Nieuw

Turkije bedreigt Europa: “Wij zullen jullie overspoelen met vluchtelingen!

Dankzij de Verenigde Naties zal Turkije nu niet alleen officieel beslissen wie een vluchteling is, maar ook waar hij of zij wordt opgevangen of waar hij of zij wordt overgeplaatst.

De Turkse staatsautoriteiten hebben herhaaldelijk gedreigd Europa te overspoelen met vluchtelingen, zoals president Recep Tayyip Erdoğan in zijn boodschap aan Europa in 2016:

“Je huilde toen 50.000 vluchtelingen aan de grens bij Kapikule stondenn. Je begon je af te vragen wat je zou doen als Turkije de poorten zou openen. Kijk naar mij – als je verder gaat, staan deze grenspoorten open. Dat moet u weten”.

In het licht van de Turkse dreigementen zou deze nieuwe officiële positie Turkije reden tot bezorgdheid moeten geven.

De pro-regeringsgezinde Turkse dagblad Sabah berichtte onlangs:

“Het Vluchtelingenbureau van de Verenigde Naties heeft het beheer van de registratieprocedures voor vluchtelingen in Turkije overgedragen aan de migratieautoriteit van het land. Het Turkse Directoraat-Generaal voor Migratiemanagement zal nu zelf de registratie van vluchtelingen volgen en hun status bepalen. Elke buitenlander die internationale bescherming zoekt in Turkije moet zich nu wenden tot de lokale kantoren van de Turkse migratiedienst”.

Terrorisme
In maart gaf Erdoğan de Franse president Emmanuel Macron een uitbrander voor zijn aanbod om te bemiddelen tussen Ankara en de Syrische Koerden. Hij waarschuwde:

“Met deze houding heeft Frankrijk niet het recht om te klagen over een terroristische organisatie, een terrorist of een terroristische aanslag. Wie met terroristen slaapt, hen welkom heet in hun paleizen, zal vroeg of laat de vergissing begrijpen die ze hebben gemaakt”.

In april, enkele uren nadat een man in Münster, Duitsland, een voetganger met zijn busje had omgeploegd, viel Erdogan Frankrijk opnieuw verbaal aan en noemde het een “handlanger”:

“steun het terrorisme….gastvrijheid voor terroristen in het Elysée Paleis….ziet u wat er in Duitsland gebeurt, toch? Hetzelfde zal gebeuren in Frankrijk. Het Westen zal zich niet kunnen bevrijden van terreur. Het Westen zal vergaan als het deze terroristen voedt”.

Het zijn niet alleen de dreigementen van Erdogan die Europa ertoe moeten aanzetten om zijn laks immigratiebeleid te heroverwegen. De afgelopen jaren zijn Europese steden als Manchester, Parijs, Brussel, Nice, Kopenhagen, Londen, Amsterdam, Barcelona, Toulouse, Trèbes, Saint-Étienne-du-Rouvray, Berlijn en Stockholm opgeschrikt door dodelijke jihadistische aanvallen. Omdat veel van de terroristen die bij deze aanslagen betrokken waren, geradicaliseerd en gerekruteerd werden door jihadistische groeperingen, zowel in het Midden-Oosten als in Europa, lijkt ongecontroleerde immigratie uit landen met een moslimmeerderheid riskant.

Dit is niet alleen maar speculatie. Uit opiniepeilingen blijkt dat een groot aantal moslims wereldwijd terrorisme of geweld in naam van de islam steunt. Er zijn ook berichten dat ISIS via Griekenland strijders in Europa heeft geïnfiltreerd, door ze te vermengen met de massa en ze te vermommen als migranten. Volgens een recente documentaire van Deutsche Welle “Terreur in het vluchtelingenkamp Moria”:

“Een groep IS [ISIS] -supporters zou mensen terroriseren in het vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos. Onder het voorwendsel van religieuze correctheid straffen ze bruut iedereen die ze als crimineel beschouwen.

“De laatste tijd zijn er steeds meer vluchtelingen uit Deir ez-Zor, een van de laatste bolwerken van de islamitische staat in Syrië, naar het kamp gekomen. Sindsdien lijkt het erop dat de criminaliteit in het kamp een nieuwe kwaliteit heeft aangenomen. Een groep Syriërs wordt verondersteld het grootste deel van de illegale activiteiten te controleren. Iedereen die niet op het goede spoor blijft of in de weg loopt, moet fysiek geweld of zelfs doodsbedreigingen verwachten. De daders beroepen zich vaak op de sharia-wetgeving als rechtvaardiging. Steeds meer graffiti verheerlijkt de IS.

Demografie

De landen die naar alle waarschijnlijkheid “demografische tijdbommen” zullen worden volgens een Business Insider Report van augustus zijn Spanje, Italië, Bulgarije, Letland en het Verenigd Koninkrijk. Een laag geboortecijfer onder Europeanen is naar verluidt een motivatie voor EU-functionarissen om een ​​groot aantal islamitische migranten te huisvesten – om de achteruitgang van de Europese bevolking te compenseren. Een andere motivatie houdt verband met de vergrijzende bevolking in Europa. Een redactieartikel uit 2017 in Forbes betoogde:

“Als West-Europa zijn sociale voordelen wil behouden, zullen de EU-landen meer werknemers nodig hebben. Nergens anders in de wereld is er een oudere bevolking die zo onverschillig staat tegenover baby’s als in Europa. Geen wonder dat beleidsmakers alles doen wat in hun vermogen ligt om immigratie te bevorderen. Oost-Europa is oud”.

