Nieuw

Na verkrachting door migrantenbende waarschuwt Duitse politiechef vrouwen ‘geen alcohol te drinken’

Archieffoto.

In verband met de groepsverkrachting van een 18-jarig meisje in Freiburg heeft een Duitse politiechef vrouwen gewaarschuwd geen alcohol te drinken of drugs te gebruiken.

– We kunnen burgers geen all-risk verzekering [tegen criminaliteit] aanbieden, maar ik kan wel dit adviseren: Maak jezelf niet kwetsbaar door alcohol of drugs te gebruiken, aldus Bernhard Rotzinger, hoofd van de politie van Freiburg.

Op 14 oktober werd een Duits tienermeisje verkracht door zeven Syriërs en een man met een Duits paspoort. De drank van het meisje werd naar verluidt op een technofeestje met drugs vermengd en ze werd buiten de disco verkracht.

Het vreselijke incident heeft de inwoners van Freiburg geschokt, een universiteitsstad in het zuidoosten van Duitsland.

Twee jaar geleden werd de stad ook opgeschrikt door de verkrachtingsmoord van de 19-jarige Duitse tiener Maria Ladenburger door de Afghaanse asielzoeker Hussein K.

Ook andere delen van Duitsland zijn geteisterd door seksaanvallen van migranten. Nadat verschillende joggers werden aangevallen, adviseerde de Duitse TV zelfs om veilige routes te kiezen, alert te blijven en een veiligheidsafstand van zeven meter aan te houden.

En na de massale seksaanvallen op 1200 vrouwen tijdens oudejaarsavond in Keulen zei burgemeester Henriette Rekr om “een arm afstand te houden van vreemden” en de vriendengroep niet te verlaten, zelfs als ze wilden feesten.

De focus op preventie is een goede zaak, maar laat ook zien hoe de Duitse autoriteiten en media de migrantencrisis nauwelijks verantwoordelijk houden voor de ramp die zich in Duitsland ontvouwt.

Politieke correctheid heeft ertoe geleid dat de autoriteiten de schuld voor de misdaden bij de vrouwen leggen in plaats van bij de pareltjes van Merkel.

Bron:

After migrant gang rape German police chief warns women ‘not to drink alcohol’
“Wir können den Bürgern keine Vollkaskoversicherung bieten”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Na verkrachting door migrantenbende waarschuwt Duitse politiechef vrouwen ‘geen alcohol te drinken’

 1. Nu nog het advies binnenshuis te blijven en enkel de straat op te gaan in Burka…triest en als agent zijnde en indien enige aanwezigheid van zelfrespect neem je dan toch ontslag…

  ….en als politicus van een regeringspartij moet er dan toch ergens licht gaan branden…

  Like

 2. trebor2110 // november 12, 2018 om 18:21 //

  En als je het advies niet opvolgt is het je eigen schuld als je verkracht wordt en als je aangifte durft te doen wordt je voor racisme aangeklaagd , je was gewaarschuwd .

  Like

 3. antiislamnu // november 12, 2018 om 19:52 //

  Een regering hoort zijn volk te beschermen dat is hier zeker niet het geval eigen volk moet zich aanpassen aan de islamitische honden.

  Like

 4. Wachteres // november 12, 2018 om 21:29 //

  Een vrouw moet helemaal niets drinken, want in een glaasje cola kunnen ook drugs worden gedaan.

  En dat ‘een armlengte afstand houden’, is dat ook nog van kracht?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s