Nieuw

Rasmenging onder zwart en blank is in de mode, volgens het kledingbedrijf H&M

In het eerste deel van het kledingbedrijf H&M van een nieuwe serie commercials voor kerstconsumptie, wordt een blank meisje verliefd op een zwarte man.

De aflevering die momenteel op YouTube wordt weergegeven heeft meer “duimen naar beneden” dan “duimen omhoog” van degenen die de clip gezien en op gestemd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7200 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Rasmenging onder zwart en blank is in de mode, volgens het kledingbedrijf H&M

 1. Nog 80 voorbeelden in de comments (comments hebben inmiddels de limiet overschreden, dus onderaan kun je naar de vorige pagina terugklikken…):

  https://fenixx.org/2018/03/27/de-oorlog-tegen-blanken-in-de-reclame/

  Like

 2. Doodziek wordt je er van, overal die vers van de boot nikkers of ander getint spul dat gebruikt voor mode uitingen, vooral blonde vrouwen, met daarachter een grote neger in een soort ik pak je nu houding… kots.

  Like

 3. The united colors of benetton, daar begon het mee. De omvolking gepusht door het grootkapitaal draait op volle toeren en iedereen die daar z’n bedenkingen over heeft is een complotdenker en anders een racist en fascist.

  We staan erbij en kijken ernaar maar wat kan je doen? Stemmen, maar goed ook dat hebben ze ingekapseld waar de massa toch gevoelig voor blijkt te zijn. Het is allemaal wat, met tijd komt hopelijk raad.

  Like

 4. Er zou voor de gein eens een test gedaan moeten worden; een soortgelijke reclame alleen dan is de vrouw zwart en de man blank en die reclame dan uitzenden in donker afrika, kijken hoe er daar dan op gereageerd wordt!!

  Hetzelfde met ‘de wereld is van iedereen’. Oké, een wereld zonder grenzen is misschien wel wat maar dat kan alleen gaan werken wanneer alle grenzen op de wereld simultaan opgeheven worden en niet alleen de grenzen van westerse landen.

  Europa is te wit, oké maar dan moet gelijktijdig geroepen worden dat azië te geel en afrika te zwart is, zo niet dan is het racisme.

  Liked by 1 persoon

 5. Oh god, wat ben ik blij dat ik al decennialang geen televisie meer kijk … De laatste reclame die ik mij kan herinneren die ook maar enigszins interraciaal was, was die Duo Penotti reclame en die is veruit racistisch volgens moderne maatstaven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s