Dergelijke ideeën zijn echter al uitgeprobeerd. Duitsland, bijvoorbeeld, nam Turkse arbeiders aan om “te voldoen aan de vraag naar goedkope arbeidskrachten in een bloeiende naoorlogse economie”. Hoewel het oorspronkelijk de bedoeling was dat deze arbeiders tijdelijk in het land zouden verblijven “om te voorkomen dat Turkse gasten immigranten zouden worden”, veranderde het beleid en mochten de arbeiders lang blijven en hun familie meenemen.

Volgens Deutscher Welle woonden eind 2011 “ongeveer 2,5 miljoen mensen met een Turkse achtergrond in Duitsland, d.w.z. zij of hun ouders zijn in Turkije geboren en daarmee de grootste migrantengroep van het land”.

Het resultaat werd duidelijk in juni, toen bijna twee derde van de Turkse bevolking in Duitsland bij de presidentsverkiezingen op Erdogan stemde. Ironisch genoeg is dit veel meer dan het percentage kiezers dat hij zelf in Turkije heeft ontvangen.

Drie maanden voor de verkiezingen verklaarde Alparslan Kavaklıoğlu, lid van de regerende Partij voor Gerechtigheid en Ontwikkeling (AKP) van Turkije en voorzitter van de Veiligheids- en Nieuwscommissie van het Parlement, dat de demografie van Europa verandert ten gunste van moslims:

“De rijkdom en welvaart van de wereld beweegt zich van west naar oost. Europa maakt een tijd door die ongebruikelijk is. De bevolking neemt af en wordt ouder….. Maar Europa heeft dit probleem. Alle nieuwkomers zijn moslims. Uit Marokko, Tunesië, Algerije, Afghanistan, Pakistan, Irak, Iran, Syrië en Turkije …. Ondertussen is Mohammed de populairste naam in Brussel, België. De tweede meest populaire naam is Melih [Malih] en de derde is Ayşe [Aisha].

Als deze trend zich voortzet, zei Kavaklıoğlu:

“Dan zal de moslimbevolking de christelijke bevolking in Europa overtreffen….. er zijn geen middelen tegen. Europa wordt islamitisch. Wij zullen daar effectief zijn, Allah bereidwillig. Ik weet zeker dat u dat bent”.

In 2017 riep Erdogan de in Europa wonende Turken op zich voort te planten:

“De plaatsen waar je werkt en woont zijn nu je thuisland en nieuw land …. Maak vijf kinderen – niet slechts drie. Want u bent de toekomst van Europa”.

Volgens de laatste berichten ziet deze toekomst er voor Europeanen niet zo rooskleurig uit. Volgens The SUN:

“De Turkse ‘politie’ patrouilleert nu openlijk in ‘Turkse gebieden’ in Berlijn….. Auto’s met het logo van een Turkse elitepolitie-eenheid zijn ontdekt in de straten van Berlijn – maar de Duitse autoriteiten zeggen dat ze niets kunnen doen om dit tegen te houden.

“De voertuigen dragen het opschrift Özel Harekat (Specialkommando) op de zijkant en het logo van de eenheid en werden door gebieden van de Duitse hoofdstad met een grote Turkse bevolking gezien.

Cultuur
De toestroom van massa’s vluchtelingen en migranten uit islamitische dictaturen – vooral wanneer de wereldwijde jihad toeneemt – heeft de Europese cultuur sterk beïnvloed. Ondanks de door sommige Europeanen nog steeds gekoesterde fantasie dat immigranten uiteindelijk zouden integreren in de samenleving van hun gastland, was het tegendeel waar. De Europeanen die massa- en ongehinderde immigratie verdedigen in naam van “multiculturalisme” en “diversiteit” negeren de aard van de moslimmeerderheidslanden waaruit de immigranten afkomstig zijn. Kenmerkend voor deze landen zijn het gebrek aan mensenrechten en vrijheid van meningsuiting, het misbruik van vrouwen en homo’s, eerwraak, antisemitisme en geweld tegen niet-moslims en islamitische “apostaten”. In plaats van te ontsnappen aan de ketenen van deze landen, brengen veel immigranten ze gewoon naar Europa. In plaats van immigranten te verplichten de Europese gewoonten en wetten te respecteren, capituleert een groot deel van Europa gewoonweg voor de nieuwe realiteit.

Volgens een recent bericht in The Telegraph bijvoorbeeld:

“De sharia-wetgeving werd voor het eerst erkend door een Britse rechtbank nadat een rechter een baanbrekend echtscheidingsvonnis had uitgevaardigd …. dat het islamitische huwelijk van een vervreemd echtpaar in een ceremonie genaamd Nikah onder het Britse huwelijksrecht valt, hoewel het niet wettelijk als zodanig wordt erkend”.

