Nieuw

Victoria’s Secret gaat eigen bedrijf slopen om maar te deugen – voortaan ook transgenders en vetzakken op de catwalk

De twee bejaarde mannen die de tent besturen werden op hun vingers getikt omdat het bedrijf niet ‘inclusief’ en ‘divers’ genoeg zou zijn.

BBC:

Victoria’s Secret chief marketing officer heeft zich verontschuldigd voor zijn opmerkingen over transgender modellen.

In een interview met het tijdschrift Vogue had Ed Razek gezegd dat de jaarlijkse shows van het lingeriebedrijf “een fantasie” waren en dat ze er niet bij horen. De heer Razek zei later dat zijn opmerkingen “ongevoelig” waren.

De show van 2018 vond plaats op 8 november in New York, met de modellen Gigi Hadid en Kendall Jenner.

Victoria’s Secret heeft sinds 2016 te kampen met dalende verkoopcijfers.

Gender “speelt geen rol”
In een uitgebreid interview dat op donderdag werd gepubliceerd, werd de heer Razek en de executive vice-president van het bedrijf, Monica Mitro, gevraagd of het merk meer nadruk legt op diversiteit.

De heer Razek, die deel uitmaakt van het castingteam, gaf toe dat hij had “overwogen” om transgender- en plus-grootte modellen in de show te plaatsen, maar dat niet gedaan had omdat het bedrijf “niet de hele wereld als doelgroep heeft”.

De heer Razek zei verder: “Denkt het merk aan diversiteit? Ja. Bieden wij grotere maten aan? Ja….. Zou je geen transseksuelen in de show moeten hebben? Nee. Nee, ik denk niet dat we dat zouden moeten doen.

“De show is een fantasie. Het is een 42 minuten durende entertainment special. Dat is wat het is. Het is de enige in zijn soort in de wereld,” zei hij.

Razek had gerekend buiten de hatelijkheid van de diversiteits SJW’s. Inmiddels heeft ze deze tweet verwijderd:

En de laffe oude mannetjes bukten gelijk voor de haatheks:

Na een backlash op sociale media bracht Victoria’s Secret een verklaring uit van de heer Razek op Twitter, waarin stond:

“Voor de duidelijkheid, we zouden absoluut een transgender model in onze show casten. We hebben transgender modellen laten casten … En zoals vele anderen hebben ze het niet gehaald.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Victoria’s Secret gaat eigen bedrijf slopen om maar te deugen – voortaan ook transgenders en vetzakken op de catwalk

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s