Nieuw

Man beschuldigd van het tekenen van hakenkruizen in centrum van Chicago vóór de Dag van de Verkiezing is Joods

Exclusief: Joodse man die beschuldigd wordt van het tekenen van swastika-graffiti in het centrum van Chicago werd vóór de verkiezingen van 2016 ervan beschuldigd een vrouw te hebben verkracht – “You f * cking Republican!”

Een man die wordt beschuldigd van twee gevallen van haatmisdrijven voor het tekenen van hakenkruisen op hekken en een garage in zijn buurt is joods en werd vijf dagen vóór de verkiezingen in 2016 gearresteerd omdat hij zou hebben gedreigd een vrouw te verkrachten en te vermoorden waarvan hij dacht dat deze een Republikeinse was, volgens de rechtbankverslagen en vrienden van de man met wie met CWBChicago sprak.

Heath Levey – Chicago Police Department

Heath A. Levey, 51, werd woensdagmiddag buiten zijn huis gearresteerd in het 4200-blok van North Clarendon nadat de politie hem had geïdentificeerd als de swastika- en graffititekenaar die op 2 november, vier dagen voor de verkiezingsdag, was vastgelegd op een surveillancevideo.

Maar vrienden van Levey op Facebook, gecontacteerd door CWBChicago vrijdag, zeiden dat hij uit een joodse familie komt en al jaren openlijk homo is en een erkende democraat.

Dossiers van het gerecht die vandaag door CWBChicago zijn ingezien, laten zien dat Levey dagen voor de presidentsverkiezingen van 2016 ervan werd beschuldigd een vrouw te hebben aangevallen en haar eigendommen te hebben beschadigd.

Een 50-jarige vrouw vertelde de politie dat ze rond 18.30 uur uit het raam van haar huis keek op 3 november 2016, en een “woedende” Levey zag schreeuwen en dwingen haar voorpoort open te zetten in het 4200 blok van North Hazel.

Toen hij de vrouw door haar raam aan de voorkant zag, schreeuwde Levey naar verluidt: “Ik ga je verkrachten, jij republikein! Ik bel de CIA. Ik ga alle vrouwen en kinderen vermoorden!’

De vrouw belde 911 en Levey vluchtte weg van het toneel, zei de politie indertijd.

Officieren van justitie beschuldigden Levey van mishandeling en criminele schade aan eigendommen en hem werd volgens een politieregister verboden de vrouw te stalken en hij kreeg het bevel om weg te blijven van het slachtoffer. Levey bereikte een deal met officieren van justitie waarin hij pleitte schuldig te zijn aan het beschadigen van de poort terwijl de staat de aanklacht voor mishandeling liet vallen. Hij werd veroordeeld tot een proeftijd van 18 maanden en kreeg een boete van 265 dollar van rechter Clarence Burch.

Levey wordt nu beschuldigd van het tekenen van swastika’s op een bakstenen pilaar voor een huis van een 65-jarige man in het 800 blok van West Eastwood en het tekenen van swastika’s en verwijzingen naar de CIA op de garage en omheining van een 67-jarige vrouw die in de buurt woont. Volgens de politie is hem een ​​bevel tot niet-stalken gegeven om beide slachtoffers te beschermen. De swastika’s en andere tekeningen werden rond 15.30 uur gemaakt. op 2 november, vier dagen voor de verkiezingen van dit jaar.

Rechter David Navarro stelde de borg voor Levey op $ 10.000 en beval elektronisch controle als hij werd vrijgelaten.

Bron:

Exclusive: Jewish Uptown man accused of drawing swastika graffiti

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s