In 2006 kondigde de Libische dictator Muammar Kadhafi aan dat de islam Europa zou veroveren “zonder schot”. Vandaag, slechts 12 jaar later, lijkt Erdogan volgens hetzelfde principe te handelen. Het is des te schokkender dat de Verenigde Naties deze regering de bevoegdheid hebben gegeven om vluchtelingen te registreren. Europa moet hiervoor oppassen en leiders kiezen die het gevaar onderkennen dat de strijd om het hart, de ziel en de democratie van het continent verloren dreigt te gaan.

Bron:

Türkei droht Europa: „Wir werden euch mit Flüchtlingen überschwemmen!“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Turkije bedreigt Europa: “Wij zullen jullie overspoelen met vluchtelingen!

 1. Een socialistisch Europa zal het nooit en te nimmer kunnen opnemen tegen deze barbaarse moslims. Er zal dan ook zeer snel een ommekeer moeten komen wil men een complete ondergang van deze ongevraagde socialistische bende doen voorkomen!

  Liked by 1 persoon

 2. Henk der Niederlander // november 11, 2018 om 21:39 //

  Had Erdogan niet een massa geld ontvangen om in zijn land vluchtelingenkampen op te zetten.
  Ow jah, het Turkse chantage middel.
  Zo word Europees belastinggeld weer eens door de wc gespoeld.

  Liked by 1 persoon

 3. WHAT DID THIS GOOGLE HOME JUST SAY????

  Like

 4. Gewoon terug dreigen alle toeter Turken inclusief het in Europa geboren nageslacht naar hem te sturen. Wel zo eerlijk.

  Like

 5. En voor de zekerheid Constantinopel terugveroveren.

  Like

 6. Eigenlijk geeft Turkije hier toe: moslims: helemaal niet leuk

  Like

 7. Het is zo voorspelbaar dat het duidelijk is dat de EU dit ingecalculeerd heeft.
  Het is een vaste lastenpost voor de EU..
  Voor mij onbegrijpelijk niet te bevatten.

  Like

 8. Jack vanderVeen // november 12, 2018 om 07:33 //

  Men kan zeggen wat men wil over Recep Tayyip Erdoğan, hij heeft wel het gelijk aan zijn kan. En Europa het ongelijk.
  Door dat laatste is Europa de weg van de ondergang reeds dubbel en dwars ingeslagen, waarbij Recep Tayyip Erdoğan de lachende derde zal zijn met de woorden:”en jullie met jullie achterlijke mensenrechten voor alles en iedereen, dus ook voor hen die zich misdragen/-droegen!”

  Like

 9. Men kan deze uitspraken opvatten als een soort oorlogsverklaring maar ook als een waarschuwing en je politiek daarop vervolgens aanpassen en dus de buitengrenzen van Europa hermetisch afsluiten.

  5000 blauwhelmen stationeren in Libië zou enkele jaren geleden hebben volstaan om de vluchtelingenstromen vanuit dit land te stoppen. Nu is het eigenlijk al te laat om nog effectief te kunnen ingrijpen, want de hoofdmoot van de invasietroepen hebben zich intussen al stevig genesteld in de diverse verzorgingsstaten in West-Europa.

  Wij worden echter nog steeds gechanteerd door Turkije ondanks de ‘bindende afspraken’ die met dit land zijn gemaakt en wat ons al een hoop geld heeft gekost.

  En waarom worden die vluchtelingen uit Syrië die zich nog steeds in Turkije bevinden niet de grens overgezet om te beginnen met de wederopbouw van dit land? De algehele toestand is daar weer redelijk stabiel, dus de handen uit de mouwen steken en opruimen die puinhopen i.p.v. getraumatiseerd voor je uitstaren tot in lengte van vele jaren.

  Men zou een goed voorbeeld kunnen nemen aan de vrouwen in Berlijn die in 1945 met de blote handen de gigantische puinhopen opruimden alleen voor een hap vreten.
  Maar men heeft blijkbaar andere prioriteiten en dat zou wel eens de islamisering van West-Europa kunnen zijn waarbij de kindertoeslag een nuttige en stimulerende functie kan vervullen.

  Je eigen ondergang financieren en als bonus het invoeren van de sharia en de religieuze politie.
  De ‘diversiteit’ heeft toch wel een erg hoge prijs hebben wij intussen sterk de indruk.

  Maar in Brussel en Berlijn geloven ze nog heilig in de integratie, een kwestie van slechts enkele decennia als wij die creaturen moeten geloven.
  Over enkele decennia lopen al de vrouwen met hoofddoeken op straat, dus met die integratie zit het wel goed, alleen de verkeerde richting op.
  Maar een kniesoor (of een PVVer) die daar nog een punt van zal maken tegen die tijd.

  En ons Koningshuis?

  Bijtijds vertrokken naar Argentinië voor onbepaalde tijd om aldaar wat lopende zaken af te handelen.

  ORANJE BOVEN!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s