ten onrechte dat Israël Europa beschermt tegen islamitisch terrorisme

Foto: Israëlische ministerpresident Benjamin Netanyahu. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Foreign and Commonwealth Office

Israël “beschermt” Europa tegen het Midden-Oostenterrorisme, en de Europese naties zouden meer dankbaarheid en minder “vijandigheid” moeten tonen aan de Joodse staat, zei premier Benjamin Netanyahu zondag in Parijs, volgens Breitbart.

En in de Times of Israel stond:

“Israël is het schild van Europa in het Midden-Oosten [van terrorisme], en zonder ons zou het zich verspreiden en nog veel meer mensen zouden Europa binnendringen”, aldus Netanyahu tijdens een persconferentie in Parijs aan de zijlijn van de herdenkingen. “Als we onszelf beschermen, beschermen we ook Europa”, aldus Netanyahu tijdens een persconferentie aan de zijlijn van de herdenkingen in Parijs.

Het is een flagrante leugen. Het zijn Israëls oorlogen in het Midden-Oosten die maken dat de bevolking daar op drift raakt, en het zijn Israëlische en joodse organisaties die shithole people helpen zich in blanke landen te vestigen, nadat het joden waren die blanke landen openstelden voor immigratie uit shithole landen.

Israëls oorlogen

Het lijstje van generaal Wesley Clarke van net na 9-11: ‘We are gonna take out 7 countries in 5 years’ – Afghanistan, Irak, Syrië, Libanon, Libië, Somalië, Soedan en Iran als einddoel – is geen geheim en is bekend. En het komt bijna exact overeen met de Balkaniseringsplannen die Israël zijn arabische vijanden toegedacht had (Yinon/Ya’alon).

Of je nu wel of niet gelooft dat de Mossad achter 9-11 zat (dat een woestijnrover die twee weken vliegles in een Cesna gehad had een Boeiing zou kunnen besturen is heel wat minder geloofwaardig), doet er niet zoveel toe. De gebeurtenissen zijn voor iedereen zichtbaar en vallen niet te ontkennen. Vijf van de zeven genoemde landen liggen in puin, Libanon is in stukken gescheurd, en de roep om in Iran in te grijpen klinkt al jaren vanuit Israël. En klinkt elke dag harder nu het niet gelukt is om Assad te wippen.

Om het heel kort te houden:

Niemand anders heeft er belang bij om daar al decennia olie op het vuur te gooien. En nee, ik verwijt het ze niet. In hun geval zou ik precies hetzelfde doen (als mijn buren elkaar de tent uit knokken laten ze mij met rust, en als het kleine landjes zijn, zijn ze een stuk minder gevaarlijk). En ik heb groot respect voor de mate van succes die ze daar mee hebben. Maar we moeten ophouden te doen alsof Israëls belang ons belang is, dat is het niet. Tenzij je hier graag alle verjaagde moslims op wilt vangen, en dat als weldadig ziet.

Immigratiebevordering

Het waren Joden die Groot-Brittannië en de Verenigde Staten openstelden voor de immigratie van hordes DerdeWerelders, en dat joodse gedrag is al zo oud als hun hulp bij de islamitische verovering van Spanje.

Het is een organisatie als IsraAid die ‘vluchtelingen’ helpt naar Europa te gaan, en als je daar een video over maakt krijg je een ‘strike‘ van Jew-Tube:

En ook bij de invasiekaravaan van de tacovreters zien we een Israëlische truck de invasie helpen:

En ook daar is IsraAid weer aanwezig:

En de Hondurese staatsscretaresse die over immigratiezaken gaat, Nelly Jerez, heeft een Israëlische vlag in haar kantoor nota bene, wat waarschijnlijk het gevolg is van het feit dat het landje een joods wingewest is en op een immigratieroute ligt.

In het Duitsland van Merkel zijn ze zelfs zo gek dat ze deze joodse omvolkers van blanke landen een ‘integratieprijs‘ uitreiken. ‘Wees maar dankbaar voor je eigen demografische genocide’.

