Nieuw

UN Member States: Migration Is a Human Right

The United Nations, in a non-binding agreement that almost all UN member states will sign at a ceremony in Morocco in early December, is making migration a human right.

The finalized text of the agreement, the Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration, although officially non-binding, “puts migration firmly on the global agenda. It will be a point of reference for years to come and induce real change on the ground…” according to Jürg Lauber, the representative of Switzerland to the UN — who led the work on the agreement together with the representative of Mexico.

Gatestone Institute >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on UN Member States: Migration Is a Human Right

 1. Like

 2. Wij hebben geen volksvertegenwoordigers meer.

  Like

 3. tim pietersen // november 11, 2018 om 11:43 //

  stap uit de un, geen contributie meer

  Like

 4. De UN weet toch zeker wel dat alles wat met islam te maken heeft SUB of NON human is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s