Nieuw

Door Soros gefinancierd NGO-personeel leert invasiejihadisten hoe ze moeten liegen om Europa binnen te komen

Lauren Southern, onderzoeksjournalist, legt bloot wat er werkelijk gebeurt aan de grenzen van Europa. Van interviews met moslimmensensmokkelaars in Marokko tot geheime undercoveropnames van illegale NGO-activiteiten in Griekenland, een nieuwe documentaire ‘Grenzeloos’ zal de Europese Grenscrisis wijd openblazen.

Een interview met een mensenhandelaar, een gevaarlijke reis langs de Turkse stranden met een groep vluchtelingen, kamperen met migranten in Parijs om de ware aard van de Europese grenscrisis te begrijpen, en zelfs een tocht in de bossen aan de Bulgaarse grens van Europa, Lauren en de crew hebben de breedte van de Europese grens bereisd om u de eerste fase van het project Borderless te brengen – Bekijk onderstaande video.

“Ik vertel hen dat het acteren is, het is gewoon acteren, zoals in een theater. Dus, om doorgelaten te worden, moeten ze hun rol spelen in het theater en dat is de rol van een getraumatiseerde vluchteling.”

Ariel Ricker legt ook uit dat werknemers op de EU-asielopvang EASO “zo dom” zijn dat ze de bluf meteen kopen.

“Ze zijn zo verdomd dom dat ze alleen maar begrijpen wat er op papier staat. Daar staat: “Dit is een getraumatiseerde vluchteling, ze hebben deze kenmerken”. Dus trainen we mensen om deze eigenschappen aan te nemen.”

Daarna schept Ricker op dat ze haar eigen “formule” heeft ontwikkeld op basis van drie punten, “belangrijke gebeurtenis, tijd en plaats” die de illegalen moeren leren om te verklaren. Ze neemt een voorbeeld:

“In december 2017 werd ik in Izmir, Turkije, bedreigd omdat ik christen ben, nadat mijn baas en zijn vrienden mij passeerden toen ik mijn kerk verliet. Hier is mijn bijbel die ze probeerden te verscheuren en hier is het christenkruis dat ze probeerden los te trekken. Het maakte me onzeker als christen in Turkije. Ba-boom!”

“Daarna hebben ze hen een heel concreet antwoord gegeven en het kort en bondig gehouden. Dan is het veel moeilijker te verwerpen.”

“Als je doet alsof je een christen bent, is het belangrijk om bijvoorbeeld een christelijk gebed te leren en christelijke feesten op noemen.”, vervolgt Ariel Ricker.

Dit alles kan volgens Advocates Abroad zeer nuttig zijn tijdens de asieltraining.

Verwijderde hun account op sociale media

Nadat Lauren Southern de clip met de gefilmde NGO-leider had uitgebracht, gaf Advocates Abroad eerst commentaar op sociale media, waar ze schreven dat de video “zwaar bewerkt” was en misbruikt werd door “rechts”.

Daarna heeft Advocates Abroad hun pagina’s op Twitter en Facebook, waar ze meer dan 140.000 volgers hadden, volledig verwijderd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9565 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

14 Comments on Door Soros gefinancierd NGO-personeel leert invasiejihadisten hoe ze moeten liegen om Europa binnen te komen

 1. antiislamnu // november 12, 2018 om 22:01 //

  Hoe ver kan zo’n psychopaat als sorros gaan?” Het lijkt mij dat er toch meer dan genoeg materiaal is om die gek juridisch aan te pakken.
  Deze gek is vele malen gevaarlijker dan ISSIS littel rocket men en Iran bij elkaar.
  Hij heeft Europa al min of meer omvolkt en niet te vergeten wat hij in Amerika aanricht

  Liked by 1 persoon

 2. En ja hoor:

  Like

 3. Like

 4. Weer foute joden involved?

  Like

 5. As usual, Skeeter 😦

  Like

 6. En heel vreemd dat die jodin beweert dat je je voor moet doen als christen. Als moslim maak je veel meer kans.

  Like

 7. Ariel has studied the long-term effects of Shoah on the daily religious and secular practices of Orthodox Jewish communities in Jerusalem, Israel. She has also worked in human rights defense training, United Nations monitoring and reporting, and state leader immunity claims in Geneva, Switzerland.

  Ariel’s first book, “Rationalis: An Examination of (Ir)Rationality, Legality, and Identity in the Third Reich and Shoah” was published in 2013, and has since enjoyed critical acclaim from both academic and non-academic reviewers.

  https://www.amazon.co.uk/Ariel-Ricker/e/B00J7FPCJI

  Like

 8. Wat is er nu zo moeilijk aan om migranten op te pakken, terug te begeleiden naar hun eigen land en daar zorgen voor opvang e.d..? Problem solved!

  Like

 9. Wachteres // november 13, 2018 om 09:41 //

  https://ejbron.wordpress.com/2018/11/12/hoe-de-immigratie-groot-brittannie-verandert/

  Hoe de immigratie Groot-Brittannië verandert

  “Bijna niets wordt in Amerika of in Europa zo slecht besproken als het onderwerp immigratie. En een van de redenen is dat het bijna onmogelijk blijft om een zinnige of rationele publieke discussie over de gevolgen ervan te voeren. Of liever gezegd, het is bijzonder goed mogelijk om een discussie te voeren over de positieve kanten (“diversiteit”, talent, etc.), maar het is bijna onmogelijk om een rationele discussie te voeren over de negatieve kanten ervan”.

  Dergelijke primitivo’s krijgen wij met miljoenen binnen.

  En de EU-elite vertelt ons dat de maatschappij niet zal veranderen en dat de islam vrede is.

  Je moet wel gek zijn, als je dat gelooft.

  Liked by 2 people

 10. trebor2110 // november 13, 2018 om 19:39 //

  “Als je doet alsof je een christen bent, is het belangrijk om bijvoorbeeld een christelijk gebed te leren en christelijke feesten op noemen.”

  Gewoon broek naar beneden en penis laten zien , en ben je toevallig een besneden christen dan heb je pech .
  En de vrouwen een vraag stellen , de christen vrouw zal antwoorden en de moslim vrouw zal zeggen ; even aan mijn man vragen .

  Liked by 1 persoon

 11. Die buitenlander van GS (Sri Lankaan, gevluchte (((Portugees))) ?) is niet blij met Lauren Southern:

  Niet omdat het een vrouw is hoor, maar we hebben toch altijd een beetje een ongunstige bijsmaak bij Lauren. Net iets te close met de Identitairen van Defend Europe en vereerd door net teveel net verkeerde types.
  https://www.geenstijl.nl/5144810/migratie-ngo-verwijdert-twitter-en-facebook-na-undercover-video-lauren-southern-vn-reageert/

  Like

 12. Piranjaha // november 14, 2018 om 05:00 //

  Like

 13. Sjun Demartelaere // november 15, 2018 om 06:40 //

  Zo onderhand wordt er wel meer duidelijk:

  De zaak en ieder’s persoonlijke verantwoordelijkheid is nu eigen vrienden, bekenden buren, familie en collega’s tot overweging van de gegevens en zelf nadenken te bewegen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s