Vandaag hadden we een video van Lauren Southern waarin ze laat zien hoe een door Soros gefinancierde NGO invasiejihadisten leert liegen hoe ze Europa binnen moeten komen. De directrice van die organisatie, Advocates Abroad, heet (((Ariel Ricker))), en Ariel wil Israël heel graag ‘vluchtelingvrij‘ houden, maar leert ze dus wel hoe ze blanke landen moeten ondermijnen (ik vermoed dat we Lauren dat onderdeel niet aan zullen horen stippen in het vervolg).

Diezelfde staat Israël voerde in het geheim sterilisaties uit op zwarte Joden, en wilde hun 60.000 negers op de Europese kusten dumpen, en trapte ze toen dat niet doorging toch maar gewoon terug naar Afrika (er zijn wel redenen om een voorbeeld aan Israël te nemen), omdat Israël weigert multicultureel te worden maar wij dat wel moeten.

Over Soros mag je niks zeggen, want dan eisen de Roze Bolsjewisten dat zelfs de NOS hun stukje intrekt (met succes). Is de schrijver eigenlijk een ‘converso’, vroegen wij ons af (de naam Dias doet dat vermoeden).

Maar het is bepaald niet beperkt tot IsraAid, of Soros, of HIAS.

The Jewish Telegraphic Agency (JTA) heeft gemeld dat elf joodse groepen (waaronder the Union for Reform Judaism, the Orthodox Union, the Rabbinical Assembly, the Hebrew Immigrant Aid Society HIAS, the National Council of Jewish Women, the Anti-Defamation League en the American Jewish Committee, the Jewish Council for Public Affairs, de overkoepelende instantie voor joodse publieke beleidsgroepen, en vele anderen) er formeel bij het Congres op hebben aangedrongen om “geen plannen terug te draaien om Syrische vluchtelingen naar de Verenigde Staten op te nemen”.

En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Up Yours Netanyahu !

Die islamitische Hijra is bullshit, het gaat om (((die lui))) die het faciliteren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

10 Comments on Netanyahu beweert ten onrechte dat Israël Europa beschermt tegen islamitisch terrorisme

 1. Republikein // november 13, 2018 om 10:42 //

  Weten we al, als dank mogen ze meedoen met EK en Europees Songfestival.

  Like

 2. Dit is een matig eenzijdig artikel. Fenixx onwaardig. In elk land dus ook Israel geeft het idioten. In Israel zijn dat Joodse idioten. In de USA heb je ook Joodse Mongolen zitten. Spits dan een artikel toe gericht op een bepaalde (Joodse) groep of groepen. Dit is algemene onzin.
  Netanyahu heeft gelijk in zijn stelling. Israel beschermt (deels) Europa. Het probleem is niet Israel maar het gratis en voor niks uitdelen van woningen, voedsel en alle toebehoren aan immigranten. Het is teren en profiteren en daar zijn de moslims (daar zij egocentrisch zijn) bijzonder goed in. Het kwaad zit hem vooral in degenen die dit faciliteren (de whitey’s). Ook zonder oorlogen zou dat krapuul hun weg naar ‘milk and honey’ gevonden hebben.
  Over het verleden van Joden (Spanje) kan ik enkel zeggen: overlevingsdrang. Ik denk dat dit toen nodig was voor hen om te overleven. Men moet zulks zien in de geest van die tijd. Datzelfde (geest van die tijd) moet je ook accepteren bij de V.O.C., slavernij naar de USA alsook Hitler enz. Eigen verhaaltjes hieraan breien met zoals het nu had moeten zijn hoort meer bij Linkse Achterlijkheid ! Ook Joden die Palestijnen afschieten in de Gaza zijn geen lieverdjes maar (mijn) gelijk hebben ze. Als je met je laat ‘sollen’ krijg je Europese toestanden (en het ‘grote doden’ moet nog beginnen). De nakende burgeroorlog zal in dodental de 1e W.O. verre overtreffen. De vraag is dan en wanneer komt hij er dan die burgeroorlog ? Nou, niet bij een percentage mossels maar bij een diepe economische crises. En wanneer komt die economische crises dan wel ? Nou, als de waaier van ‘ plenty’ geld kun je krijgen voor (nagenoeg) 0% rente niet meer opgaat (kijk daar dus maar naar uit). Dan valt alles in elkaar en is schuld per BBP onzin, geld waardeloos en levensmiddelen waardevol. Denk aan aardappeleters, 1929, oorlogswinter maar dan met automatische geweren.

