Nieuw

Ierland is van iedereen – femimarxisten willen het land dat door de Ierse mannen met bloed, zweet en tranen opgebouwd is, weggeven

Vastbinden aan de verwarming, of het fornuis, en niet meer buiten laten. Vervolgens bezwangeren en laten doen waar God ze voor geschapen heeft; kinderen baren !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

6 Comments on Ierland is van iedereen – femimarxisten willen het land dat door de Ierse mannen met bloed, zweet en tranen opgebouwd is, weggeven

 1. Die glazige, of beter, verdwaasde blik in hun ogen.

  Like

 2. Like

 3. Ze noemt zichzlef een global citizen, wat een kleingeestige fascistische nationalist is dat trutje, ik ben een cosmos citizen want de cosmos is van iedereen, dat is pas divers, dat is pas deugen.

  Feitelijk zeggen deze nitwits dat afrika te zwart en azië te geel is maar als je ze dat zo zal vragen dan zullen ze dat ontkennen, m.a.w. ze hebben geen flauw idee wat ze zeggen de arme gebrainwashte schapen maar ze richten onherstelbare schade aan deze onnozele trutjes.

  Like

 4. Dus jouw achtertuintje is ook van ” iedereen” ?
  Dan wens ik je een fijn leven

  Like

 5. Het zijn de monturen! Kan niet anders.

  Like

 6. “Het zijn de monturen! Kan niet anders.”

  De griet die je op de foto ziet heeft ook een pruik op, misschien zijn ze dus enigszins vermomd. Waarom? Misschien om te kijken hoe er gereageerd wordt op deze uitspraken, vallen ze totaal verkeerd dan hebben ze toch een soort van buffer. Zo kan ik me nog goed herinneren dat vandermeersch (nrc) bij dwdd iets zei (weet helaas niet meer wat) en meteen z’n hoofd tussen de schouders liet zakken maar toen het publiek niet negatief reageerde stak z’n hoofd direct weer boven de schouders uit en had hij de grootste praatjes, maar hij verwachtte eigenlijk negatieve reacties. Ik denk dat ze sommige extreme zaken verkondigen, zoals deze dames doen, en dan kijken hoe er gereageerd wordt en afhankelijk van de reacties gaan ze verder.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s