Nieuw

Migratiekritische Salvini, Le Pen en Orbán sterk vooruit in peilingen

In de laatste opiniepeilingen voor de EU-verkiezingen van volgend jaar gaan de migratie- en EU-kritische partijen vooruit. Dit is met name duidelijk in Italië, Frankrijk en Hongarije.

Een week geleden berichtte Fenixx over een nieuwe opiniepeiling in Frankrijk waaruit blijkt dat een toenemend aantal kiezers van plan is te stemmen op de EU-kritische partij Rassemblement National (voorheen het Nationale Front) onder leiding van Marine Le Pen. De partij klimt in het laatste onderzoek van Ifop naar 21 procent.

Tegelijkertijd valt de regerende president Emmanuel Macron van de sociaal-liberale partij LREM naar 19 procent. Een andere peiling toont nu vergelijkbare cijfers. Elabe presenteert Le Pens RN op 20 procent en Macron’s LREM op 19,5 procent.

Italië

In Italië groeit de populariteit van de internationaal gesignaleerde minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salivini en zijn partij Lega Nord. Sinds het aantreden van de nieuwe regering heeft Salvini een stevige greep gekregen op het migratiepolitieke roer in het land. Het laatste wetsvoorstel van Salvini is dat de buitenlander die ernstige misdrijven pleegt, zijn recht om asiel te zoeken verliest. Men moet ook in staat zijn om degenen die veroordeeld zijn voor terroristische misdrijven hun verworven Italiaanse staatsburgerschap te ontnemen. Salvini’s partij Lega Nord blijft de opiniepeilingen domineren.

Hongarije

In Hongarije blijkt uit een onderzoek van Medián dat premier Viktor Orbán Fidesz, samen met de christen-democraten (KDNP), vooruitgang boekt en nu 63 procent van de stemmen bij elkaar brengt.

De verkiezingen voor het Europees Parlement vinden plaats van 23 tot 26 mei 2019.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Migratiekritische Salvini, Le Pen en Orbán sterk vooruit in peilingen

 1. antiislamnu // november 12, 2018 om 11:35 //

  En in België cordon sanitaire en in Nederland uitsluiten zo gaat men hier met democratie om

  Like

 2. Het is hier niet democratisch we zijn een unie niet links en niet rechts maar uniform /eenvormig.

  Like

 3. Laat het extremisme maar snel groeien
  Hoera hoera

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s