Nieuw

Hogere celstraf voor ‘wraakvader’ die stalker dochter mishandelde

‘Wraakvader’ Mario H. uit Helmond is in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar en zes maanden voor poging tot doodslag. Hij sloeg begin vorig jaar een ex-tbs’er vier keer met een sneeuwschep op zijn hoofd omdat die met zijn dochter probeerde af te spreken.

De rechtbank veroordeelde de vader eerder tot een celstraf van tien maanden. Het Openbaar Ministerie ging daarop in hoger beroep.

Lees verder:

Hogere celstraf voor ‘wraakvader’ die stalker dochter mishandelde

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Hogere celstraf voor ‘wraakvader’ die stalker dochter mishandelde

 1. Like

 2. Ongelofelijk!!
  Dit zal steeds meer kwaad bloed zetten.

  Like

 3. De vraag is, laten we iemand 4.5 jaar in de cel zitten voor iets dat we zelf ook in dezelfde situatie zouden doen of meer effectief? En zo nee, hoe en waar ga je dat duidelijk maken?

  Like

 4. Die rechters zijn allemaal zo links als de ziekte 4,5 jaar ze zijn compleet gek geworden een ieder zal hetzelfde doen is een moslim hé die mag je niet slaan hun ons wel ik had hem niet laten leven afblijven van mijn kinderen ongeacht wie of diegene gaat eraan weet zeker dat iedere Nederlander erzo over denkt die man verdient een lintje geen gevangenis straf dus vrijspraak linkse rechters

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s