Nieuw

Angela Merkel – Schokkende openbaring! Nu spreekt haar moeder!

Foto ter illustratie.

Wordt het Angela Merkel allemaal teveel? Haar moeder Herlind Kasner onthult nu ‘verontrustend’ nieuws.

Het zijn moeilijke weken voor de bondskanselier: veel Duitsers keren zich tegen haar en haar partij, de CDU, en in toenemende mate verminderd het aantal kiezers. Geen wonder dus dat Angela Merkel (64) de laatste tijd afgemat lijkt. Vaak ziet men haar met een bezorgde gelaatsuitdrukking. Zo hard is de druk op haar, die haar belast. Voor haar was het dienen van Duitsland een “zeer uitdagende maar voldoening gevende taak”. Angela Merkel’s moeder maakt zich zorgen over taferelen die geen enkele moeder graag ziet, nu haar dochter al 13 jaar in functie is. “De vijandelijkheden zijn haar de laatste tijd teveel geweest. Waarom wordt haar alles verweten? Dat kan niemand verdragen, dat is toch logisch.”, klaagt Herlind Kasner (90) bij ‘Neue Post’. Juist omdat haar dochter “echt heel ambitieus” is, laat het afzien van verdere diensten haar nadenken: “Dit toont aan dat dit alles haar niet spoorloos voorbij is gegaan. Natuurlijk maak ik me zorgen, ik wil graag wat meer rust voor haar”.

Hoe slecht gaat het met de bondskanselier?

Angela Merkel bevindt zich de laatste tijd in haar geliefde vakantiewoning in het Uckermark: “Daar wordt ze compleet met rust gelaten. Ze kon snel tot gemoedsrust komen, gewoon haar kracht terugkrijgen. Dat is heel goed. Anders wordt het allemaal teveel voor haar”. Het lijkt erop dat door haar werk  – de strijd om de macht – haar krachten uitgeput zijn. Merkel’s handelen, als ze niet vooruitkomt, wordt als rationeel beschouwd. Naar verluidt heeft ze urenlang alleen in haar kantoor doorgebracht. Met enige naaste vertrouwelingen overlegd. Als het aan haar man Joachim Sauer lag, zou ze niet langer kanselier zijn: “Hij zou een rustiger leven willen”, onthult een vertrouweling.

Haar familie wenst haar meer rust

Een wens die binnenkort in vervulling kan gaan. De bondskanselier heeft nu aangekondigd dat zij in december haar functie als CDU-leidster zal neerleggen. Een nieuwe verkiezingsperiode als bondskanselier wordt daarom steeds onwaarschijnlijker.

Merkels moeder Herlind Kasner maakt zich zorgen over de geplande terugtrekking: “De vijandelijkheden zijn haar de laatste tijd teveel geweest. Dat kan niemand verdragen”, zegt ze, “Het toont aan dat dit alles haar niet spoorloos voorbij is gegaan”, weet haar moeder. Het valt te hopen dat de kanselier de woorden van haar moeder ter harte neemt…

Bron:

Angela Merkel: Erschütternde Enthüllung! Jetzt spricht ihre Mutter!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Angela Merkel – Schokkende openbaring! Nu spreekt haar moeder!

 1. Die vijandelijkheden heeft ze zelf opgeroepen.
  Merkel heeft Duitsland naar de ondergang geleid.
  De volkspartijen zoals ze in Duitsland genoemd worden gaan langzaam verdwijnen en in de toekomst worden het net zoals in de VS nationalisten tegen globalisten.
  Zie Polen, Hongarije, Italié, enz….

  Liked by 1 persoon

 2. Er waren heel wat Duitsers die ook met rust gelaten wilden worden, maar die het helaas niet meer na kunnen vertellen. 😦

  Liked by 2 people

 3. alwine kerkhof // november 12, 2018 om 11:33 //

  Tsja, haar moeder……………..?

  Like

 4. BREAKING ! Fuck de Merkel bitch! ander echt nieuws !!!

  Dit is het lot van iemand die ingrijpt als de “rechtsstaat” faalt te beschermen: 4,5 jaar cel voor Mario Haazen omdat hij een pedofiel een klap verkocht nadat de politie niet ingreep. https://www.ed.nl/helmond/4-5-jaar-cel-voor-wraakvader-mario-haazen-uit-helmond~a08a7ccf/

  …en een klote aap die een politie agent en een vrouw vermoord krijgt 5 jaar…..

  FUCK NEDERLANDSE RECHTSPRAAK !

  Revolutie,

  Like

 5. Ze mogen je vrouw vernielen, je kind kapotmaken maar God verhoede als je ze beschermd !

  En ik moet dit NORMAAL vinden?

  Like

 6. ….en nogmaals BREAKING !

  Word je door een groep marrekanen aangevallen en verdedig je jezelf, 12 jaar cel voor zelfverdediging. https://www.ed.nl/eindhoven/toon-n-moet-12-jaar-de-cel-in-voor-doodschieten-yassine-majiti-bij-aquabest-4-jaar-minder-dan-geeist~a749421e/136215255/

  Wat hebben wij hier een berg opruimwerk te doen onder eigen volkgenoten, dit is pure haat spraak, met recht heeft het niks meer te maken.