  Liked by 1 persoon

 3. tim pietersen // november 13, 2018 om 16:36 //

  https://www.youtube.com/watch?v=bjmUNR4sLMg Zionists extracted 1917 Balfour Declaration from British as price for bringing U.S. into WWI

  “If my sons did not want wars, there would be none.”

  Gutle Schnaper

  Mayer Amschel Rothschild’s wife

  Like

 4. Piranjaha // november 14, 2018 om 04:51 //

  wauso // november 13, 2018 om 16:15 :

  “Spits dan een artikel toe gericht op een bepaalde (Joodse) groep of groepen. Dit is algemene onzin.”

  Je hebt kennelijk niet goed gelezen, ik doe namelijk precies dat wat je vraagt. Ik spits toe op ‘een bepaalde (Joodse) groep of groepen. Namelijk de ADL die de Amerikaanse immigratiewetten aangepast heeft om en masse shitholepeople binnen te laten, en bijvoorbeeld IsraAid.

  Dat er nog tientallen joodse groepen onze ondergang nastreven, maakt het geen onzin. Dat geeft hooguit aan dat dit streven breed gedeeld wordt (al millenia) en het hun core-business is.

  Like

 5. Piranjaha // november 14, 2018 om 04:53 //

  En over die ADL kun je binnenkort nog wel meer tegemoet zien. Dat is zo ongeveer de drijvende kracht. De joodse equivalent van de Moslimbroederschap maar dan een beetje erger.

  Like

 6. @Piranjaha
  Je hebt het over Netanyahu en Israel. Niet dat het me een bal uitmaakt maar ADL was bijzaak en geen hoofdzaak (zie b.v. de titel en de vele volgende regels).
  Als je iets schrijft moet het kloppen. Vooral de titel moet pakkend zijn. Hou het beperkt je gaat hier van Links naar Rechts met je schoppen uitdelen. Schrijf over 1 persoon of 1 groep of dezelfde groepen. B.v. IsraAID, de nieuwe MOSLIMBROEDERSCHAP ! En dan knallen met gelijkenissen en vergelijkingen maar ga daar geen Netanyahu bij halen. Je moet Linkse Achterlijkheid naar voren halen zoals in je Kukenheim artikel. Die feeks die moet tot op de bot vernederd worden. Maar ook hier ben je nog te weinig gericht en veel te lief. Nadat ik je Kukenheim verhaal gelezen heb is me er niets van bijgebleven. Ik mis ook een grappig element zodat mensen iets vasthouden, b.v. Kukenheim van de Domkoppen66 partij (en herhalen zodat mensen (domkop) onthouden), van KlukKluk zou Kukenheim nog iets kunnen leren nl. Pipo Koeien. En als je haar Achterlijk vindt schrijf het dan op en leg het haar uit dat ze een debiel is die er enkel mag zitten omdat ze bij het partijkartel hoort. Succes verder…

  Like

 7. Prima artikel ! Fuck Israël !!

  Like

 8. @wauso // november 14, 2018 om 14:14

  Na je show op Bron met je exuberante haat-tirades en afschuwelijke weerzin tegen Fenixx, verbaast het me je hier plotseling aan te treffen Wauso. Wat kom je hier doen? Beetje zieken als naspel?

  Like

 9. @Rommel
  Kort: Nee. Ik heb de jongen succes gewenst.
  Weerzin op Fenixx: Nee. Ik heb dat voorgoed achter me gelaten. Haat tirades tegen Fenixx kan ik me toch niet herinneren. Wel een oprecht (naar jou toe) gesproken woord !
  Beetje zieken als naspel: Nee ik heb die jongen hier mijn eerlijke mening gegeven. Ik hoop dat hij er wat aan heeft.
  Ik zit momenteel in het buitenland en heb even wat tijd.

  Like

 10. @wauso // november 14, 2018 om 16:19

  We zitten hier niet te wachten op jouw eerlijke mening leugenaar. En je gekanker en gescheld op Fenixx en mij heb ík niet voorgoed achter me gelaten. Dat staat in mijn geheugen gegrifd.
  Blijf maar fijn op Bron. Hier ben je niet welkom.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s