Nieuw

Illinois: Establishment Horrified as 56,944 Vote for Only Openly Pro-White Congressional Candidate

Arthur Jones, America’s only openly pro-white Congressional candidate, received 56,944 votes in the heavily Democratic 3rd Congressional District of Illinois during last week’s midterm elections—horrifying the establishment, and highlighting how many votes stable pro-white candidates across the country might have won had there been such an organization in place.

Although Jones was never going to win the seat—his opponent won 158,161 votes, and the district encompasses the west and southwest suburbs of Chicago as far as the DuPage County border, as well as a portion of the southwest side of the city of Chicago—the number of votes he obtained demonstrates that there is an appetite for his sort of platform among white Americans.

Read more >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

1 Comment on Illinois: Establishment Horrified as 56,944 Vote for Only Openly Pro-White Congressional Candidate

  1. tim pietersen // november 13, 2018 om 17:18 //

    “Jewish foreknowledge of WW2 in 1937 in the USA – Document Declassified in 1989!” http://historyreviewed.com/?p=7977


    https://ia902903.us.archive.org/21/items/jewsinthemilitary_201808/jewsinthemilitary.pdf

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s