Nieuw

Duitsland: Groenen zouden de grootste partij zijn als alleen vrouwen zouden stemmen

De bewijzen van de zogenaamde radicale genderkloof stapelen zich op, de uitgesproken terughoudendheid van vrouwen, in vergelijking met mannen, om te stemmen voor “extreem-rechtse” partijen. In Duitsland, zou het land worden gerund door de opengrenzenfemimarxisten van de Groenen, als alleen vrouwen zouden stemmen, terwijl de anti-immigratie AfD zou worden weggeblazen.

Vrouwen bouwen geen samenlevingen en houden ze niet in stand. Dat is een mannending. Vrouwen geven zich over aan de overwinnaar en baren daar dan kinderen mee. Daarom staan ze ook met bordjes aan de grens; “Kom maar binnen met je grote negerl*l”.

Als je Merkel slecht vindt, moet je de Duitse groene leider Claudia Roth zien. Op het gebied van immigratie doet ze Merkel nog verbleken.

Junge Freiheit:

BERLIJN. Als alleen vrouwen in Duitsland zouden kunnen stemmen, zouden de Groenen de grootste partij zijn. Volgens een onderzoek van het stembureau Emnid voor de krant Bild am Sonntag zou 28% van de vrouwen, maar slechts 16% van de mannen, op de partij stemmen.

De op één na grootste partij onder de vrouwen zou de CDU van Merkel zijn met 27% (mannen: 23%). De AfD is impopulair onder vrouwen. Onder de vrouwelijke kiezers zou het slechts 7% krijgen, maar 22% van de mannen zou ervoor stemmen.

Dat zou in Duitsland leiden tot een coalitie van – letterlijk – communisten, socialisten en de Groenen. Maar voor de SPD is dat nog niet genoeg:

Barley wil meer vrouwen in het parlement

Voor de andere partijen zijn de verschillen tussen de seksen kleiner. De SPD zou 14 procent van de vrouwen en 16 procent van de mannen kiezen. De linkse partij ontvangt tien procent voor vrouwen, acht procent voor mannen, de FDP acht procent voor vrouwen en zeven procent voor mannen. Een groen-rode-rode coalitie onder leiding van een groene bondskanselier zou dus een duidelijke meerderheid onder de vrouwen hebben.

Ondertussen heeft de federale minister van Justitie Katarina Barley (SPD) opgeroepen tot een wijziging van de kieswet om het percentage vrouwen in de Bondsdag te verhogen. Barley vertelde de krant “Bild am Sonntag” dat ze vanuit de regeringsbank naar de facties van de AfD, FDP en CDU/CSU keek.

“Daar zit vaak een zee van grijze pakken. Het aandeel vrouwen ligt daar tussen de tien en iets meer dan 20 procent. Dat is overduidelijk. De enige manier om dit te veranderen is met een nieuwe kieswet. Haar voorstel: Grotere kiesdistricten met twee rechtstreeks gekozen vertegenwoordigers van verschillende geslachten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

10 Comments on Duitsland: Groenen zouden de grootste partij zijn als alleen vrouwen zouden stemmen

 1. Sinds de dames kiesrecht hebben gekregen is het ook fout gegaan.
  Dagelijks komen we in het nieuws ook slinkse trol-miepen tegen die zich als ongeleide projectielen gedragen. Helaas is de conclusie dan ook dat vrouwen kiesrecht beter afgeschaft kan worden, dan zijn we meteen van al die slinkse zooi verlost.

  Liked by 2 people

 2. Tel daarbij op dat na twee broederoorlogen op het Europese continent de meeste alfa-mannetjes weg waren, en je hebt de verklaring voor de huidige toestand waar we in zitten….

  Liked by 1 persoon

 3. Een bepaald soort vrouwen vallende in de categorie ‘wandelende hormoon fabrieken’ en derhalve nog het best te omschrijven als ongeleide projectielen waarvan de meesten al naar gelang het tijdstip van de dag geen idee hebben ‘waarom zij doen, wat zij doen’, en bij het zich realiseren daarrvan in totale hysterie plegen te vervallen, treft men id. te vaak ter linker zijde aan.

  Dit soort type’s de ‘teugels in handen geven’ mbt tot besluitvorming in zaken die er werkelijk toe doen, is dan ook een buitengewoon slecht idee.

  Tenzij er niets meer te redden valt en je denkt, na mij de zondvloed!

  Liked by 1 persoon

 4. Daarom ben ik ook tegenstander van vrouwen kiesrecht. Vrouwen en politiek gaan niet samen.

  Liked by 1 persoon

 5. Stef, het is maar goed dat mannen geen hormonen hebben……?

  Like

 6. Ik ben een vrouw, en ik hoef geen zwarte man
  Wel een stabiele samenleving waarin mijn kleinkinderen gelukkig en veilig kunnen opgroeien
  Afrika is een heel groot continent, waar deze mensen goed kunnen leven, mits ze elkaar respecteren

  Like

 7. En af en toe komt er dan een nieuwsartikel zoals dit naar voren:

  The report also highlights how women are actually more inclined to subscribe to strong xenophobic and Islamophobic beliefs than men.

  “That finding surprised me the most,” said Gutsche. Women face a constant uphill struggle in a patriarchal society, she explained — they are more likely to have badly paying jobs and are at higher risk of old-age poverty.

  “I think women sense they are at the lower rungs of society and find themselves having to compete against refugees and migrants,” said Gutsche. That, in her view, also helps to explain why women support right-wing populist parties.

  https://www.dw.com/en/women-increasingly-drawn-to-right-wing-populist-parties-study-shows/a-45284465

  Ik denk niet zozeer dat vrouwenstemrecht het probleem is maar eerder groepsdruk en een gebrek aan feiten in de media … Ook speelt de hedendaagse media ontzettend in op de vrouwelijke psyche en manipuleert deze het moederinstinct voor hun doeleinden.

  Like

 8. ieznogoedh // november 15, 2018 om 13:09 //

  Veel vrouwen klagen ervoer dat er niet genoeg vrouwen in de politiek bezig zijn.
  Het moet een quotum van minstens 50% vrouwen zijn.
  Gamakshalve vergeten ze de snowflakes bij het aantal vrouwen op te tellen.
  Daarmee is het aantal vrouwen minstens 50 % en niet geheel onwaarschijnlijk nog wel daarboven ook.
  Vooral jonge ‘Mannen’ zijn behoorlok verwijfd tegenwoordig en dan niet alleen in hun denken maar ook qua kleding. Waarschijnlijk een soort compensatie omdat ze vinden dat voor vrouwen zoveel ‘leukere’ kleding te koop is.

  Liked by 1 persoon

 9. Daywalker // november 15, 2018 om 14:55 //

  Ik ben een vrouw. Ik stem Geert Wilders.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s