Nieuw

Schotland nu bijzonder vooruitstrevend: Verplicht genderonderwijs op scholen 

Twijfelachtige westerse waarden: Schotland is nu het eerste land ter wereld dat onderwijs in “Recht van lesbiennes, Homo’s, Biseksuelen, Transgenders en Interseksuelen (LGBTI)” op scholen heeft ingevoerd. In het kader van het nieuwe vakgebied moeten de staatsscholen hun leerlingen informeren over de geschiedenis van LGBTI-gelijkheid en -bewegingen, over de strijd tegen homofobie en transfobie, en over onderzoek naar LGBTI-identiteit.

De introductie van het nieuwe onderwerp werd eerder aanbevolen door een werkgroep onder leiding van de campagne “Tijd voor inclusief onderwijs” (“Time for Inclusive Education TIE”).

Er zullen geen vrijstellingen of uitzonderingen zijn in de implementatie van deze “politieke wereldprimeur”, meldt de Engelse krant “The Guardian”, en onderstreept daarmee onvrijwillig de weinig tolerante behandeling ten opzichte van  tegenstanders die de vermeende ultra-toleranten vertonen in de implementatie van de nieuwe “educatieve” inhoud.

De Schotse minister van Onderwijs John Swinney, aan de andere kant, koestert zich in de “progressiviteit” van zijn land – hij zei: “Schotland wordt al beschouwd als een van de meest geavanceerde landen in Europa op het gebied van LGBTI-gelijkheid. Ik ben blij u te kunnen meedelen dat wij het eerste land ter wereld zullen zijn dat de LGBTI-kwestie in zijn leerplan zal integreren.

Bron:

Schottland jetzt besonders fortschrittlich: Ab sofort Gender-Unterricht an Schulen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Schotland nu bijzonder vooruitstrevend: Verplicht genderonderwijs op scholen 

 1. Ik vind het vanzelfsprekend dat iedereen gelijke rechten heeft cq moet hebben en dat iedereen zelf moet weten wat hij/zij/het in de slaapkamer uitvoert zolang het vrijwillig is maar het moet niet opgedrongen worden en zeker niet aan kinderen.

  Like

 2. We hadden die kastdeur nooit op een kier moeten moeten laten.
  Nu komt het hele zooitje eruit rollen en krijg je er nooit meer in.

  Like

 3. @Rommel
  Oh ja wel. Islam lacht zich een kriek. Al dit soort zooi komt in de openheid en zodra (niet ALS maar WANNEER) ze de touwtjes in handen heeft dan wordt al die zooi opgeruimd.
  En het ironische is dat het dan natuurlijk ook weer de schuld van de ‘boze blanke man’ is omdat ze het niet voorkomen. Niet dat er dan nog veel boze blanke mannen zullen zijn, die zijn dan allemaal al afgemaakt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s