  Like

 7. O, detail, de gestrafte is blank !

  Like

 8. De rechters ondergraven zowel het vertrouwen van kinderen in hun ouders, immers welk kind durft straks nog te vertellen dat het word gestalkt of dat het is verkracht, in angst levende dat vader misschien de dader slaat en voor altijd de cel in moet.
  En wie durft zich nog proportioneel te verweren als een stel kanker marrekanen je belaagd, om een kwart van je leven de cel in te gaan….tussen nog meer marrekanen die voor zwaar geweld een taakstrakfje krijgen of voor een moord 2 jaar cel.
  Het is niet eens nodig voor Islam om strijd te voeren tegen de blanken, dat doet de rechtbank al. Deze uitspraak is rasistisch en smekend om onderwerping geinspireerd. Deze uitspraak is naar mijn mening verraad aan de eigen bevolkingnen het recht als begrip in het algemeen, zoals jaar cel voor een bierflesje met benzine op een grasveldje dat ook is. Totale intimindaite, zeer waarschijnlijk komen dit soort vonissen met politieke steun tot stand.

  Dit is niet normaal, dit is machtsmisbruik met politieke motivatie, dit is legitimatie voor revolutie, bij elk ras en in elke cultuur !

  En dat, rechtbank in Den Bosch, is het ondergraven van de samenleving tot in de wieg en tot in het principe van vrijheid, het afstraffen van burgers die in nood handelen.

  Als morgen de revolutie begint of een volkswoede rechters ana bomen laat bengelen, dan is dat gevolg van onrecht, en niets anders.

  Latennwe bideen voor een welred waarin rehct ook gerechtigheid betekend, waarin vrijheid ook precies dat is, waarin gelijkheid geen discussie behoeft maar een zekerheid is in ieders gedachten.

  Een mars op Den Haag, maar dan met hooivork en fakkels, ik hoop erop. Anders stopt dit niet en gaathet norm worden, dat veroordelen tot absurde straffen van eigen burgers bij zelf verdediging en het beschermen van gezin.

  Deze burger heeft geen twijfels meer, dit land heeft verraders aan het roer en in machtsposities.

  Like

 9. Gladiator // november 12, 2018 om 12:57 //

  @Duchesne,

  Beste kerel,

  Je weet hoe eens IK het met je ben,

  Alleen nog even dit,

  Wat denk je dat het uit zal halen als wij daar staan in den Haag en misschien wel al tot op het binnenhof doorgedrongen met fakkels en hooivorken zo met zijn TWEETJES.

  Dit volledig achterlijk geworden en totaal gebrainwaschte tokkievolk kijkt vanavond met een zak chips op hun kloten of k.. en een fles bier in de hand weer lekker naar NETFLIX………en wij kijken naar een of andere hulpofficier van justitie……ergens op een godverlaten burootje!!

  Dit volk wil het niet anders en zal het zéér binnenkort aan den lijve gaan ondervinden!!!

  De steden om ons heen zijn verzadigd aan het geraken en ik zie hier, en je weet waar ik woon, al steeds meer donkergekleurde mensen om me heen waarvan ik absoluut niet weet waar ze vandaan komen……….zo ineens!!

  Dus….afwachten en dagen tellen, en als je wat doet, doe het dan in het geniep, net zoals de POLITIE dit ook steeds vaker zal gaan doen, wat dacht je waarom deze vuile wetjes door de EU fascisten erdoor gedrukt zijn, je weet wel, die wat je verbieden om “iemand te fotograferen of te filmen “zonder toestemming” !!!!

  Dat gaat alleen maar hierom!

  En bij deze……ik heb 4 dochters, allemaal bloedmooi…….kom er maar eens aan indien zij dit niet willen….

  Het gat dat je graaft om in te kruipen zal met zekerheid nooit diep genoeg zijn,

  En politie of justitie……die komen er NOOIT ACHTER!!!

  Nooit, never….

  Gladiator

  Liked by 4 people

 10. djemanuelblog // november 12, 2018 om 13:23 //

  Eerlijk gezegd mag ze voor mij dood vallen. Met het naar binnen laten van jihadisten heeft ze bloed aan haar handen. En dan zou ik compassie moeten hebben omdat ze wat stress heeft? Val dood mens…

  Like

 11. tim pietersen // november 12, 2018 om 13:41 //

  als in pakistan een neprechter tegen de bevolking ingaat wordt dat op de pakistaanse wijze opgelost (zie de beelden)

  Like

 12. Alles eigen schuld.heb totaal geen medelijden met dat gestoorde geval.
  Volgens mij is ze totaal”gehirnkrank”.

  Like

 13. Niet met zijn tweetjes,maak er maar 3 van😎

  Like

 14. Die arme Merkel, ik gun haar die rust. Eeuwig durende rust. Dat dan weer wel.

  Like

 15. @Duchesne ken je deze meneer ? wordt je een hoop duidelijk https://www.youtube.com/watch?time_continue=231&v=1MNoStd4hY4

  Like

 16. Ach wat zielig ze heeft veel bloed aan haar handen nu wil ze rust .
  Rutte heeft ook veel bloed aan zijn handen de onderste steen komt boven .
  Straks laat hij zijn mammie spreken .
  Vast zetten levens lang !!

  Like

 17. En haar moeder kan al net zo goed onnozel jammeren en rond de pot draaien als haar!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s