Nieuw

Men and women really do think differently, say scientists

The much-maligned but longstanding idea that women enjoy discussing their emotions while men are mostly excited by cars may be true after all.

Scientists conducting the world’s largest study of sex differences in the brainfound men were more likely to prefer “things” and “systems”, while women were more interested in people and emotions. Men were almost twice as likely as women to be “systems-orientated” rather than empathetic and vice versa.

Scientists at Cambridge University surveyed more than 650,000 people and said that their results confirmed two theories: first, the empathising- systemising theory of sex differences, which predicts that, at the population level, men will be more excited by coding, for instance, while women will be more attuned to feelings; second, the extreme male brain theory, which predicts that the brains of autistic people are more “masculine” than is typical for their sex, in that they are more systems-focused.

The Times >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s