Nieuw

Een Brits koppel dat zijn kind naar Adolf Hitler had genoemd is maandag door een rechtbank schuldig bevonden aan lidmaatschap van de terreurgroep National Action

Hamer van rechter om vrouwen mee knock-out te slaan zodat ze verkracht kunnen worden

Een Brits koppel dat zijn kind naar Adolf Hitler had genoemd is maandag door een rechtbank schuldig bevonden aan lidmaatschap van de terreurgroep National Action. Die neonazistische groepering werd in 2016 verboden, nadat de leden de moord op parlementslid Jo Cox (Labour) door een nazibewonderaar hadden gevierd.

De 22-jarige Adam Thomas en de 38-jarige Claudia Patatas uit Banbury in het graafschap Oxfordshire hadden hun baby uit liefde voor de voormalige Duitse dictator ’Hitler’ als tweede naam gegeven. Daarmee vestigden ze de aandacht van Britse justitie op zich.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (526 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Een Brits koppel dat zijn kind naar Adolf Hitler had genoemd is maandag door een rechtbank schuldig bevonden aan lidmaatschap van de terreurgroep National Action

  1. Like

  2. “politically correct” is THE other word for treason. (Duchesne)

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s