Nieuw

Warschau: 200.000 marcheerden tegen de EU en politieke correctheid

© Youtube

Laat de EU Polen niet veranderen in de zoveelste politiek correcte multiculturele cultuur die wordt gekenmerkt door verkrachting, radicaal-feminisme en immigratie. Zo kan men de boodschap samenvatten van de 200.000 demonstranten die gisteren deelnamen aan de nationale Onafhankelijkheidsdag-demonstratie in Warschau.

Tijdens de demonstratie van vorig jaar besloten verscheidene Europese politici de patriottistische bijeenkomst te demoniseren als grote extreem-rechtse demonstraties met sterke nazistische en anti-joodse elementen.

Het is uiteraard vanzelfsprekend dat alle politieke kampen in Polen deelnemen aan de demonstraties tijdens de Onafhankelijkheidsdag van het land. Als gevolg daarvan verschenen er ook fascistische vaandels van de extreem rechtse groeperingen ONR en het Italiaanse Forza Nouova, die de voorzitter van de Europese Raad, Donald Tusk, zelf Polak, gisteren door het dak liet gaan.

Ook de conservatieve regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid was aanwezig. Een partij die door zijn harde lijn tegen corruptie zowel Donald Tusk als vele andere liberalen uit de voormalige regering van het land bang maakt.

In zijn toespraak, gepubliceerd door de EU op haar website, brulde de 61-jarige EU-topman dat de regering in zijn eigen land “moderne bolsjewieken” waren die bestreden moeten worden en dat de Poolse landverrader Lech Walesa (later onthuld als geheime medewerker van de communistische veiligheidsdienst met als pseudoniem “Bolek”). In ieder geval “in symbolische zin” had gevochten tegen de communisten.

– Toen Lech Wałęsa de bolsjewieken in symbolische zin versloeg, toen hij van binnenuit de essentie van wat Europa, vrijheid en ook de natie is, naar buiten bracht, bevond hij zich in een veel moeilijkere positie dan nu. Luister dus, als ze toen in staat waren om de toenmalige bolsjewieken te verslaan, waarom zou u er dan niet in slagen om de huidige bolsjewieken te verslaan? vroeg de EU-dwaas zich retorisch af en stuitte op gemengde gevoelens onder het publiek.

Volgens Politico.eu geeft de felle retoriek van de 61-jarige aan dat hij op weg is om terug te keren naar Polen om te proberen de functie van premier in de verkiezingen van 2020 terug te winnen.

Bron:

Speech by President Donald Tusk: “November 11, 2018: Poland and Europe. Two Anniversaries, Two Lessons”
Donald Tusk’s call to defeat ‘Bolsheviks’ marks Polish political return

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Warschau: 200.000 marcheerden tegen de EU en politieke correctheid

 1. video gedeeld op mijn site. Zoals gewoonlijk zwegen de media hierover.

  Like

 2. Dit is wat je noemt een demonstratie maar heb er verder weinig over gehoord, volg al jaren de staats tv en -radio niet meer maar zal me niet verbazen dat ze hierover zwijgen maar de paar imbecielen die tegen een kinderfeest protesteren krijgen een overvloed aan aandacht. Hoe kan dat nou hè 😦

  Liked by 2 people

 3. Het probleem is dat de ongekozen EU leiders dit allemaal hebben bewerkstelligt. Dit krijg je er van als je als socialist je eigen waanideeën wilt opleggen aan de burgers zonder wederhoor te dulden. Het zal nog veel erger worden en links zal op dit front nooit en te nimmer overwinnen. De huidige rechtse bevolking bestaat tegenwoordig hoofdzakelijk uit arbeiders die hun verdiende welvaart, geborgenheid en veiligheid (voor zover we hier nog over kunnen praten) never zullen opgeven aan een stelletje linkse, slappe en maffe klaplopers.

  Liked by 1 persoon

 4. Iedereen die links verafschuwd cq een tegengeluid laat horen is niet per definitie extreem rechts.

  Wat hij of zij dan wel is(?), overtuigd ANTI-links, ANTI-socialist en waarbij dit linkse gajes minder wordt geacht dan het meest smerige drek onder zijn schoenzolen.

  Dus nee, niet ‘extreem rechts’.
  Was ’t maar zo lieflijk……

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s