Nieuw

Somalische invasiejihadist die 107 keer gearresteerd werd, kreeg nooit straf

foto slechts ter illustratie

Een ongelooflijke 107 keer werd Bismark B. (59)  door de politie gearresteerd. Voor zwartrijden, maar vooral voor winkeldiefstal. Hij werd nooit gestraft.

Vanwege het onvermogen om hem te veroordelen, werd hij keer op keer losgelaten. Maar op 18 november 2017 ging de 1,60 meter hoge Ghanees te ver en bedreigde een verkoopster met een keukenmes. Het proces voor roofovervallen begon op dinsdag.

Stelende stamgast
“De man was een vaste gast” bij ons in Kudamm, getuigde Rewe-medewerker Martina K. (53). Een die je echter niet wenst. “Hij kwam al jaren drie of vier keer per week langs om boodschappen te stelen”. Dat de gestolen goederen weer van hem werden afgenomen in de winkel, liet hij onder protest gebeuren, maar zonder verzet. Buiten, vlak voor de winkel, maakte hij dan zijn frustratie kenbaar met vloeken en tieren.

De getuige: “Hij negeerde het huisverbod, beweerde dat hij eigenaar was van het bedrijf. Dat hij kon nemen wat hij wilde”. De keuze van de beschuldigde viel altijd op de duurdere merkartikelen. Vervolgens schreef hij alles op in een boek dat hij bij zich had.

De strafprocedure eindigde altijd met een sepot of vrijspraak wegens paranoïde schizofrenie, gecertificeerd door de deskundige.

Plotseling werd hij gewelddadig
Maar op die zaterdagochtend sloeg Bismark B., die tot dan toe zo vredig was geweest, voor het eerst een andere toon aan nadat hij een brood had gestolen. Deze keer liet hij zijn prooi niet zomaar weer weghalen. De verkoopster: “Hij schopte me plotseling met zijn voet tegen mijn borst. Als er geen klant achter mij had gestaan zou ik omgevallen zijn. En hij dreigde haar te doden. Haar collega Andreas H. (35), die haar kwam redden: “Zoals altijd wilde ik hem gewoon buitengooien. Ik zag het mes. Hij was nog nooit zo agressief geweest”.

En toch werd de beruchte dief kort na zijn arrestatie weer vrijgelaten. Tot vijf maanden later in een drogisterijmarkt hij weer zeven pakken douchegel stal met geweld en de woorden “Raak me niet aan. Ik zal je doden”, gebruikte. Nu, eindelijk, onderzoekt de rechtbank of Bismark B. in de psychiatrie thuishoort als een algemeen gevaar voor de maatschappij.

Bron:

Kommt der Dauerdieb vom Kudamm jetzt endlich in die Psychiatrie?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s